dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 huun said: hatta ağaoğlu enseye tokat göte parmak arkadaşım olsa onun bile inşaatına girmem temelden sdfs abi o zaten pesinat olarak bobreklerle kornealari alir onden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 sipeyskeyk said: Rasmon said: Forumun karşısında yapılan projeye girdim ben avcılar'ın yaptığı. Gel seni de sokalım. hacı kaçtan girdin buna kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Rasmon said: sipeyskeyk said: Rasmon said: Forumun karşısında yapılan projeye girdim ben avcılar'ın yaptığı. Gel seni de sokalım. hacı kaçtan girdin buna kutun dolu boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 buraya niye yazmıyonuz belki bizde gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Gönül ister ki daha fazla daire olsaydı da buraya yazalım. Herkesin böyle bir fırsatı yakalanmasını isterdim cidden. Fakat son daireyi speys istedi, ona tutuyoruz. Eğer olmazsa ben burada yine yazacağım teklif geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 http://www.guncelprojebilgileri.com/myway-fest/izmir/proje/2830 şunu buldum, ağustosta teslim %1 peşinat isteniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 abi 1+0 1+1 2+1 filan onlar..brut mt2 olarak da 69 117 diyor..117 brut metrekareye sigilmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 oturmalık değil zaten :) üniversiteliye, akademisyene, doktora, mühendise, bekara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 oo rantiye..saygilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 hepsi aynı yerde bunların , kaldıgım yer 3 senedir evler güzel çevre leşti belediye daha yeni giristi bu bolgeye , forumunun karsısında (turkcellin oldugu yer) 6-7 tane site var , en mantıklı onlardan biri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 altındağ ağır bakımın karşısını bekliyorum ben orası çoşarsa bende çoşucam bir 20 sene sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Karşıyaka demirköprü ve tellibahçede kurumsal olmayan firmalardan, kendimi garantiye alma amacı ile arsadan daireye denk gelecek şekilde hisse satın alarak temelden 1-2 inşaata girdim. daireleri sattım. mutluyum. internette sitesi olan firmalardan benim elde ettiğim kazancı zor edersiniz. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar