df Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Lectre said: ne kasmışsınız ya, benim f310 bozulmuştu gittim bugün bir tane daha aldım mutluyum baya fasd senin mutluluğun ırak, filistin gibi ülkeleri referans gösterip tr'de mutlu olmak. xbox1 - amerikan rüyası ds4 - isviçre vs gibi düşün
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 dfsdsdf fakirler topiği terkedebilirler mi lütfen.
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 df said: Lectre said: ne kasmışsınız ya, benim f310 bozulmuştu gittim bugün bir tane daha aldım mutluyum baya fasd senin mutluluğun ırak, filistin gibi ülkeleri referans gösterip tr'de mutlu olmak. xbox1 - amerikan rüyası ds4 - isviçre vs gibi düşün ne bileyim olm hayatımda konsolum olmadı, padi sadece rocket league oynamak için almıştım bozuldu yine aldım yine rocket league oynuyorum, mutluyum halimden fasd.
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 oh isviçre'yse 2 tane alayım, yedek olsun biri sdf gamepad'le oynadığım bi for honor var şu ara. ubishit sorun çıkarır kesin :( bi de desktop'ta bluetooth yok. anakart alırken dikkat etmemiştim. biraz araştırayım, ucuz yollu bluetooth kartı falan vardır kesin. hm hm, amazon'daki fiyatı kıyaslamak için tr'deki dükkanlara baktığımda dualshock 4 v2 diye bişey gördüm. bu neymiş diye baktığımda, The one, new defining aesthetic change is the shift of the blue light-bar from the top of the controller on the older model, to just above the touch-pad on the new DS4. The only other change is that the new PS4 controller features USB communication. Unlike the original DS4, it means you’ll be able to play games either wirelessly or via a USB cable. Other features, such as battery, motion-sensing functionality and Bluetooth support remain the same. (kaynak) benim anladığım usb kabloyla ateşleyecekseniz v2 olmasına dikkat etmek gerek. model numarası CUH-ZCT2 diye geçiyor. amazon'da v2'si 46 dolar + 22 dolar shipping, 270 lira falan yapıyor. haftaya amerika'ya gidecek bi arkadaşım var, ona zulüm olsam mı (amazon'dan otele hop 160 lira) acaba... akşam akşam gaza getirttiniz. biraz daha araştırayım, inşallah pc'de bi sürü sorun çıkarıyordur da vazgeçerim :)
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 ds4 aldım, expendabros oynuyorum şu an :horace: herkese teşekkür.
Öne çıkan mesajlar