Joker Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 Mesaj tarihi: Mart 4, 2017 bi yasak varmı bagajda kolonya taşımak için, büyük miktarda taşımak için önerdiğiniz bi kab var mı? malum fırlatıp atıyorlar bavulları.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 tütündür. bagajda amerika'ya falan götürmüyorsan sorun yok. genelde dikkat etmezler. plastik kapta daha sağlıklı olur.
Joker Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 dezenfekten olarak kullanıyorum, sıksık klavye mouse kapıkolları gibi yüzeylere sıkıyorum. eski alışkanlık olsa gerek.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 kasma hic sunlardan birini bul gittigin yerin marketinde. hem ugrasmassin hem de gercekten is gorur.
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Ben de bira getiricem sorun olmuyo di mi. Arada viski filan getieiyorum da kabonds filan oluyor kagit da sikistiriyorum
cemad Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 bavulun yarısını kaplamayacaksa sıkıntı olacağını sanmıyorum balonlu naylona sar bir de poşetin içine koyarsan sıkıntı olmaz, ben bu şekilde şarap taşımıştım problem olmuyor, kolonyada hiç sıkıntı olmaz heralde
Öne çıkan mesajlar