Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fate/Apocrypha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
/vg/ threadini takip edin
Throwaway mail account acin
Istediginiz karakterin oldugu bir account isteyin anonlardan. Biraz acindirip imagepost falan yapin hatta
??????
Profit

Ben 1 gun casual rerolladim sonra baktim gelen giden yok istedim /vg/fgog/ dan simdi jeannu waifuluyorum
Mesaj tarihi:
waver şu sn gelse uçarak takas yaparım jeanne ile. hatta gbf'de jeanne ile bir bütün grid ve element roster'ı takaslarım.
http://danbooru.donmai.us/data/__jeanne_d_arc_and_ruler_fate_apocrypha_fate_series_and_granblue_fantasy_drawn_by_ichinose_rom__29d0fcc0126cfb2f684d30caf8538f74.jpg
dreamu teamu

bu charların sonra ilave unlockları da açılacak zamanla zaten. jeanne self-stun'ı kalkıyormuş.
Mesaj tarihi:
ya waverın tek olayı o kadar iyi support ki 3* karakteri 4* performansına çıkartıyor. bana çıksaydı mesela medusa medea ile falan takım yapardım

ama zaten iyi dengeli takım kurarsan her türlü bitirebiliyorsun oyunu pvp ladder rank falan yok komple casual pve oyunu

zaten esas merlin var ileride supportun kralı
Mesaj tarihi:
ha bir de şu var tabi
kendi support karakterinize 5* koyun ve friend olarak waverlı kim gelirse karşınıza teklif atın

waifunuzla oynarken waverdan da faydalanabilirsiniz bu sayede
Mesaj tarihi:
ah atilla'yı silen kafamı.. reddit'te trade yapılıyormuş meh. neyse bir tane daha 5* bulayım da trade yapayım bari.

bu arada daha bir tane d'eon görmedim 3 gündür, herhalde 20 reroll vardır.

bu oyunda garanti char pick ticket yokmuş, saint quartz'a para harcamayın derim. tam dipsiz bir kuyu belli ki. %1 ile zaten çıkmaz yani hortumla varyemez amca kasasına bağlamadan. utanmaz herifler ya, soygun resmen.
Mesaj tarihi:
deon geliyor ya bende var hatta ama çok bir kullanışı yok

zaten önümüzdeki günlerde bir tane free 4* seçme şansımız olacak ben herkül almayı planlıyorum
Mesaj tarihi:
herkül çıktı 2 kere de sildim attım, bu oyunda üstelik charları animelerden bilince tiksindiğim charları hiç oynayasım gelmiyor waver, herkül gibi.

şu oyunu da sonuçta charlar için oynamak istiyorum birinci öncelikle, yoksa kart seçip atak verme sistemi cezbetmedi gbf'de normal bir sistemle zaten oynuyorken.
Mesaj tarihi:
iyi gene yılda 1-2 kere veriyorlarsa bonkörlermiş, günahlarını almışım lol. gbf'de daha hiç bedava pick vermemişler.

bundaki gacha sistemini direkt ondan almışlar herhalde, 10 tane batch içinden garanti 4*-5*, yıldız sistemi ve sayısı, yıldız unlock, prem currency toplama vs hep aynı gördüğüm. event'lerden ayrıca event'e özel char veriyor olabilirler ama herhalde 4* olur max onlar.

gbf'de geçen hafta idolmaster cinderella event vardı mesela, 15 tane 4* idolmaster karakteri topladım lol.
Mesaj tarihi:
bana 3 adet cikti rerollardan birinde d'eon ahaha

617,015,059 friend code benim, rerollarinizdan memnun olunca ekleyin isterseniz

http://i.imgur.com/Iy1seDH.png

fena olmadi baslangic icin, tuto bitsin totem yapip saber alter duasina cikicam :(
Mesaj tarihi:
Şu enhancement hedelerini kullanmanın bi yolu yordamı var mı yoksa her bulduğumu Waver'a mı gömüyim?
Mesela Archerım yok ama Archera bonuslu 4* exp up kartı var bunları castera gömsem yazık olur mu?

Ya da kullanma sırası var mı, hepsini her zaman kullanabilirmiyim yoksa yüksek * lıları sonra kullanmak daha avantajlı gibisinden filan bi durum var mı?
Mesaj tarihi:
ilk etapta class xpleri kullanmaya çalış ilgili classlara
shielder ruler falan kendi kartları olmadığı için onlara mecbur all kullanacaksın

mümkün olduğunca biriktirip 20şer 20şer göm çünkü lvla göre artıyor upgrade ücreti
Mesaj tarihi:
valla öyle bir şey var galiba ama o zaman da 3* birşeyleri beslemek için kullanabiliyorsun

pastebine bir bakmanı tavsiye ederim. ben de çok iyi bilmiyorum batı releaseden önce hiç ilgilenmedim
Mesaj tarihi:
/vg/ de fgo general threadine git iste abi bana hayrına verdikleri acc da jeanne liz deon carmilla var

bir tane çöp mail al. threadde jeanne resmiyle mesaj at "lanet olsun 2 gündür rerolluyorum 1 kere 5* servant bile düşmedi" falan sık birşeyler. mesajları takip et. kesin veren biri çıkar
  • Yeni Oluştur...