Sypro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Gerci tam olarak kaçırılmı$ diilim/z; ama nese.. Olayı anlarıyım siz karar verin. Ki$iler: Ben: - Nadir: Ananemin abisinin torunu. Alpay: 6 ya$ında bi velet, Nadir'in teyzesinin oğlu. $eref: Alpay'ın babası. Mekan: Karamursel'in köyleri. Tarih: 23-24/01/05 (Gece yarısı) $imdi olay $ole.. Kar yağmı$ uzerinden yarım saat, 45 dk bi$i geçmi$.. 00:55 - Nadir, Neslihan (Nadir'in ablası) ve ben cıkmı$ ust katta muzik dinliorz. bu sıralarda $eref ki$isi ewe gelio. Yalpalaya yalpalaya oturcak bi yer secip kuruluyo oraya.. 00:59 - Nadir dio ki: "Hadi kartopu oynayalım." Ben diorm ki: "$u $arkı bitsin gideriz." Neslihan bu arada inmi$ a$$ada bi$ilerle uğra$io. 01:03 - A$$a inip "Kartopu oynicaz, gelen var mı?" diye soruyoz. Ewdeki 6, 10 ve 12 ya$ındaki 3 ufaklık ile Neslihan giyinmeye ba$lio. Bu arada biz $eref ki$isi ile bayramla$ma olayına fln giriorz. 01:08 - $eref ki$isi ewden cikip 4X4 olan ve takviyeli bilmemneli resmi aracına(köy i$lerinin) doğru yönelio. Araba delisi olan Alpay da babasının pe$inden arabaya doru ko$uyo. Fato$(Alpay'ın annesi) bize "Alpay ile gidin, gezmi$ olursunuz dio." Biz de Nadir'le sıkıntıdan patlioz, hemen atlioz arabaya.. Lakin $u ana kdr bizim $eref'in alkollü olduundan haberimiz yok. 01:10 - Araba calı$ıyo tam o anda arkadan(ana yoldan) Jandarma arabası gecio. $eref bunu fark edio ama biz muhabbette olduumuz için Nadir'le fark etmiorz. nese.. Yola cıkıyoz. Teoride kom$u köye kdr gidip gelcez. 15 dk yol. Hata ikindi-ak$am arası bi saatte biz (Nadir ve ben) minibüsle gidip yürüyerek geldik. Öle bi mesafe. Normalde soldan gitmemiz gerekirken Jandarma ordan geldii icin $eref ki$isi sağdan arkada$larının restoranına doru kırdı direksiyonu. Benim köye 5 sene sora ilk ve hayatımda 2. gidi$im olduundan yolları fln bilmiom. nese.. Bi yarım saat kdr 'buz üzerinde; bi taraf ucurum(alt tarafta ise dere) bi taraf dağ, tarla, bahçe; 60-65 km/saat hızla (ki donu$te Jandarma komutanı kullandı arabayı adam "30'la gidemiom ne bicim i$ bu?" dedi), arada kayarak arada tarlalara girerek, saalam bi $arkı cıktıında "hoydee" diyip ellerini birakan bi soförle birlikte gidiorz.. bu olaylar olmadan once de saat 01:13'te Bursa'dan bi arkada$ cağrı attı cwp wercek knt olmamasına raamen denedim ve "$ebeke yok" tarzı bi msjla kar$ıla$tım. Nadir desen Alpay'ı sıkıca tutuyo telefonu cıkarcak durumda diil. 01:48 - Mekana vardık. Arkada$ları kapıda kar$ıladı fln. Nadir ve bana sek, Alpay'a (ki belirttiim gibi 6 ya$ında cocuk) cin-kola, $eref'e de bi bira geldi. 3 eleman + $eref olarak dü$ününce Nadir'le adamları alamicamız belli:) Bizde ortamın biraz bo$almasını fln bekliorz. Hani kalkalım yolda kafasına bi$i fln vurup arabayı alcaz. Nadir ki$isi 15-16 ya$ında ama iyi kullanio i..e :) nese.. 02:14 - Zorla da olsa $eref ki$isini ikna edip ewe (aslında ona gore Bursa'ya pawyona) gitmeye karar verdik. Tam kapıya yoneldik bi araç daha girdi mekana. Jandarma aracı. İçinde Jandarma Bölge Kom, bi Jand. daha bi de kaldıımız köyün kahvecisi var. nese bunnar daldı ortama bize "ya$ kaç?" "bu adam zorla mı getirdi sizi?" "bla bla?" $eklinde sorular yonelttikten sora ona dondu "Karamursel'den beri sizi takip ediyoruz. Alkollusunuz ve zigzaglar cizerek gidiosunuz" fln dedi. eleman tabii ki kabul etmedi durumu. "o zmn bi kontrol edelim" fln dediler aldılar bunu.. nese.. Biz (Komutan, Kahveci(Kadir), Nadir, Alpay, ben) Jand. aracına; dier Jand. ile $eref ise $erefin araca bindi geri donuorz. Bize hiç bi acıklama yapılmadı hatta komutan sdc "30'la bile gidilmio noolmu$ bu yollara? Siz nası geldiniz buraya kdr?" fln dedi. Kadir biras olaydan bahsetti. nese.. bu arada telefon bi ara cekti dedi Nadir ama $arjı bitti benim telefonu ona veriim derken saat fln silindi burdan sorasında saatlerı tam bilmiom :( 3'e doru - Ewin onune geldik herkes orda fln.. İndik araçlardan. Biz ewe girdik $erefi aldılar. O arada Nadir'in annesi bayıldı. Onu ayıltalım derken Neslihan kasıldı kaldı(ztn psk. sorunları war ilaç fln alio ama yanında diilmi$). nese.. Herkesi ayılttık fln ondan sora durumu anlattık onlar da bize biz yokken olanları anlattı. $ole: Bunnar biz cıktıktan 20dk sora fln aramı$lar bizim tel. kapalı. Annem ve Neslihan araç bulmak icin cıkmı$. Bizi bi yere fln uçtu sanmi$lar. Cunku onlar bilmio bizim nereye gittiimizi. Ama biz yola cıkarken Jand. aracı gectiini Fato$ Teyze gormu$. nese.. Bunnar yukarı a$$a giderken a$$ada bizim lastik izlerini gormu$ler. Kom$u ko$e fln diil ba$ka bi yere gittiimizi anlamı$lar (ne de olsa ortamı taniolar) nese.. ba$laı$lar beklemee.. Beklerken bi araç gecmi$ yukarı doru, bunlar da hani gelirken yolda dewrik fln bi araç gordu mu die ona sormaya gitmi$ler. Kahvenin onunde durmu$ araç. Bilin bakalim kim? Bizi geri getiren Jand. aracı. Anlatmı$lar durumu Jand. pek yana$mamı$ fln sora Kadir girmi$ araya(tanioarmi$ birbirlerini Jand. ak$am orda ymk fln yiyomu$) nese atlamı$ gelmi$ler bize.. Burdan sorasini bilionuz ztn. $eref'e ceza verilmemesi saalandı. Ama araçı bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oha abartmıssın biraz kacırıldık fln diye neyse gecmis olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 geçmiş ola[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Macerayı seven adam =).[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bize ne bundan?[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Soulbringer, 25 Ocak 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Bize ne bundan? Dünyalılardan tikksiniyorum[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: antakyali, 25 Ocak 2005 19:00 tarihinde demiş ki: said: Soulbringer, 25 Ocak 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Bize ne bundan? Dünyalılardan tikksiniyorum tek ''k'' kullanınız sağlığınız daimi kılınır..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 güzel hikaye :) forum bazı şeyleri paylaşmak içinde vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konu dışı bir thread.. ne demek bize ne? Allam yaa, sizi özel mi getirtiyorlar?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Valla şu $lar o kadar itici geldi ki okuyamadım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 rewendora katılıyorum, okuması gerçekten zor bir yazı ama okudum enteresan heh.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu arada Sypro bizim Şipro dimi ? Dragonlu böle.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Alexi_Septimus, 25 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Bu arada Sypro bizim Şipro dimi ? Dragonlu böle. Diil.. said: Soulbringer, 25 Ocak 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Bize ne bundan? Kendine gore konu sec o zmn! [Bu mesaj Sypro tarafından 25 Ocak 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 şu an da kaçırıldım lap top dan yazıyorum masanın altındayım[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Soulbringer, 25 Ocak 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Bize ne bundan? Ruhalıcısı bizene demicen BANANE dicen madem öle bir halt yiceksin.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 paylaşım ortamı değilmi burası seni ilgilendirmeyen şeyleri okumassın olur biter[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 $ ler çok itici tapmiş keşke normal 2 kullansaydin...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 çok geçmiş olsun abim :D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 okudumda cok önemli bişi olmuş gibi gelmedi ayrıca feci kasıntı yazı olmuş yani cümleler fln cok bozuk[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * karakedi, 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki: süfer fikir bu bütünleştirme olayı. ben not alayım ilk fırsatta yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hmmm bu iste masonların parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 I love pumpkin. I love hunny bunny.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 geçmiş olsun pati kardeş =))[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Emrah koşşş... -Ne oldu abi???? annen emrahh HAyıRRRRRR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 $ ler yuzunden hicbirsey anlamadim.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akhfaern Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 yane bLaCKmüRseL'den uzak geLmee geLmo.. tebRIkLeR..[signature][hline]amIn meLa QuIsaLaS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar