Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karda ekşın

Chemical

Öne çıkan mesajlar

sanki e-5 deki arabalara atıyoz adam saatte 30 ile geliyodu hızlı olsa tabi atmazdım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 07 Şubat 2005 03:10 tarihinde demiş ki:
Ben camiden çıkan bir imam olsam direk fırlatırdım kuran'ı kafana.

hmm , talentlere ne verdin abi.
improved kuran ile kuran missles'i al.
channeling valla.[signature][hline]valandil ownz j0o!
when broken , is easily fixed.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

olm chemical açtığın her saçmasapan topic çok uzun oluyor. Okumaya bile kasamıyorum.
Ama gene saçmadır.
Kişiselse kişisele atın admin arkadaşlar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 07 Şubat 2005 03:15 tarihinde demiş ki:
"hadilan kartopu atmayan insan yok arabalara herkez yapıyo bizde yapacaz. herkez süper bi bizmi kek"
"sora eve girdim ohhh
ultima oynamış ekşın yapmış gibi oldum"
"lan bi kartopu için arabayı bırakıp karına arabayı verip taa karın ortasında 20dk herkezi sorguya çekilirmi lan ehehe"

ah çok komik çok komik
gülmekten yarıldım resmen.
bebekliktir bu, salaklıktır bu
hatta etrafıyla ilgilenmeyen, neyin ne olduğunu farketmeyen kişilerin yapacağı birşeydir bu.

böyle gereksiz ve zararlı işler yapıyorsun
sonra doğru dürüst topiclere gidip "ühühü benim topiclerime laf atıyorsunuz buna da atsanıza benim ne günahım var" diyorsun.

ciddiyim yolda böyle kişi görsem direk döverim
adam da iyi yapmış.
feci sinir edici bir olay,
ama nedense adamı suçlu gibi gösteriyorsunuz.
ya da annene suçu yüklemeye çalışıyorsun "eheh sen de yapmaz mıydın" gibi şeyler.

"ehehhe altı üstü eğleniyoruz, bi kartopu atmışız ne kızıyonuz"
Adam orda araba kullanıyor, aniden bomba sesinde birşey camına çarptığında hiç eğlenceli olmaz chemical
önce bir empati öğren bence.
Tersine iğrenç bir olaydır sinir bozucu bir olaydır.

İlkokul çocukları gibi "arkadan yaklaşıp böööeaa diye bağırıp - korktun korktun sen salaksın ondan korktun - demek" veya "çıtçıtlı kapakları alıp kulak dibinde patlatmak" gibi şeyler yapan için eğlenceli olsa da, yapılan için eğlenceli olmaz ve eşşek şakasıdır.
herkes bu eşşek şakasını kaldırmak zorunda değil, insanlara saygı gösterin.

"ya nolcek be ekşın yapıyoruz, biz ultimadayız ya, hani bi de böyle ultimada ekşın denir ingilizcesi veya türkçesi nedir bilmiyorum ama ekşın işte eğlenceli oluyor" tarzında yaklaşırsınız, sonra taş atarsınız arabalara, arabanız olduğunda da göbeklerde/meydanlarda ortada dönüp durursunuz, insanların ayağına çelme takarsınız vs vs.
hiç eğlenceli değil ve saçma buluyorum
ayrıyatten de keşke adam seni bulsa dövse diyorum.

Evet tepkim sert olmuş olabilir ama yaptığın da eşşeklik oluyor.

Bone bu ne sertlik bu ne şiddet ya?
Bi sakin olalım önce, evet bi bardak su iç gel...

Amma büyütmüşsün olayı? Taş atmakla bu bir mi? Öncelikle kartopu hiçbir zarar vermez arabaya sakin olalım. Sonra adam araba kullanıyor olabilir ama zaten böyle bir olayın olması için ya o an duruyo ya da saatte 5km le gidiyo olması gerekir. Sıradan bir korkutma numarası bu. Hani her gün sağa sola "bak britni soyunacak her adımında, bak resimde bi fark var" deyip böö lettiklerinizden... Bu şiddet niye anlamadım. Açıkçası böyle bir şeyden "adam dövmeye" giden insan da benim için medeniyetten nasibini almamış insandır. Kimse üstüne alınmasın ama böyle. Bu kadar çabuk şiddete başvurmak mağra adamlığından başka bir şey değil. Evet bağırılır sinirlenilir ama öyle abartılacak bir yanı yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 07 Şubat 2005 03:24 tarihinde demiş ki:
Hani her gün sağa sola "bak britni soyunacak her adımında, bak resimde bi fark var" deyip böö lettiklerinizden...

işte ona da uyuz oluyorum zaten o tarz şeylerde de kızarım
mağara adamlık kanımda var benim herhalde ondan..
Sosyal ağlarda paylaş

çocuktan bahsediyoruz arkadaşlar

*!chemical'a bakaraktan*

daha böyle şeyleri anlayamıyor olabilir, onun gözündende bakın olaya :p (bkz; fiziksel şiddetten daha etkili bir yöntem, psikolojik şiddet >:) )

heheh[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 07 Şubat 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Anlık kontrol kaybı (karda hem de) çok kötü sonuçlar doğurabilirdi. Allahtan bir şey olmamış.

Hani adam arabadan inince kafasına yazsan bir şey demezdim de bu tehlikeli biraz.

Ortaokulda sunum öncesi arkadaşla çalışmak için eve gelmiştik de yaptıklarımızı hatırlıyorum. Naylon poşeti suyla doldurup 11 kattan aşağı atardık bomba gibi ses çıkardı. En son hamlemde iki adamı koluna takmış bir hanımın kafasına yazmıştım 11. kattan ondan beri mahalle çocuklarıyla kapışma dışında kimseye bulaşmıyorum... :)
Sosyal ağlarda paylaş

tamam kabul yaptığım iyi birşey diil
özür dilerim korkuttuğum içinde

fakat bence birisinin kafasını kırana kadar dövmek için iyi bir neden değil bu bazılarının yapmak istediği gibi[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.

[Bu mesaj Chemical tarafından 07 Şubat 2005 04:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

karda iglo yapanınız varmı? önce olduğunca çok kar üst üste yığılır sonra kürek veya elle içi kazılır içinden çıkan karlar tekrar tepeciğin üstüne atılır yeterli deinliğe ulaşılınca içine girilir bikaç dakka orada kalınır ki duvarlar hafiften sıcaklığınız sayesinde buzlaşsın diye sonra içi kazılmaya devam edilir yeterli boyuta ulaşılıncaya kadar.. biz yapıp içine oturur pozisyonda 3 kişi sığdık.. en baba kar atraksiyonu budur iş bitince yıkmakta ayrı bi zevktir[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

verilecek tepki adama verdiğin zararla doğru orantıda olacaktır tabiki bu durumda.

korkutma = bağırıp çağırmak - 1,2 tokat
cam kırılması = tekme tokat, kızılcık sopası
arabanın kontrolden çıkıp kaza yapması = ağız göz kırmaca - hastanelik.
olaydan alakasız 3. bir şahısa (adamın karısından tut yoldan geçen birine) zarar gelmesi = hastanelik edene kadar dövme, fail + babası.

vs olarak arttırılabilir bence.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi adam fren yaptı durdu gayet yavaş gidiyordu. camı kırılmadı birşey olmadı

ayrıca o kar evini yapmaya çalışmıştık
kar yetmedi pek
ayrıca hava dondurucak kadar soğuk diildir
ama uludağa falam gidersem bi ara :) yapıcam[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...