Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bounty uygulaması,görevlerin reddi.

Utk

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

Utk said:
3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler.

Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım.

Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin.

Utk said:

Masakari said:

Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle.

Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz

ben bounty uygulamasına inandım açıkçası biraz...

sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

Liebe said:

Utk said:
3-4 gün önce bir uygulamaya yorum yazma görevi vardı, 10 görevden 10'ununu da yaptım. Bu sefer de göreve yazdığım cümle ile görev içinde bounty'e gönderdiğim cümlenin aynı olmadığını iddia ederek hepsini reddetmişler.

Sahtekârlıklarını daha fazla devam ettirmelerine izin vermemek adına görev yapmayacağım.

Internetten para kazanan diğer arkadaşlar da bunu okusun incelesin.

Utk said:

Masakari said:

Kardeş bi lavuk var vereyim adresini resmini, git getir kafasını trank 1000tl nakit. Uğraşma böyle boş beleş işlerle.

Kelleye 10.000 nasıl bir pazarlık ya, adresi söyle sen şu bounty'cileri bulamazsam seninkileri döverim rahatlarım biraz

ben bounty uygulamasına inandım açıkçası biraz...

0.7 cent ile birleştirince ben de bounty'ye hak verdim.

asdas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...