Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=51kQ5-7snE4 http://store.steampowered.com/app/420290/ Alanlar almayi dusunenler toplanin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 saçma sapan birşeye ebnziyor fasçdöm ya da ccommentary yüzündn bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 aldım ben 5dk önce bu konuyu daha görmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 2005 grafikleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 lirik ve tayfasi her oyunu oldugundan daha eglenceli gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 next car game gibi fiziklerle gelseydiler alırdım, adam gibi gemi parçalanacak çarpışacak vs. bu şekilde m&b modu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 grafik beklentisi olunca oyunlar artik 80-200TL araliginda oluyor ne yazik ki. Mount & Blade ek paketleri bile bu fiyattan satilirken gereksiz elestiri yerine oyuna destek ve gelismesini saglamak gerekiyor bence. Karar sizin tabi. 25TL'ye gayet zevk verir gibi duruyor ozellikle 4-5 tanidik oynanirsa. Lath ve ben aldik mesela, ekleyin oynayacaksaniz steam nick ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ben sevdim ya. oyun oynamayı sevdiğim dönemlerden grafikler hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 noluyor anlamadım bi 10dk, fazla kaotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 video 2 yıl eski, youtubedakiler 3-4 yıl eski flm, daha iyi hale getireceğiz zamanında grafikleri demişler bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 eğlenceli baya, fazla fazla saat gömmüşüm. düzgün kankalar yapıp ekleşirseniz her oyun ayrı bi eğlenceli geçiyo. maçların doğaçlaması da fazla. garanti bi win yok. olay kişisel skill ve takım kordinasyonu tamamen. bi de kill almadan top 3'te kapatıyorum her oyunu. işe yarayan ne yaparsanız ödüllendiriyor sistem. skorun saf kill üzerine olmaması da ayrı bi artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 ben 30 saat falan oynamisimdir. cok zevkli. bi sure sonra insanlarin salakliklarindan sikilabiliyorsunuz ama guzel ekip kurulursa cok guzel. verilen parayi kesinlikle cikariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ya 10fps alıyorum diye bütün grafikleri kıstım umrum olmadı ilk açışta 2-3 saat oynadım sdsafa olm oyun çok zevkli lan, inşallah star citizendaki teamplayde bu kafada olur, hele 1-2 adamla çok iyi anlaştık voice comm vs, en son eve de pvp yaparken bu kadar heyecanlanmıştım aboooooooo dünyanın en güzel oynu bu yahu süper. Heleki kaptanın biri iyice sardırmış kaptanlığa, çok eğlendik onlada. Takım konuşmayınca güzel olmuyor tabi, tamamen takım arkadaşlarının kalitesiyle orantılı alacağın keyif. yarın mesai olmasa sabaha kadar oynarım çoh eğlenceli 31tl zaten 100tl eder. Tabi alphadaki oyuna 100 verilmezde, şu haliyle bile muhteşem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 gecen hafta yeni mod da geldi. karaya cikip capture booty yapmali. yuzde doksan voice rp donuyo baya eglenceli. korsanlar korsan navyler navy gibi konusuyolar .geyigi cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar