Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Selam, http://i.imgur.com/ukJo68A.png resimde görüldüğü gibi hayvani bir anakart sıcaklığı varmış bilgisayarda. Fan sesinin saçmalamasıyla anladım ben de. ancak bu anakart'ın sıcaklığı dediği yer tam olarak nerenin sıcaklığı? Cpu sıcakllığı normal okunuyor. Anakrtım aşağıda resmi olan H97 Pro http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/ProductDesc/H97-PRO-2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Kasanın resmini atsana edit. Bilgisayarı kapatıp elektriği kesip elinle kontrol et ama yüksek ihtimal HWMonitor saçmalamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 sensor yamulmuyorsam north bridge üzerinde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Got the same motherboard, same 115*C board temp. I think it is just our motherboards do not have a main board sensor and HWmonitor doesn't know what to do. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1797905/115c-mainboard-temperature-reading-hwmonitor.html sensor yokmuş hwmonitörde saşmalıyormuş mobo 100 derece olsa yanmayan bileşen kalmaz o kasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 O zaman bu hayvan gibi hızda çalışan fanı ne yapacağım? Altta 1.2k rpm ile çalışan herhalde bu Sesi yapan fan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 kasayı açtım ettim. sıkıntı gpu fanının birinde. kart evga gtx970. üstünde 2 fan var. bunlardan birini precision x ile kontrol edebiliyorum hızını ama diğeri sürekli inanılmaz bir hız ve seste çalışıyor. napabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Genelde bu durumda yapabileceğin şeyler. 1. Ekran kartını bir tak çıkar, oyle dene. 2. Ekran kartı sürücülerini değiştir. En son hangisinde düzgün çalışıyordu onu yükle, oyle dene. 3. Fanı iptal edebilirsin, 4. Başka bir gpu soğutma al tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 london bridge sıcaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Quo-Vadis said: Genelde bu durumda yapabileceğin şeyler. 1. Ekran kartını bir tak çıkar, oyle dene. 2. Ekran kartı sürücülerini değiştir. En son hangisinde düzgün çalışıyordu onu yükle, oyle dene. 3. Fanı iptal edebilirsin, 4. Başka bir gpu soğutma al tak. 1- denedim, yemedi 2- en son hangi sürücüde düzgün çalışıyordu hiçbir fikrim yok. uzun zamandır bu şekilde 3- bu karta zarar vermez mi? vermezse nasıl iptal edeceğim? 4- başka bir gpu soğutma alıp takacak yerim malesef yok. psu ile çok yakın ekran kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Senin sürücüden eski olanları download edip, deneme yapabilirsin. Fanlar kablo ile ekran kartına socket ile bağlıdır, kabloyu socketten çıkarıver. Bir süre öyle test et, baktın bir şey olmuyor takıl öyle. Genelde tek fan yeterli oluyor zaten. Veya fanların yerini ve socket girişlerini değiştir. Bak bakalım düzgün çalışan fanın yerinde iken, bozuk çalışan ne yapiyor ? Hani Fan mı bozuk kartın kendinde mi sorun anlama açısından. Da ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum. O yüzden diyorum başka sürücüler ile dene. Son sürücüyü yükle dene mesela. Gerçi otomatik update yaptı ise, zaten son sürücüler vardır sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 mainboard sicakligi ile gpu fanini nasil iliskilendirdiniz? iliskisi yokmus, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 CthuLhu said: kasayı açtım ettim. sıkıntı gpu fanının birinde. kart evga gtx970. üstünde 2 fan var. bunlardan birini precision x ile kontrol edebiliyorum hızını ama diğeri sürekli inanılmaz bir hız ve seste çalışıyor. napabilirim? garantisi varsa gönder , ben böyle 1,5 yıllık karta full iade almıştım (:D fan kontrolör devresi saçmalıyor, donanımsal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 garanti evga'dan var. ticket açtım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar