Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Blizzard poster(bi nevi staff) Rogue daha çok tuşa basıyo ve buna göre daha fazla dmg veriyor, daha efektif bi class Warriora göre.. Warriorunda daha çok tuşa basması için elimizden geleni yapıcaz. Special attacklarda missrate %5(eşit lvl mob) olmasi gerekirken %10.Bu bug düzelecek. İşe yaramayan talentlar(imp thunder clap gibi) ele alınacak... Bloodrage tiklamaktan tırsmayacağınız bi hal alacak.. Bloodthirst e düzeltme gelecek şu an kullanışsız. Politikaci edasıyla konuşuyor eleman! ******************** Ve insanların yorumları ; Insanların en çok şikayer ettiği şeylerden biride stance değiştirmeden warrior un 1/3 ünün kullanılabildiği , ve stance değiştirirken rage inizi korumaniz için "tactical mastery" e mutlak talent vermeniz gerektiği.. Zaten her stance lar arasındaki Temel farklar çok az ... Kendi içinde kullandıkları skiller mühim. (Defansive-%10 az dmg verme alma)Daha fazla aggro topluyor. (Battle-Normal stance)Agro da normal :) (Berserker-%3 fazla şansla crit %10 fazla dmg alma)Daha az agrro topluyor. Stance değişikliği genelde o duruma ugyun bi skill in kullanımı için oluyor. Örnek ; Berserk stance da iken rakibiniz dodge larsa ; sadece battle da kullanabildiğiniz Owerpower için(dodge layan düşmana ölüm!) stance deiştirip(1 sn stance deişimi) vurmaniz gerekiyo. Normal şartlarda rage "0" landiği için 4 snde(5-1 sn stance delay) rage toplamanız ve vuruşu yapmanız lazım. Buda talent in seçim olmaktan çıkıp zorunluluk haline gelmesi, çok zor elde edilen rage in bi okadar kolay elden gitmemesi için Tactical mastery yolunu zorunlu yapıyo. Bunun yanı sıra PvE de parti içinde taunt özelliklerinden şikayetçi olanda bi grup var.Tauntlarin sürelerinin bilhassada herkesi toplayan taun(challenging shout) un 10 dk lik cooldown u olmasında şikayetçi. Bunun haricinde retaliation ve recklessness gibi 30 dk cooldown u olan uber skillerinse aynı cooldown a bağlı olmaları gibi küçük şikayetlerde yok değil. Bir çok high end playersa çareyi stance değiştirip ugyun silahı alan basit macrolarda bulmuş... Örneğin defensive stance geçirip shield+1h alan macro gibi. özetle ; Indalamar videosundan sonra gelen nerf ten sonra bi çok insanın warriordan tiksindiği ve hali hazırda birçok bug un devam ettiği warriorun sorunlarının bi kısmı bunlar... :) elimden geldiğince örnekledim , ama son sözüm genede Warrior ve benzeri classlarla oynamaktan hoşlananlar tereddüt etmeden retailde warrior açsınlar. Bu bug/nerf vb. hadiselere rağmen hala solo kabiliyeti yeterli ve partilerdede "oldukça" işe yarıyolar. Tüm sıkıntı PvP de :P PvP serverinda olmanızda bir kaç kez fazla öleceğiniz anlamına gelsede inanın o kadar çok sneak attack yiyeceksinizki belli lvl a kadar aralarda kaynar gider! edit : Dodge/parry/block tan sonra da rage gelmesi gerekirken şu and bu çalışmamakta(bug) [signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 07 Şubat 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 warriorun rage sorunu var, blood rage var ama hp gidiyor. savaşta ölmemek için erken öldürmem gerekiyor, blood rage yapıcam ama hp azalcak ölme ihtimalim artıcak yapacağım special attackın da pek bir anlamı kalmıycak special attack kullancam ama rage önümü tıkıyor. mana gibi olsa aslında %100 rahatlar bu warriorlar da, o da gene dengeyi bozar. olayımız silahla vurmak rage önümüzü tıkıyor dodge miss gene önümüzü tıkıyor üstüne bir de cooldownlar var tanklıktan çıkıp biraz daha fighter bir moda girebilsek, retailde başka bişi istemem :D [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 acikcasi benim icin rage birtek ilk girhste sorun oluyor. charge dem rend sunder sunder seklinde devam ettigim icin genelde beastlar ile olan kavgalarima.(arada overpower ile suleyerek) execute tan once battle shout cakip exe edip sonraki mobuma yoneliyorum.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya rogue çok abartı olmuş.adamlar tek başına wc ye felan giriyodu mesela .gerçi pvp de görünür bi anını yakaladığım hiçbir rogue u sağ koyamadım. warrior biraz daha damage veren ability lere ihtiyacı var.plate e biraz daha erken kavuşsa mesela güzel olur[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Qui'nin galiba verdiği bir link vardı şu an ulaşamıyorum. Warriorlara ne derlerse desinler (Ben de warrior oynatıyorum) oyundaki sayılı classlardan olduğunu tekrar anlatıyorlar. Asla da vazgeçmeyeceğim. Her yerde olduğu gibi warriorlarda da pürüzler olduğu doğrudur ama zamanla törpüleneceklerdir bundan eminim. Bu arada karşısında bir Shadow Priest, Mage ve sağlam bir Warrior olmadığı anlar dışında (iş bazen profesyonelliğe biniyor gördüğüm kadarıyla), oyun hakimiyeti *yerinde* olan bir warrior kanımca fazla zorlanmaz.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 forumlarda birinin önerisi çok güzeldi madem stance degiştirmek bi zorunluluk bunu blizzde söylüyor o zaman tactical mastery bi talent omak yerine skill olmalı çünkü insanları bi talenti zorunlu olarak aldırmamalısınız talentin anlamı kalmıyor yoksa mesela tactical mastery diye bi skillolur lvl 10 5 rage point kaybolmaz lvl 15 10 rage point kaybolmaz lvl 20 15 rage point kaybolmaz yani bunun gibi bi skill olabilir[signature][hline]"para ürkek bakire gibidir. ilk tıkırtıda bozulur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 güzel post.sorunlari özetlemis :).tactical mastery nin skill olmasi gerektigine de katiliyorum[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Sparkcaster, 07 Şubat 2005 11:47 tarihinde demiş ki: ya rogue çok abartı olmuş.adamlar tek başına wc ye felan giriyodu mesela .gerçi pvp de görünür bi anını yakaladığım hiçbir rogue u sağ koyamadım. warrior biraz daha damage veren ability lere ihtiyacı var.plate e biraz daha erken kavuşsa mesela güzel olur hehe rogue olayına katılıyorum biz 2 rogue elie questlerı yapıyorduk hiç kasmıyorsun direk gg :)[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Orc olarak rage sorunum hiç olmadı diyebilirim. Charge, Rend, Hamstring üçlüsü can sıkabiliyor. Kendinden 5 level düşük bir paladin'in karşına geçiyorsun, 2H ile deli gibi crit vuruyorsun, ne olduğunu şaşırıyor, sonra hop divine + heal olay bitiyor. Mage-Priest-Warlock karşısına geçiyorsun, dedikleri gibi inanılmaz bir hayretle izlediğim Miss sorunu var. Roguelara anca Retaliation açıkken acı çektiriyorsun. Falan filan..[signature][hline]EU Final Beta Pvp26 | Gangren | Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Gangren, 07 Şubat 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Orc olarak rage sorunum hiç olmadı diyebilirim. Charge, Rend, Hamstring üçlüsü can sıkabiliyor. Kendinden 5 level düşük bir paladin'in karşına geçiyorsun, 2H ile deli gibi crit vuruyorsun, ne olduğunu şaşırıyor, sonra hop divine + heal olay bitiyor. Mage-Priest-Warlock karşısına geçiyorsun, dedikleri gibi inanılmaz bir hayretle izlediğim Miss sorunu var. Roguelara anca Retaliation açıkken acı çektiriyorsun. Falan filan.. Artık retaliation'u da öğrenmişler açık olduğunu mu ne anlıyorlar uzaklaşıyorlar biz açınca çakallar. Bu arada Druidden bir entangle yedim daha demin yiyiş o yiyiş ayağım yere 20 saniye sonra ölü bastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Gangren, 07 Şubat 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Orc olarak rage sorunum hiç olmadı diyebilirim. Charge, Rend, Hamstring üçlüsü can sıkabiliyor. Kendinden 5 level düşük bir paladin'in karşına geçiyorsun, 2H ile deli gibi crit vuruyorsun, ne olduğunu şaşırıyor, sonra hop divine + heal olay bitiyor. Mage-Priest-Warlock karşısına geçiyorsun, dedikleri gibi inanılmaz bir hayretle izlediğim Miss sorunu var. Roguelara anca Retaliation açıkken acı çektiriyorsun. Falan filan.. rogue lara karsi hic sorunum olmadi desem bende sana :).retalation i acinca zaten yatiyorlar direk.ama olay arms gidip improwed overpower da yatior hehe.dodge oldukca koyuyorum 450 crticiallari[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Virtue-L, 07 Şubat 2005 03:30 tarihinde demiş ki: Blizzard poster(bi nevi staff) Rogue daha çok tuşa basıyo ve buna göre daha fazla dmg veriyor, daha efektif bi class Warriora göre.. Warriorunda daha çok tuşa basması için elimizden geleni yapıcaz. o postu ıyı okursan cevirdigin bu cumlelerin yanlıs oldugunu gorursun, anlatılan su, rage ve warrirorun tasarımı tamamen farklı "rogue tasarımı geregi, warriorara gore cok daha fazla butona basmak zorunda, aktif olmak zorunda. biz warriorun durmadan tuslara butonlara basan bir class olmasını ıstemedik. ama tabiki amacımız, warriroru tamamen duragan, sıkıcı bir class yapmak degil, rogue kadar cok gerekmesede warriorunda ability kullanması gerekiyor" ayrıca o postta, rage ile rogue energy karsılastırmasının neden yanlıs olduugu anlatılmıs ve artı olarak da 1hand+shield sisteminin neden en iyi rage regen oldugundanda bahsedilmis.. okunmalı[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 07 Şubat 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: raistlinthewiz, 07 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki: said: Virtue-L, 07 Şubat 2005 03:30 tarihinde demiş ki: Blizzard poster(bi nevi staff) Rogue daha çok tuşa basıyo ve buna göre daha fazla dmg veriyor, daha efektif bi class Warriora göre.. Warriorunda daha çok tuşa basması için elimizden geleni yapıcaz. o postu ıyı okursan cevirdigin bu cumlelerin yanlıs oldugunu gorursun, anlatılan su, rage ve warrirorun tasarımı tamamen farklı "rogue tasarımı geregi, warriorara gore cok daha fazla butona basmak zorunda, aktif olmak zorunda. biz warriorun durmadan tuslara butonlara basan bir class olmasını ıstemedik. ama tabiki amacımız, warriroru tamamen duragan, sıkıcı bir class yapmak degil, rogue kadar cok gerekmesede warriorunda ability kullanması gerekiyor" ayrıca o postta, rage ile rogue energy karsılastırmasının neden yanlıs olduugu anlatılmıs ve artı olarak da 1hand+shield sisteminin neden en iyi rage regen oldugundanda bahsedilmis.. okunmalı Tamamda 1hand+shield en iyi rage regen degil aksine en kötüsü en iyi dual daha sonrada 2hand[signature][hline]"para ürkek bakire gibidir. ilk tıkırtıda bozulur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Burada vurgulanan şey belirttiğim gibi warrior un şu an kullanamadığı, kullanmaktan çekindiği yani ona birşey kazandırmayan birçok skill i var. Thunderclap-işe yaramıyo mesela...20 rage 0 işlev(bu ve talent i için düzeltme gelecek) Bloodthirst - abartı life cost için sadece combattan once rage için kulanılıyo.. Bununda kullanımında tırsılacak bişey olmayacak duruma getirilecek. Ayrıca iyi anladım ve gayet mantıklı olan da bişey ; kim klavye mouse başında daha aktifse o daha etkili olmalı.. Ayrıca rogue combolarınıda otomatiğe bağlayıp bot gibi yapmakta ne kadar aktiflikse artık..[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben o postta yazılan herşeyi buraya anlatmakla yükümlü değilim ki ; rage/energy arasında bi benzerlik yok olmasıda saçma zaten..Birde 1h+shield combosu rage değil zaman kaybi getirir.. Tek faydasi macro halinde defensive stance e geçip block almak yada silence koymaktir.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: raistlinthewiz, 07 Şubat 2005 14:03 tarihinde demiş ki: said: Virtue-L, 07 Şubat 2005 03:30 tarihinde demiş ki: Blizzard poster(bi nevi staff) Rogue daha çok tuşa basıyo ve buna göre daha fazla dmg veriyor, daha efektif bi class Warriora göre.. Warriorunda daha çok tuşa basması için elimizden geleni yapıcaz. o postu ıyı okursan cevirdigin bu cumlelerin yanlıs oldugunu gorursun, anlatılan su, rage ve warrirorun tasarımı tamamen farklı "rogue tasarımı geregi, warriorara gore cok daha fazla butona basmak zorunda, aktif olmak zorunda. biz warriorun durmadan tuslara butonlara basan bir class olmasını ıstemedik. ama tabiki amacımız, warriroru tamamen duragan, sıkıcı bir class yapmak degil, rogue kadar cok gerekmesede warriorunda ability kullanması gerekiyor" Aslina post atsam 1 tane direk kufur ederdim ama adama neyse.ben karsimdaki adamla boy olcushdem diye her saniye hamle yapmak zorunda kaliyorum.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ee rogue makro kullanıyorsa sende kullan ne var bunda hem rogue de makro kullancak skill yok bodozlamada eziyor ha bu arada anlamışsın işte agresif oynıcaksın bu oyunu mikro kasıcan az yani olay sadece 1-1-2-4- değil [signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 07 Şubat 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Şöyle diyeyim benim 21. lvl rogue'un var EU betada(1 gün sonra vardı diyeceğim :) ),pvpde warriorlarla da kapıştım ve çok rahattım onlara karşı.Warriorun bana en sıkıntı çektirdiği yerler genelde başka bir oyuncudan kaçarken stun ve hamstering yapması idi.Bir de çok ilginç birşey var,mesela ben lvl 21 ken lvl 12 birini 1 ambushla alabilirken,lvl ?? gördüğüm bir warrior bana vuruyor,bir daha vuruyor,yarı canım kalıyor ve ben kaçıyorum.Mage arkadaşı frost bolt filan atmasaydı imkansız yakalayamazdı.Yani kesinlikle bir sorun var warriorda.Tank da olamıyor damage dealer da olamıyor,ortada kalmış bir class şu an.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bence iyi bir warrior rogue çok rahat ekarte eder[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Lind3r0th, 07 Şubat 2005 14:25 tarihinde demiş ki: ee rogue makro kullanıyorsa sende kullan ne var bunda hem rogue de makro kullancak skill yok bodozlamada eziyor Bodozlama ezmesinin sebebi,panik yaratması.Ve onu yaratabilmek inan ki çok zor,özellikle raidlerde.Genelde kıyıda köşede kalmış casterları ve diğer classları,diğerleri görmeden hızlıca öldürüp kaçmak zaten yapabildiği tek şey rogue'un.Bodozlama dalan rogue ölü roguedur.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 valla warrior hakinda soyluye bilecegim teksey ranged weapon tasimak zorunda olmasi bunun 2 nedeni var 1 buyu yapan siniflari tek yenme sansi (devamli intrerrupt olunca kasiyor buyu atan siniflar ustune frost nova falanda islemiyor o zaman) 2 PVM de tek mob cekmek icin gerekli valla ranged olayina girmeyen fighter 100mblik dosyadaki olayi devamli yasamaya mahkum kim nederse desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 heralde yani rogue nın amacı zaten grupta cloth armor giyen kesimi ezmektir yoksa warrior pala her türlü eziyor bodozlama derken makro filan gerekmıyor demek istedım adama bodozlama dalmak değil[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 senın gun ile mage uzaktan ateş etmen inan hiçbirşeyi değiştirmez :) int de olmaz o büyü sadece 1 snde cast ediyorsa olur 1.5sn sonucta ölürsün hele mage karşı warrior şansı yok denecek kadar az[signature][hline]Server6-Lindo=>Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ediyo valla koruma buyuleri falan etkisiz kaliyor frost shield frost nova falan yalan oluyor yani sansin oluyor en azindan yoksa frost novayi yedinmi zaten kendine gelemiyorsun arkadan saydiriyor mage yani once ranged hatta trowingle baslayip melle ile devam etmekte fayda goruyorum yoksa zaten videosu var 3 harakette mage isi bitiriyor hemde ciplak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 rica ediyorum ust seviye warrior oynamayanlar warrior hakkina fikir belirtmesinler, yerine wariorlarini 40 ustu yapip oyle konushsunlar.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar