Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de erişemiyorum. WHAT DA FUCK?!? türkiye steam'inde yok sadece, dns kullandığımda görebiliyorum oyunun sayfasını. Ve hatta: http://forums.playbattlegrounds.com/topic/3876-is-there-any-issue-with-steam-and-turkey/

he şöle bişe de varmış: https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/842185204567437312

nfinity games denen apaçiler satacakmış sanırım oyunu tr'de, muhtemelen ondan oluyor bu olaylar. hey allam yaleppim. bu ülkedeki bütün çakallardan çok bıktım ya...
Mesaj tarihi:
RedallHoor said:

Discord'ta kanal falan açalım orada buluşalım abi niye kasıyoruz, ben oynayan görürsem dürter ses ederim.

Açarım şimdi, oynayabilirim ben de. DayZ'nin beynini kullanmadan tasasız oynayacagın versiyonu lazım zaten.

Laylaylom.
Mesaj tarihi:
ben bu oyunu beğendim ya sanırım

lirik oynarken izliyorum süreklide çatışmaları falan baya zevkli duruyo. h1z1'deki hantallıkta yok gibi oyunda. denemek gerekicek sanırm
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

oyunu alabiliyor muyuz şu an ?

şu an alamıyorsun 23'ünde early access ve satın alma tuşu açılacak. ama şu anda tr steam'den alamıyoruz zaten, çünkü apaçi firmanın tekiyle anlaşmaya çalışıyor oyunun yapımcısı..
muhtemelen bizim için g2a yolları taşlı, geliyor kara kaşlı.
Mesaj tarihi:
30 dolar olacak amerikanya steam fiyatı, bu türkiye'deki distribütör eğer feci bi götlük yapmazsa (ki steam sayfasının kapanmış olması pek olumlu bir işaret değil), bize de normalde 80-90 falan olması lazım max.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Jeeztro said:

oyunu alabiliyor muyuz şu an ?

şu an alamıyorsun 23'ünde early access ve satın alma tuşu açılacak. ama şu anda tr steam'den alamıyoruz zaten, çünkü apaçi firmanın tekiyle anlaşmaya çalışıyor oyunun yapımcısı..
muhtemelen bizim için g2a yolları taşlı, geliyor kara kaşlı.

region restrict gelir yanlız böyle bişey olursa.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Tr de hiçbir dist. Almaz bu oyunu. 50 tl e alırsınız steamden

sen fikir yürütüyon pek güzel ama nfinity games satacak oyunu tr'de, developer da bunlarla anlaşmaya çalışıyor. zaten ortada bi bokluk olmasa steam tr sayfası niye kapansın di mi..
Mesaj tarihi:
Haftasonu bol Lirik izledim biraz da betada oynadım. İnanılmaz kötüyüm oyunda ama keyifli bence. Verdiği gerginlik hissi çok başarılı. Battle royale konsepti de hoşuma gitti onun etkisi de olabilir, ilk oynadığım oyun bu BR tarzı.
  • Yeni Oluştur...