bliksem Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Steam'den erişemiyorum sayfasına sıkıntı nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ben de erişemiyorum. WHAT DA FUCK?!? türkiye steam'inde yok sadece, dns kullandığımda görebiliyorum oyunun sayfasını. Ve hatta: http://forums.playbattlegrounds.com/topic/3876-is-there-any-issue-with-steam-and-turkey/ he şöle bişe de varmış: https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/842185204567437312 nfinity games denen apaçiler satacakmış sanırım oyunu tr'de, muhtemelen ondan oluyor bu olaylar. hey allam yaleppim. bu ülkedeki bütün çakallardan çok bıktım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 eğer türkiye için ayrı server açarlarsa oynamam oyunu muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 RedallHoor said: Discord'ta kanal falan açalım orada buluşalım abi niye kasıyoruz, ben oynayan görürsem dürter ses ederim. Açarım şimdi, oynayabilirim ben de. DayZ'nin beynini kullanmadan tasasız oynayacagın versiyonu lazım zaten. Laylaylom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ben bu oyunu beğendim ya sanırım lirik oynarken izliyorum süreklide çatışmaları falan baya zevkli duruyo. h1z1'deki hantallıkta yok gibi oyunda. denemek gerekicek sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 var mı betaya giren? 8-9 gibin eve dönerim heralde oynayalım. sabah 6'da kapanıyor beta sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 baya eğlenceli ya oyun, sıkmadı beni hala. squad daha zevkli feci combatlar dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 oyunun kıymetini anlamak için önce bir 50 saat falan h1z1 oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Redall nick, ekleyin abi steam'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 oyunu alabiliyor muyuz şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 sanırım 23'ünde gelecek steam'e şu an alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Jeeztro said: oyunu alabiliyor muyuz şu an ? şu an alamıyorsun 23'ünde early access ve satın alma tuşu açılacak. ama şu anda tr steam'den alamıyoruz zaten, çünkü apaçi firmanın tekiyle anlaşmaya çalışıyor oyunun yapımcısı.. muhtemelen bizim için g2a yolları taşlı, geliyor kara kaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 anladım. neyse 2 gün kalmış. çok anlamam ama for honor 180 e çıktıysa bu oyunu dayatırlar bence 120-150 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 30 dolar olacak amerikanya steam fiyatı, bu türkiye'deki distribütör eğer feci bi götlük yapmazsa (ki steam sayfasının kapanmış olması pek olumlu bir işaret değil), bize de normalde 80-90 falan olması lazım max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Tr de hiçbir dist. Almaz bu oyunu. 50 tl e alırsınız steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 23 martta gelicek early access. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 sabonis said: Jeeztro said: oyunu alabiliyor muyuz şu an ? şu an alamıyorsun 23'ünde early access ve satın alma tuşu açılacak. ama şu anda tr steam'den alamıyoruz zaten, çünkü apaçi firmanın tekiyle anlaşmaya çalışıyor oyunun yapımcısı.. muhtemelen bizim için g2a yolları taşlı, geliyor kara kaşlı. region restrict gelir yanlız böyle bişey olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bingildak said: Tr de hiçbir dist. Almaz bu oyunu. 50 tl e alırsınız steamden sen fikir yürütüyon pek güzel ama nfinity games satacak oyunu tr'de, developer da bunlarla anlaşmaya çalışıyor. zaten ortada bi bokluk olmasa steam tr sayfası niye kapansın di mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 anlaşsa da anlaşmasa da steamde oyunu kapatmazlar, başka bir sorundur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=URUDN4Ga7YM&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Haftasonu bol Lirik izledim biraz da betada oynadım. İnanılmaz kötüyüm oyunda ama keyifli bence. Verdiği gerginlik hissi çok başarılı. Battle royale konsepti de hoşuma gitti onun etkisi de olabilir, ilk oynadığım oyun bu BR tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 http://pubg.tamgame.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 oo belli ki çakacaklar bize giriş yapmadan göstermiyo fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 dolar olarak 30 dolar türk lirası olarak 69tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 akşam alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar