BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Beni bi dürterseniz sevinirim. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 kızın birine yazmak için önbilgi topluyorsun di mi ÇAGHAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 ahahsdf detay vereyim; babamın elindeki pul koleksiyonunu satmak istiyor ve elindeki pullar hakkında fiyat araştırması yapıyorum ama internette yeterli bilgi yok, fiyat araştırması için en uygun yer enresidir? bir filateli derneği vs varsa ona bile gidebilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 http://www.isfila.com/turkish/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Babanın yaptığı da ayıp ama sen rızkını çıkar sonra sat. Hoş senin manitan vardı ama sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 yukaridaki rizikli posta istinaden .. abi cok degerli parcalari satin..geri kalani 3 4 parcaya bolup pul kolleksiyonu gosterme kiti olarak gunu birlik ev cilere kiraya verin..en degersiz pullardan cift kat nylon kapli servis etmeniz menfaatiniz icabidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Yakın zamanda üyesi olduğum bir grupta aynı talep geldi, orada birinin babası şu derneğin başkanıymış: https://www.kadikoyfilateli.org/ Sorun bu şekilde çözüldü, ben şimdi cep telefonunu paylaşamayacağım ama buranın telefonunu ararsan yardımcı olacaklarını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar