Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior'a bakış!

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

said:
Remus, 07 Şubat 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
ediyo valla koruma buyuleri falan etkisiz kaliyor frost shield frost nova falan yalan oluyor yani sansin oluyor en azindan yoksa frost novayi yedinmi zaten kendine gelemiyorsun arkadan saydiriyor mage yani once ranged hatta trowingle baslayip melle ile devam etmekte fayda goruyorum yoksa zaten videosu var 3 harakette mage isi bitiriyor hemde ciplak

karsidan gordun mage , napicaksin trowingle ates mi ediceksin ilk?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

işine bilen mage yada druide ateş ederek bile int. edemessin şöle ki ranged atağın belli bi yakınlıktan çalışmıyor target too close die bişiy yazıyor yanlış hatırlamıyorsam yane adam seni yerine kitledikten sonra senin ateş edemeyeğin mesafe girip her şekil büyüsünü atıyor bu kadar basit ....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 07 Şubat 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
rica ediyorum ust seviye warrior oynamayanlar warrior hakkina fikir belirtmesinler, yerine wariorlarini 40 ustu yapip oyle konushsunlar.

0-20 char kasımı veya 0-40 char kasımı, hatta yaratıklarla kavga etmek felan hiç önemli değil mi? tek şey 60. levelda raid halinde saldırmak mı oluyor?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

sen sun bakim hasan :p

ranged weapon hakkındaki yoruma epey bir güldüm. adama ranged silahla 1 kere vursanız nolur vurmasanız nolur, zaten verdiğiniz dmg da komik kaçan bir şey. yapmayın ya oynamadan konuşmayın şöyle.

bu arada potion'lara bakıyordum thottbot'tan mükemmel potion'lar var. 2000 küsür fire/shadow dmg'ı absorb edeninden tutun yakınındaki adama sürekli dmg verenlerine kadar. 30 süreli free action potion zaten harika. bunları ah'dan almak tabii ki olmayacak iş değil ama ben kendim yapmayı tercih edip alchemist olcam sanırım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

anlamak istemeyen arkadaslara

said:
As such, I don't necessarily think it's legitimate to directly compare the twitch value of the warrior versus that of the rogue with the expectation that they will be the same. So, although we really do want warriors to have a substantial amount of button-pushing (which is already arguably very significant for some warrior builds that stance-twist a lot), rogues are intended to press noticeably more buttons in a given period of time then other classes. Therefore, I don't want to foster an expectation that warriors will be equivalent to rogues in this regard, even after the rage issues have been satisfactorily resolved.

So, although we really do want warriors to have a substantial amount of button-pushing (which is already arguably very significant for some warrior builds that stance-twist a lot), rogues are intended to press noticeably more buttons in a given period of time then other classes.

ayrıca 1h+shield:
While I don't disagree that 1h+Shield is the lowest rage-generating equipment choice, it is intended to be so, primarily for the following reason.

The more enemies you have hitting you at once, the less your rage generation from dealing damage means to your total rage generation (compared to the rage you generate from being hit). This means that as you take on more mobs, the 1h+shield approach becomes the stronger strategy since you gain an extremely significant amount of damage reduction, while drastically narrowing the rage generation gap caused by dealing less damage than 2h or DW (dual wield) equipment choices.

burda 1h+shieldın tasarlandıgı gıbı en az rage regen verdigini,ama asıl olayın uzerıne cok fazla mob aldıgınızda bunun dierleriyle asagı yukarı esitlediginden filan bahsediyor..
Sosyal ağlarda paylaş

korede lvl 40'a kadar rogue oynadım, eu'da lvl 40'a kadar warrior oynadım. ikisinde de bir çok pvp yaptım, bir çok yendiğim bir çok yenildiğim zaman oldu (öyle pek iyi pvp yapan biri de değilim doğrusu). ikisinin oynanış stilleri farklı.

rogue oynarken 'stealth git, arkadaş dolaş, adamı şaşırt, stun et' gibi şeylerle uğraşırken warrior tam tersi charge, vur kes parçala tarzında. ama bunu yaparkende kuru kuru silah savurmuyorsunuz. devamlı stance değiştirmek, özelliklerinizi yerli yerinde kullanmak zorundasınız. her class'a değişik şeyler uyguluyorsunuz.

rogue muhteşem dmg potansiyeline rağmen düşük armor yüzünden çok daha çabuk ölen bir class. o yüzden rakibinizi hızlı şekilde öldürüp ortadan kaybolmak zorundasınız. ama warrior ile kamikaze yapabiliyorsunuz, intimidating shout gibi mükemmel bir özelliğiniz var, 4-5 kişi üstünüze çullanmışken battal gazi moduna giripi gaza gelebiliyorsunuz. hele bir de 1-2 üsteüste crit aldınız mı tamamdır.

dediğim gibi rogue muhteşem dmg veriyor ama pvp sırasında olayınız devamlı silah savurmak değil. stun et, vanish ol, tekrar stealth'ken açılış yap, blind et gibi bir çok taktik kullanıyorsunuz. warrior ise ne yapıyor? silah salla, tekrar savur, kes kafasını.. yukarda da dediğim gibi bunu yaparken özelliklerinizi kullanmak zorundasınız, ama rogue gibi 'yok ol, kaç, tekrar gel' gibi şeyler değil.

ya özetle. warrior oynarken kendimi cidden warrior gibi hissediyorum ben. rogue'dan fazla dmg verememem, mage'lere karşı şansımın az olması bunu değiştirmez.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Tek birşeye baksanız anlayacaksınız aslında.

www.worldofwarcraft.com da classes ta yazanlar

Rogue
Comments: Favorite among those who like to deal damage

Warrior
Comments: Excellent for those who like to take damage

Warrior tank, rogue dmg dealer kısaca, karşılaştırmak saçma.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 08 Şubat 2005 00:14 tarihinde demiş ki:
ya özetle. warrior oynarken kendimi cidden warrior gibi hissediyorum ben. rogue'dan fazla dmg verememem, mage'lere karşı şansımın az olması bunu değiştirmez.

:) +1
Rogue'dan vazgeçip, warrior olmamın sebebi budur.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...