Xaero Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Başlamış... http://www.hurriyet.com.tr/ve-imzalar-atildi-o-ulkeyle-pasaportsuz-seyahat-donemi-40394937 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 tek elle iki konu helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Forumu bozmuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 lol ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hani hiç değilse pasaport harcı ödeyebilen bir tık kaliteli çomardır önceki, şimdi 300 lirayı denkleştiren gidecek. burada sen her şeye karşı çık sonra ama pasaportta hanım damga görmesin iz olmasın kimlikle gidek diye seks turizmine git. ulan nasıl ikiyüzlü millet bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proutsmou Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ne çöp bi habercilik. tam olarak şimdi uçağa binip ukrayna'ya gitsem yeni kimliğimle girebiliyor muyum? kesin öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 proutsmou said: tam olarak şimdi uçağa binip ukrayna'ya gitsem yeni kimliğimle girebiliyor muyum? aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 "o ülkeyle" ne amk ya, olm takip etmeyin şu siteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 heyecan yapmis, olur o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 nisanda ukraynaya gidiyorum da kimlik o zamana çıkmayacak sanırım geçici bi kagıt verdiler kimlik yerine geçiyormuş onunla zorlayacam inş alırlar sdfd pasaport demeyin onun da süresi dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 ee yok mu giden gelen anlatsın lütfen. biz de gideceğiz. öğrenme aşamasında olduğumuz tek tük rusçamız var, ingilizce ya da türkçe ile ne kadar keyif alınabilir? bir de maddi olarak bilgi gerekli. bar kulüp umrumda olmayan şeyler, sadece gezip tozmak ve ortalama/ucuz arası bir yerlerde kalmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Güzelim ülkenin anasını ağlattılar 2 yılda helal olsun valla. Benim gibi eskiden beri giden arkadaşlar artık kendilerine yeni yerler aramak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 "o guzel insanlar, o guzel ulkeye gidip at gibi kizlari kamciladirlar" bence askerlik gibi ukrayna/tayland'a goturmek lazim turkleri. senede 2 kere seks yapsalar tecavuz falan duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Siz ukrayna'yı bu şekilde düşünüyorsunuz hatta Tayland ile aynı kefeye koyuyorsunuz ama işler öyle değil işte. Özellikle para için seks yapanlar dışındaki normal insanları gece kulüplerinde,barlar da hatta parklar da nasıl rahatsız ettiklerini görseniz bizim hayvanatların anlarsınız. Artık bir kız ile tanıştığın da korumak için yanına 3-5 tane ukraynalı erkek geliyor barlar da filan. Taksim'den pek bir farkı yok. Ayrıca para ile seks yapmak isteyen arkadaşlar için türkiye zaten gayet yeterli olanaklara sahip o kadar uzak yola gitmeye gerek yok. Dövizin arttığı ve geçimin zorlaştığı her ülke gibi yakında bizim de ülkemiz seks turizmi için elverişli ülkeler sıralamasında kendisine ilk 5 te yer bulacaktır. Belki de bulmuştur bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 goldbären said: hani hiç değilse pasaport harcı ödeyebilen bir tık kaliteli çomardır önceki, şimdi 300 lirayı denkleştiren gidecek. burada sen her şeye karşı çık sonra ama pasaportta hanım damga görmesin iz olmasın kimlikle gidek diye seks turizmine git. ulan nasıl ikiyüzlü millet bu ya. :) çoluğa-çocuğa-içkiliye-mini-etekliye-kediye-köpeğe-uçana-kaçana tecavüz ok ama biz kendi rızamızla iki bira içip sevişsek MUH TOPLUMSAL DİN & AHLAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 ulan inye alıntıladın unutmuştum konuyu, gece gece sinirlendim yine. havalimanında ukrayna uçağı iptal olunca sana saplasınlar da gör !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 ne bileyim, çok samimi gördüm isyanını. bi de o her yer kar altında kalıp da tüm uçakların iptal olduğu günler linç edilmediyseks uçak şeyolursa da saplamazlar heralde. di mi ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Sefere ne zaman çıkıyoruz sfdsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Yılbaşında ordaydım... Nefis bir ülke müzeleri tarihi yerleri çok güzel. Clublar efsane. 20-45 dolar arası konaklama uygundur zevke göre. her türlü dünya mutfağından yemek yersiniz. deniz ürünleri çok ucuz. içki sigara bedava. Pechersk Lavra ve 2. dünya savaşı müzesi var mutlaka gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Türk parası ile zengin hayatı yaşanabilen tek yer. Benim favorilerimden birisi. Gerçekten dünya mutfağı yemek de mümkün. Gençler de giderse merkezdeki "HAREM" e uğrasınlar. KIPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ben de bi gitmek istiyorum ya kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Chris_Metcalf said: Yılbaşında ordaydım... Nefis bir ülke müzeleri tarihi yerleri çok güzel. Clublar efsane. 20-45 dolar arası konaklama uygundur zevke göre. her türlü dünya mutfağından yemek yersiniz. deniz ürünleri çok ucuz. içki sigara bedava. Pechersk Lavra ve 2. dünya savaşı müzesi var mutlaka gidin. kiev metrosunda vardi pecherska duragi hangi hat unuttum ama uzun zaman oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Kev ço güzel bir şehir, kliseleri falan çok güzel, dünya mutfaklarını bu kadar güzel uygulayan başka şehir görmedim ben avrupada. Burda kazandığınız parayla da kral oluyorsunuz orada, karı kız için gitmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Dark_Soul said: Sefere ne zaman çıkıyoruz sfdsfdsfds abi moskof kizlari bunlar. oraya mi gidiyoruz bu sefer? yengeyi nasil ikna edecen? moskofada bayii toplantisini falan yemez artik eniste. keh kehkeh (el saklatarak yapiln mal ve gevrek gulusler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar