Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hahsdjkashdjsahkdjash olm kendin attın bana mesaj. sen freelance devam hacıt çok takılma dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bu arada bounty'e hak verdim ben de, op attığım özel mesajı bile tam okuyamıyor sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Koşun kavga var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 hatun aklıyla konuşma bana hacıtım, kavga yok sevgi dalaşı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Laraken said: Black-ice said: pastahaneden rahatsız olanlar pasatahaneye ne tepki verecek ediyorum pasatahane o kadar kötü ki black-ice'ın "merak"ı unutmasını görmemişiz bile. oha mind = blown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Benim kazikazanla degil de kazikazancinin travesti cikmasiyla ilgili bir anim var. kosarak uzaklastiydik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 deadwoll said: Benim kazikazanla degil de kazikazancinin travesti cikmasiyla ilgili bir anim var. kosarak uzaklastiydik sdf bak bu komikmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Black-ice said: pardon ben olsam yerdim detayını geç gördüm kilolular kardeştir, onları ayıran kalleştir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 minik sincaplar. 10-15 mail açabileceğim bir site bulamazsam,kablonetteki müşteri temsilcilerini delirticem günde 15 kere ip değişimi istemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Liebe said: Utk said: 3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler. Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım. Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin. Utk said: Masakari said: Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle. Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz ben bounty uygulamasına inandım açıkçası biraz... sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 ginaly said: Liebe said: Utk said: 3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler. Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım. Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin. Utk said: Masakari said: Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle. Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz ben bounty uygulamasına inandım açıkçası biraz... 0.7 cent ile birleştirince ben de bounty'ye hak verdim. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 görevleri red etme sebepleri baya komik ama müşteri temsilcileri pek kibar sincaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 yatırdılar parayı, perşembe günü talep oluşturursan cuma günü gönderiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar