Xaero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 http://i.imgur.com/A3N0OfW.jpg http://i.imgur.com/lLD85C4.jpg http://i.imgur.com/vIjROAU.jpg http://www.ido.com.tr/tr/duyuru-hepsini-goster/1060-do-d-hatlarnda-dev-indirime-gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Osmangazi köprüsüne süs diye dantel koyarlar artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 dış hatlar diyine ben küba falan bekliyordum. niye bursaya gidiym lan bursa nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 ..adamlarin senelik garanti gecis sayisi ve ucreti var..ister gecilsin ister gecilmesin umurlarinda degil..10 seridin 9 una rezidans yapip satsalar yine paralarini alacaklar.. onun disinda ido nun da amarikali mi ne bir dis ortagi varmis..bu isten-kopru once bize yillik su kadar kar ediyor diye sattiniz diye amarikada mahkemeye gitmeye hazirlaniyormus..ustune bir de indirim yapiyorlarsa ya bunlara da garanti verilmistir yada baska bir yerden birsey gormuslerdir..karistirmayin ortaligi ucuz verin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 köprünün de fiyatını düşürmüşler ama geçen geçtim, yine tek geçen bendim koca köprüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 senko said: ama geçen geçtim, yine tek geçen bendim koca köprüde. zenginim diyor..taliplerimle cay icmeye hazirim mesaji veriyor..onlari kopruden bile geciririm demeye getiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 fakir gibi çay ne gelsinler double shot nonfat venti caramel macchiato söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 bulusmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Banner tasarımı ne kötü ya. Odak kayık. Nereden nereye diye anlamak için araman gerekiyor tasarımın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 arac ici yolcu derken ufak cocuklardan da para aliyormu bu?yenikapi yalova baya iyi olmus,haftasonu gezisi baya uyguna geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Selam, Ben köprüyü sevdim yaa. İnişlerle ve çıkışlarla uğraştırmaması güzel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Jeeztro said: dış hatlar diyine ben küba falan bekliyordum. niye bursaya gidiym lan bursa nedir çok cahilsin keşke öğrensen :( istanbul deniz otobüsleri işte olm ido istanbul dışı olunca dış hatlar oluyor sadasfd aracınla seni maldivlere falan mı götürsün adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 izmir otobanı açılınca üstüne para vereceklermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 İdo ofisinde çay ocağını kapattılar tasarruf etmek için, demleme yerine dandik bi makinadan çay içiyo millet artık. Çay ocağı bile kapatıldıysa bayagı kriz var diyecem ama hala devlet dairesi gibi yönetildiğinden de diyemiyorum, müdürün teki çayın tadını beğenmeyip kapatmış da olaiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 saçma sapan işler yapacaklarına avcılar, beylikdüzü, büyükçekmece seferlerine başlasınlar da e5 rahatlasın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 paramecium said: Selam, Ben köprüyü sevdim yaa. İnişlerle ve çıkışlarla uğraştırmaması güzel. Saygılar. zaman olarak aynı yalova için köprü ve arabalı vapur köprünün tek güzelliği istediğin zaman gidebilmen ama dünyanın yolunu gidiyorsun köprüye ulaşana kadar, köprüyü geçince de yalova'ya gelmek için sağlam yol tepiyorsun yine. diğerinde pendikten binip yalova merkezde iniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Selam, Ben Tuzla'da olduğum için bana rahat oluyor. Bir de Çanakkale'ye gitmek için kullanıyorum, direkt geçiş iyi yani. Ama fiyat gömücü "azcık". Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Liebe said: Jeeztro said: dış hatlar diyine ben küba falan bekliyordum. niye bursaya gidiym lan bursa nedir çok cahilsin keşke öğrensen :( istanbul deniz otobüsleri işte olm ido istanbul dışı olunca dış hatlar oluyor sadasfd aracınla seni maldivlere falan mı götürsün adamlar abi dalga mı geçiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar