Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blackwake

Sereglin

Öne çıkan mesajlar

grafik beklentisi olunca oyunlar artik 80-200TL araliginda oluyor ne yazik ki. Mount & Blade ek paketleri bile bu fiyattan satilirken gereksiz elestiri yerine oyuna destek ve gelismesini saglamak gerekiyor bence. Karar sizin tabi. 25TL'ye gayet zevk verir gibi duruyor ozellikle 4-5 tanidik oynanirsa.

Lath ve ben aldik mesela, ekleyin oynayacaksaniz steam nick ayni.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
eğlenceli baya, fazla fazla saat gömmüşüm. düzgün kankalar yapıp ekleşirseniz her oyun ayrı bi eğlenceli geçiyo. maçların doğaçlaması da fazla. garanti bi win yok. olay kişisel skill ve takım kordinasyonu tamamen.

bi de kill almadan top 3'te kapatıyorum her oyunu. işe yarayan ne yaparsanız ödüllendiriyor sistem. skorun saf kill üzerine olmaması da ayrı bi artı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya
10fps alıyorum diye bütün grafikleri kıstım
umrum olmadı ilk açışta 2-3 saat oynadım sdsafa

olm oyun çok zevkli lan, inşallah star citizendaki teamplayde bu kafada olur, hele 1-2 adamla çok iyi anlaştık voice comm vs, en son eve de pvp yaparken bu kadar heyecanlanmıştım aboooooooo

dünyanın en güzel oynu bu

yahu süper. Heleki kaptanın biri iyice sardırmış kaptanlığa, çok eğlendik onlada.

Takım konuşmayınca güzel olmuyor tabi, tamamen takım arkadaşlarının kalitesiyle orantılı alacağın keyif.
yarın mesai olmasa sabaha kadar oynarım çoh eğlenceli

31tl zaten 100tl eder. Tabi alphadaki oyuna 100 verilmezde, şu haliyle bile muhteşem ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...