Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2018 heeee o üçlü supernailgun da vardı ama çift başlı reyis klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Siz kaç pingle oynuyorsunuz bu oyunu? Ben 90'dan aşağısını görmedim. Bir de hile yapan mı çok nedir? Adım atamıyorum, sürekli ölüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 40-60 arası, aşağıda dünya ikonu var ordan en düşük pingli serverları seç 1-2 tane, diğerlerini kaldır. hile yapan da sanmıyorum çok olduğunu ama oyuncular arası 1 tık fark 50-0 gibi farklara yol açtığı için özellikle duel ve 2v2 tdm'de sana hile gibi gözüken arkadaşlarla karşılaşmış olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 botlar biçiyo olabilir bide tamamen bozuklar şu an. bazen duvara kosuyolar bazen lg alıp parçalıyolar %100 acc ile asd. ben daily alıp cıkıyorum şu an tdm giriyorum 4 tane bot fenalık geldi genel olarak playerlarda %55 ve üstü LG kullanan varsa (5-6k aralıgında dmg yapıyosa bunla, sürekli kullanıyorsa yani) hile olasılıgı cok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 cheater baya var, wallhack acan. visor aliyorlar bir de ozellikle(ozelligi wallhack:D) report falan bakmiyorlar sanirim? anti-cheat olarak da 0 onlem var. quit edip tekrar siraya giriyorum hosnutsuz durum olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 mar1ukna diye bir eleman vardi 5.2k dmg yapmis 24 kill. ben direk google'liyorum herif bos degilmis: https://www.instagram.com/p/Ba1h4aRl2S1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 3gb update gelmis: Keel baya op bence ellememisler LG bufflanmis sorlag da baya fena bufflanmis Super Shotgun - Cooldown 1000 to 1050 ms Lightning Gun - Radius 0.12 to 0.13 m - Cooldown 58 to 55 ms Tri-bolt - Projectile Speed 2000 to 1600 ups - timeToExplodeSec 0.5 to 0.6 sec ________ Anarki - Extra points decay rate 0.33 to 0.5 Clutch - Shield Hide Time (amount of time the shield is hidden after firing) 1.0 to 0.7 sec - Scale 1.2 to 1.175x (Champion model & hitbox size) - Cooldown 40 to 35 sec - Drill distance 800 to 2000 ups - Drill radius 0.16 to 0.17 Galena - Cooldown 30 to 35 sec - Unholy Totem Health 50 to 25 hp (to destroy totem, not its healing effect) Nyx - Cooldown 45 to 40 sec Slash - Scale 1.05 to 1.0x (Champion model & hitbox size) - Plasmatrail speedBoost 0.2 to 0.25x - MaxSpeed 620 to 720 ups Sorlag - MaxSpeed 680 to 720 ups - Cooldown 40 to 35 sec - BunnyHop maxHelpSpeed 400 to 500 ups - CircleStrafeFriction 14 to 12 Strogg & Peeker - Cooldown 40 to 35 sec - Duration 40 to 45 sec - Drone Health 80 to 90 hp - Drone Shot Damage 10 to 20 - Drone Shot Cooldown 100 to 110 ms Visor - Cooldown 45 to 50 sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ben galenayı aldım diye öldürmüşler, tipik paladin şansım. unholy de olsa, fps de olsa peşimi bırakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 3 totem overheal gitmeden top tierden düşmez galena nerf bile degil kücük tweak olmuş clutch geri gelmiş meydanlara, 800den 2000e buff , adamlarda denge diye bişey yok anarki circle strafe friction biraz bufflasalar iyi olurdu hala kalkışlarda hantal geliyo cok, slash varken eli gitmiyo insanın. playlist ve botlar duruyo galiba. cok spam silahı diye granede launcher koymayan adamlar tribolt diye bişey uydurdular, dünyadaki en un-quake weapon tasarımı olsa gerek kurcala babam kurcala bir boka benzemiyor bethesda ve sycherror gerçek kanser voltranını oluşturdu harbiden communityden bu kadar kopuk başka bi dev team varmı dünyada acaba. https://twitter.com/Quake/status/1014548920125583361 parça iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 anarkinin kalkış yüzünden ben de kullanmıyorum halbuki kalkış sonrası cpm styla tüm mapi uça uça geziyosun süper oluyor air ocntrollü diğer char sorlagı bufflamışlar yalnız, zaten fena değildi baya iyi olmuş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 sarlogla kapılardan geçerken crouch + W +jump a basılı tutarak egilerek hız kaybetmeden kafayı yukarı çarpmadan gecebiliyosunuz bu arada bende cok sonradan ögrendim :P dışardan nası görünüyo cok merak ediyorum konusmanın üstüne şimdi bi el anarki attım azathotha cok iyi geldi, şu masam gelsede bu hafta sümük gibi oynamaktan kurtulsam, yamuk yamuk saçma bi sens ile oynuyorum 2v2 yapalım artık rankler atlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 abi yeni oyundan ciktim karsi takimda bot vardi, duzeltmisler sanirim hitbox scan'i LG 58% ile oynadi bot 25 kill / 5300dmg 1. oldu :D simdi 1,5 ay fixlemezler botlari. 1,5 ayda bir patch cikariyorlar... the molten falls guzel olmus ama botlarla oynamayin kafayi yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2018 yeni oyuncaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Bu oyunda armor çok abartı bence. Adamı railgun ile 3 defa art arda vurdum, ölmedi. Bazı karakterler armor olmadan başlıyor, anında harcanıyorlar, kimisi de maksimum 150 armor alıyor, onlar da ölmüyor. Duel yapmak imkansız, ilk ölen eli kaybediyor kesinlikle. Düzeltirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 https://dailyesports.tv/quake-champions-new-modes-bots-rework-esports-and-more/ update geliyor aug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2018 elo reset gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 q1 roketi de düştümü tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 elo reset bok etti maç bulmuyo bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 hayda patch geldi bugun DK gelmiş https://i.imgur.com/cZDujwk.jpg https://quake.bethesda.net/en/news/7i9HAErxPq6CIIM2y2maSO oh be clean hud sonunda said: Added an option to hide the Summary Stats from the HUD Added options for Rewards Medals, so players can hide the Reward Medal from the HUD and only hear the Medal VO, or disable the Reward Medals UI & VO entirely Added an option to hide the Frag Message from the HUD said: Added a Zoom Sensitivity option to adjust your mouse sensitivity while zoomed-in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 hmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 logi g603 farki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 g403 istiyom bende ya 500 kagıt seneye 1k olcak bu gdişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 G403'un profılı nerdeyse ıdeal wheelı nasıl acaba smooth wheelı varmı g9x dekı gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2018 yok smooth degil tık tık, ama 400s gibi orta seviyemi kalas gibimi bilmiyorum benden aldıgın 9ximi kullanıyosun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar