Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu konuda çok düşünceliydim 1-2 haftadır kafamda bu konu var şu anda da yatağıma yattım uyumak için ama gene aklıma bu konu geldi kalkayıp patiye başlık acayım fikir alayım dedim. İlk çıktğım insanın şubat ay'ı onun doğum gününün olduğu ay. Bir yandan hayır kutlamayacağım kesinlikle ne aradı ne sordu şu 5 ay zarfı içinde. diyorum.( 5 aydır aramadı sormadı sorması içinde bir gerekce yok tabiki ama ne bileyim karışığım işte) Bir yandan da o benim ilk çıktığım, bu duyguyu ilk duyduğum, ilk yaşadığım, ilk hede hödö dediğim insan diyorum gel medenilik bende kalsın diyip kutlayıp Doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara formatında ufak bir mesaj çekeyim diyorum. içimde kesinlikle ona karşı bir sevgi yok,kalmadı lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin. şu anda kafam bu düşünce ile meşgul sürekli.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Uykumu bi alıyım da konuşuruz...[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Seninle aynı durumdaydım doğum günü gelirse kutluyayım sonuçta ikimizde medeni insanlarız diye düşündüm ama doğumgününü unutmuşum kutlayamadım. Artık ben onunkini kutlamadığımdan mı yoksa oda unuttuğundan mı bilmem ama o da benimkini kutlamadı o zamanlardan beri konuşmuyoruz ikimizde çok mutluyuz :)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 iyi dilekler esirgenmezmiş.[signature][hline]en sevdiim çiçek dağdaki tiken, en sevdiim hayvan çöldeki defe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sms at konusamasak da ben unutmadim, dogum gunun kutlu olsun falan de hem trip / hem kutlama hobaa :p[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hayatımda ilk defa aşık olduğum kızla birsürü ortak arkdaşkımz vardı yılbaşını bizim evde kutluyacaktık,o ortak arkalaırenda etkisyile partyie onuda caırdım ki ayrıalılı çok olmamaıştı ve slm sabahımız yoktu. üstüne ona masum birde hediye almıştım. nooldu peki? bana bi bk almadı,kutlkamadı bile yeni yılımı nie hediye almışki bu bana modlarına girdi fln fln kötğydğ yani aman aman atlattım neyse bnuları. sana kolay gelsin[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ba$ıma geldı baya kötu bı durum. hanı kutlamasam fln dıyor ınsan ama kutlamasak ne kazanıcaz? en azından kutluyarak ınsanlıgımızı gösterırız. ben kutladım sende kutla derim mavi$im =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kutla tabi ama önce kızın bu kutlamayı farklı anlamlara cekmeyeceginden falan emin ol, o tip şeyler yapmayacak bir kızsa mutlaka kutla diilse de kutla ama mesajında(ya da görüşmende, sadece dogum günü kutlamak için aradıgını özellikle belirt)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 katılıyorum kutla büyüklük sende kalsın :)[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 benim çıktığım bir kızla değil de, aramın bozuk olduğu bir kızla olduydu o olay konuşmuyordum kızla (hala konuşmuyorum), doğum günü olduğunu öğrenince başta ablasına söyledim msnden kutla yarın doğum gününü diye, sonra dedim ölmem kutlarsam, msnde girip bi kutladım. sevindi vs ama sadece "doğum günün kutlu olsun hede hödö" dedim, sağol diyince bişey değil dedim o kadar:D hala konuşmuyorum kızla:-) bence kutla yani. ama kutla sadece:) ekleme: ne alaka denmesin diye belirtmek istedim, kızı seviyordum ama aşık olup olmadığımı bilmediğim için/kızın sonradan üzülmesini istemediğim için üzerine gitmemiştim. kızın beni sevdiğini biliyordum. sonradan beni sinirlendirecek birşey yaptı ondan konuşmuyorum. [signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 06 Şubat 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kutlayacağım sanırım. doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara. bitti.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: DoGMeaT, 06 Şubat 2005 11:04 tarihinde demiş ki: hayatımda ilk defa aşık olduğum kızla birsürü ortak arkdaşkımz vardı yılbaşını bizim evde kutluyacaktık,o ortak arkalaırenda etkisyile partyie onuda caırdım ki ayrıalılı çok olmamaıştı ve slm sabahımız yoktu. üstüne ona masum birde hediye almıştım. nooldu peki? bana bi bk almadı,kutlkamadı bile yeni yılımı nie hediye almışki bu bana modlarına girdi fln fln kötğydğ yani aman aman atlattım neyse bnuları. sana kolay gelsin puahuhauh buna da baya güldüm, kız zaten oraya triplere girmeye gelmiş belli ki, sen onunla muhattab bile olmasaydın bu sefer de "ıyy niye çaardı bu beni, bi türlü unutamıyo yakamdan düşemedi" falan diye konuşurdu heralde. Böyle anlarda ööyle kızların yanında olup laf sokmaya bayılıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 geem bastıramadıgın duygularını burda acıklama lol.[signature][hline]Indinolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hhaha[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Ayni problemi $u siralar ya$ayan biri olarak $una karar verdim: kutlamayacagim. Sonra olayi "ay beni unutamadi bak dogum gunumu kutluyo" ya cekmesin diye.. Umrumda bile olmaz, ona bir$ey hissettigimden falan degil (ki zaten hissetmiyorum), sadece insanliktan dolayi kutlamayi du$unuyodum sonradan dedim ki: "yemi$im insanligi cokta tin" ..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Volfied, 06 Şubat 2005 10:54 tarihinde demiş ki: sms at konusamasak da ben unutmadim, dogum gunun kutlu olsun falan de hem trip / hem kutlama hobaa :p ben hep böle yapıyorum=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Makaveli, 06 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Ayni problemi $u siralar ya$ayan biri olarak $una karar verdim: kutlamayacagim. Sonra olayi "ay beni unutamadi bak dogum gunumu kutluyo" ya cekmesin diye.. Umrumda bile olmaz, ona bir$ey hissettigimden falan degil (ki zaten hissetmiyorum), sadece insanliktan dolayi kutlamayi du$unuyodum sonradan dedim ki: "yemi$im insanligi cokta tin" .. kafam bunada çok yatıyor[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Desin istedigini.. Onemli olan O'nun ne diyecegi degil, senin ne yaptigin. Ya$anan butun guzel ili$kiler hatirlanmayi hakederler. Bir kez olsun `Seni seviyorum.` diyebildigin insanlarin dogum gunleri de kutlanmayi...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Aynı konuyu bende düşünmekteyim şu an. yılbaşında "yeni yılın kutlu olsun" diye zar zor msj cektim oda bana cekti. nisanda dogum günü var "dogum günün kutlu olsun" msjı cekeyim mi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bence kutlamalısın.Hakkatende onun ne diyeceği önemli deil senin ne yaptığın önemli.Ne olursa olsun aranızda birşeyler yaşanmış.Kutlamassan ayıp etmiş olursun bence.[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 @Wissy: Her insan ayni degildir, kar$indaki ki$i ile her ne kadar ozel $eyler ya$ami$ olsanda senin, benim sahip oldugun gibi bir karaktere (buna insallikta denilebilir) sahip olmayabilir. Ben bole tipler cok gordum, ve bu hatayi bir kere yaptim, bir dahada yapmam bana ders oldu, arkada$ada aynisini oneriyorum ki zaten en mantiklisi bu..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kutlayacağım evet. yaşanan o kadar şey bunu hakeder. kısa ve öz bir mesaj.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Kutla ama çok resmi bi mesaj olsun bence (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet öyle olucak.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 kutlama bence artık ilişkiniz bitmiş şimdi gidip kutlayacaksın eksi günler aklına gelecek fln boşver yani..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar