forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bende bi adamın arabasının kaportasında yumurta patlatmıştım attıktan sonra baya tırsmıştım hatta adam ne yapiyo ediyo diye bile bakamadım :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 07 Şubat 2005 13:07 tarihinde demiş ki: hoş bişey değil ama görüyorm ki nasılsa millet chemi'ye uyuz ben şimdi chemi'ye hemen laf atiym de popülizm olsun diye post atanlar var.. ve biyerde bişey okumuştum biri senden nefret ediyosa seni kıskanıyodur.. adam da orda karısına gösteriş diye kalmadıysa neyim. sonra da eve gidip dövdüm diye anlatmıştır. popülizm uğruna çalışan bir mağara adamıyım ben eheheh yaptığı çok ayıp bir davranış, çok sinir olurum böyle şeylere. bir de buraya gelip yaptığını iyi birşey, adamı suçlu konuma düşürmesi beni dellendirdi. adamın yaptığını gösteriş olarak nitelendirmeniz de çok daha süper birşey olmuş. chemical demiş "tam yanımdan geçerken tüm gücümle (sağlam atarım cisimleri sağa sola) arabanın sürücü camına gömdüm" ... bu olayda ister yanında biri olsun ister olmasın çok korkarsın tamam sadece bir kartopu, bomba değil cam kırılmadı vs vs. ama o ani çarpma, ani patlama ve gürültü, bombayla ve cam kırılmasıyla aynı etkiye sahiptir. Tamam ölmedin. Ama ölmedin diye aynı korkuyu yaşatmıycak anlamına gelmiyor. Herkes ÇOK soğuk kanlı olmak zorunda değil. anlatmaya çalıştığım bu. "aa birşey çarptı, dur bakayım, ölmemişim demek ki bomba değil o zaman önemli birşey de değil, çocuklardan biri kartopu atmıştır canım ben yoluma devam edeyim" diycek kadar duygusuz olamaz herkes. orda cama çarpan kartopu ve sesi ödünü patlatır. 1- canını düşünürsün 2- arabanı düşünürsün 3- aileni düşünürsün 4- arabaki diğer canı düşünürsün. insan refleksi var sonuçta, sıcak birşeye elini değdirdiğin ilk sırada pat diye çekersin. işte burdaki olay da aynen öyle, birkaç saniye içerisinde bir sürü duygu ve düşünce geçer aklından. tamam altı üstü bir kartopu. bomba patlatmadık adam öldürmedik. ama sen onu arabadaki adama anlat, orda çok korkan o, sen değilsin. uzaktan laf atmak kolay tabii ki. en azından buraya gelip güzel birşeymiş gibi göstermeyin. ayrıca ben böceklerden nefret ediyorum, şimdi bunları kıskanmış mı oluyorum? kıskansam kıskansam kurtları kıskanırım ben[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 gereksiz yere nefret etmek kıskanma yüzünden deniyo ya[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 iyi,ki bi arabası var yane yedin sanki sen onun kıymatlı arabasını:lol:[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 13:48 tarihinde demiş ki: bir insanın yaşamı hayatı hemde daha yeni hayata başlamış birisi işte sen de diyorsun chem, bir insanım yaşamı, hayatı. çok önemli. aniden kafanın yanında çok yüksek bir gürültü patladığında düşündüğün şey bu olacaktır, "bir insanın hayatı"... o yüzden birtakım işleri yaparken iki kere düşünün. yavaş kartopu atsan neyse de, kasti olarak çok hızlı atmışsın. said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:16 tarihinde demiş ki: kimse hakkını aramıyor ülkemizde bize ne koyarlarsa onunla yaşıyoruz adam aramış işte hakkını. sen adamı çok korkutmuşsun, o da seni korkutmak için dövmeye gelmiş. ödeşmiş olucaktınız böylece adam hakkını korumuş olcakmış. sen ona çok şiddetli kartopu atmışsın camına, asıl duygusuz duygusuz yoluna devam etseydi "ne koyarlarsa onunla yaşıyoruz" olcaktı. adam telaş edip arabayı kıvırsa, bir direğe bindirse ölse veya başka birisini ezse. olmuycak birşey değil. çok şiddetli ve ani bir ses sonuçta dediğim gibi. said: harvester, 07 Şubat 2005 14:16 tarihinde demiş ki: abicim yok böle bi olay. sen adamın camına kar atıp korkutuyorsun adam o an panik olsa yanlış bir hareket yapsa gene kendini haklı çıkaracan gibi.. [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: sanerixx, 07 Şubat 2005 14:11 tarihinde demiş ki: çem, aydan inip dünyaya dönersen seviniriz, bu memlekette öyle bir güzel döverler ki seni, aklın hayalin durur, dikkatini çekerim, hatta gelen polis bile 2 tokatlar gıcık kaparsa artist tavırlarına. demedi deme sanerixx rulz :D said: Tarist_Windveil, 07 Şubat 2005 14:15 tarihinde demiş ki: Sen adama ''beni dövemezsin,haklarim var,evet belki korkuttum ama hede hödö'' dersen kafayi yersin direk.Burasi Türkiye. ayrıca bu da var tabii [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 o tanıyıp nefret etme geyiğini kişisel olarak tanımak olarak modifiye ediyorum kişisel olarak tanıdığın birinden nefret ediyosan aslında içinde gizli de olsa onu kıskanıyosundur. böle yazıyodu kanıtlanmış hede hödö.. bi dergide okumuştum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 modifiye edelim biz de, kişisel olarak nefret etmiyoruz yaptığı olayı kınıyoruz. :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: nindalf, 07 Şubat 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Lesson 1 Activity A Part c : Arabalara Kartopu atmayın ! said: nindalf, 07 Şubat 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Mauhaa nasıl patladı milletin kafada toplar... Terastan atmak cok zevkliymiş walla millet nerden geldigini anlamıyo. Hele bi kel adamın kafaya attım ki walla keli patladı adamın mauahauh :D :D :D [signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kralsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bu sefer ELELE'den alıntı yapmıştım :([signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sibrya kurdum var.+ boards action budur o çekicek beni bende kaycam ölümse sonuclancak kesin ama olsun:)[signature][hline]S.Wraith in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 karda başka ne ekşın olur yaratıcı fikri olan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 karda sevişmek ilginç bir kar ekşını olabilir[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. [Bu mesaj Xaer_Aloneheart tarafından 07 Şubat 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:30 tarihinde demiş ki: siz köy kurallarını şehirdeki yasalardan daha üstün görüyorsunuz hayır değil öyle şehir burası köyden gelen zihniyetler olmasa düzgün bi şehir olucak said: Chemical, 07 Şubat 2005 14:27 tarihinde demiş ki: arabanın camını kırsam araba kaza yapsa öyle hastanelik edene kadar dövme + hede diye birşey sözkonusu değil ne olursa olsun dövemez naparsam yapayım dövmeye kimsenin hakkı yok yok 30 km yok 90 km diye hesaplamışsınız yok elimi kırarsa mahkemeye veririm. ben sadece kartopu attım o ise kaza yaptı kafasını gözünü kendisi yardı yok şunu söyle söylerim bunu böyle yaparım.. şunu söyle chem, senin yaptığın magandalık değil de adamın yaptığı mı magandalık oluyor? magandalık illa dövmek mi demek? senin ki sadece şaka mı oluyor? iyi o zaman adamınki de şaka oluyor. senin de dediğin gibi burası köy değir şehir. insanlara azcık saygılı olun. yasada "kartopu atımı serbesttir" gibi birşey de yok sonuçta. said: Kithnos, 07 Şubat 2005 14:25 tarihinde demiş ki: seni mi hakli gosterelim? senin yaptigin da magandalik o zm Sen adami delirt sonrada vuramazsin abi hakkin yok. yasalari somurme maganda olma de ... Adamin yaptigi yasak ve yanlissa , simdi soyle bakalim senin yaptigin yasal ve dogru bi sey mi? En azindain dogru olmadigi kesin. ama nerde yurdum insaninda ozur dileme erdemi , anca zeytin yagi misali uste cik.. yarin obur gun hrkes yapiyo diye arabalari da cizersin, tekerlekleri de patlatirsn , camlari da kirarsin.. [signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 chem saçmalıyosun şimdi... işin içine köyleri köylere hakaretleri karıştırma sonun hayırlı olmaz.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 2 izmirli olarak hayatımızda kar gorememıstık.Bugun dızımıze kadara kara batınca baya keyıflendık.Once tepelerden yuvarlandık,Yetmedi yemekhaneden tepsileri çalıp kızak yaptık guvenlık bızı kovaladı adamlar karaq dustu fln hehe[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 07 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: karda sevişmek ilginç bir kar ekşını olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 07 Şubat 2005 16:40 tarihinde demiş ki: karda sevişmek ilginç bir kar ekşını olabilir :) eet tamam yeter bu muabbet .. savasmayin sevisin[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr [Bu mesaj Kithnos tarafından 07 Şubat 2005 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kafanızı kara gomun guzel olabılır[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 adam tek olsa neyse belki es geçebilir yanında eşi varmış bayan çok korkmuştur adamda o yüzden iki katı dellenmiştir ben olsam arabayı durdurmaz seni ezerdim sonrada durduramadım korkudan bir an kontrolümü yitirdim çarptım derdim bişi deolmazdı yok ezemezsem inip bir güzel pataklardım orda tanımadığın adama yaplırmı böyle şeyler ya oyunda değiliz dikkat edin[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Kartopuna su dök buz kaplasın. Öyle gömücen asıl.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Kithnos, 07 Şubat 2005 14:02 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 07 Şubat 2005 13:58 tarihinde demiş ki: Kithnos Sen benı dövüp eve getirip babama gösterseydin nedeninide arabama kartpu attı deseydin Babam senın tek kelimeyle azınashit edip o kartopunuda yedirirdi. Ve coğu aile bunu yapar... valla orasi baska.. ya da direk babasina goturulebilir al sunu egit diye ki bi aileye cok koyar bole bi davranis , kesin cocugu dayakla ya da biseyle cezalandirir.. ki bu adam ole yapicakti buyuk ihtimal chemi ye.. evini sorduguna gore evi basicak hali yok.. benimki de abarti oldu hakketten :p ya sadece dover birakirm ya da ailesine goturum iste.. o anki sinirime bagli İmzandaki tev linki ve bu düşüncelerin bir arada olduğunu görünce, utanç verici olduğunu düşünüyorum...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 şakayla, eşek şakası arasındaki ince çizgiyi görelim, eşek şakasına verilen tepkiler yüzünden mızmızlamayalım hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bence tanımadığın insana yaptığın her şaka, eşşek şakası olarak yer alabilir kataloglarda :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar