cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Squad kalkiyor genjler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Nasıl kalkıyor lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Gel abi istersen :D Ama 2 oyundur rezil olduk direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Haa.... bende peçle falan kaldırıyorlar sanmıştım asdfdss.. ben sadece random squac ile oynayabiliyorum bu oyunu solo tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 squad baya oturdu ya, her gün bir 1.'lik garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 2 3 gündür oynamıyorum bu akşam akalım beyler alın benide bi yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=iVoIQFrmW64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=KzLtUwbD2fA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 silah attachment'ları, damage'ları, shots to kill'leri vb. konular ile ilgili güzel bir kaynak; https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MZqX1h7-L3l8QnpYtYCiaeR2EH53wWx0h2PtyxWkLU4/htmlview?sle=true tava'nın machete ve crowbar'dan daha iyi olması ve götü koruması <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DBwpMDaMoOI https://www.youtube.com/watch?v=kM8Cws9tiTQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 mokoko said: 2 3 gündür oynamıyorum bu akşam akalım beyler alın benide bi yerlere Denolarin champ team almazsa bizim dram teame katilabilirsin abi :D Daha bir kere 1.ligi var squadin, genelde sacmaliyoruz ama eglenceli oluyor her turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 benim de 7 - 8 win oldu squad'da 2 haftada falan. duo'da 1 tane var. solo 0 :( göz göre göre 2. olduğum bir maç var ama kurtarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 denolar övgünün levelına erişemediği için kaybediyor sürekli. çocuk uyuduktan sonra boostluyorum arada ama nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 cicibeybe said: mokoko said: 2 3 gündür oynamıyorum bu akşam akalım beyler alın benide bi yerlere Denolarin champ team almazsa bizim dram teame katilabilirsin abi :D Daha bir kere 1.ligi var squadin, genelde sacmaliyoruz ama eglenceli oluyor her turlu hocam benim elimde bolca adam var steam friends arasında. genelde 3 kişi oluyoruz ve 4. arıyoruz takıma. eğer yine adam eksiğiniz olursa haber verirsiniz dahil olurum. eğer oynamak isteyen olursa falan steamden ekleyin bidde nickinizi söyleyin kenara not alıyım. sora bu adam kimdi lan diye steam friends'i arşınlıyorum id: rendell.w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 rendel'ler baya pro ama yanlarında yeto gibi kalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Jeeztro said: denolar övgünün levelına erişemediği için kaybediyor sürekli. çocuk uyuduktan sonra boostluyorum arada ama nafile. övgü önce araba kullanmayı öğrensin ondan sonra silah kullanmayı öğrenir, vurma işini biz yapıyoruz zaten hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Madcat said: rendel'ler baya pro ama yanlarında yeto gibi kalıyorsunuz. olm o ne demek ya sana öyle mi davrandık biz ne yetosu ayıp ediyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 yok abi manyak mısın, ben yetersiz kalıyorum işte yanınızda, 10 kere girdik ilk ölen hep ben auahuahuahua =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Madcat said: rendel'ler baya pro ama yanlarında yeto gibi kalıyorsunuz. yetoyuz zaten hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 cicibeybe, senle o gün oynadıktan sonra ben bi daha girmedim ya, zirvede bıraktım oyunu resmen, bu aralar yine giricem yetoluğa devam edelim. shotgunla oynamayı bıraktınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 shotgun iyi ya bu oyunda. ben kaç metreden ne adamlar aldım. mid range'e kadar çıkıyor çünkü. tutmaz demeyin, sıkın direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=lz8JY6-S7XA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 -Deno- said: Jeeztro said: denolar övgünün levelına erişemediği için kaybediyor sürekli. çocuk uyuduktan sonra boostluyorum arada ama nafile. övgü önce araba kullanmayı öğrensin ondan sonra silah kullanmayı öğrenir, vurma işini biz yapıyoruz zaten hep. Denizin hakkını yeme. Adam vuruyor. https://image.ibb.co/d6fZn5/20170719231921_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 önüme çıkanı vururum. zıplamayacaktın. 1 dk öncesinde de xunn'u vurduğunu unuttuk sanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Madcat said: yok abi manyak mısın, ben yetersiz kalıyorum işte yanınızda, 10 kere girdik ilk ölen hep ben auahuahuahua =) yok be abi o bizim nealuchi sende sorun yok asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar