hattok Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Qnq bence bi therian saga ya bak. Belki seversin. Steam'e de gelcek kesin oyuncusu yükselir onun. Ben de Tr serverında kasmaya başladım çarımı.
nienna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 just dance now var. şirin patilerle zevkli olur.
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 worlds hardest game 1-2-3 sıradan bitirin, tabi bitirebilirseniz.
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 yokmu abi harbiden adam insan gibi bi browser oyunu? illa ogame mi oynayalım?
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 https://www.tiberiumalliances.com/tr/ Ben şunu bulmuştum zamanında. Konsepti gereği bayağı ilgimi çekmişti. Olay şu: her resetde haritanın dış yüzeylerinde başlıyorsun, merkeze doğru ilerlemeye çalışıyorsun. Merkeze ilerledikçe kaynaklar artıyordu. bu sistemin avantajları var. Güçlülerin dış bölgelerde işi olmayacağından, yeni ve nooblara bulaşamayacaklar. Sürekli ilerlendiğinden yeni insanlarla karşılaşıyorsun. Kimsenin sabit bir yeri olmaması baya güzeldi. eksisi: guild olayları biraz bayıktı sanırım. merkeze indikçe herşey zenginleştiğinden, elde tutmak için gruplaşıyorlar. Haliyle gelirleri artıyor. not: yakın zamanda büyük bi değişiklik olmuş olabilir araştırında (bir tane ağlama videosu gördüm. Yıllardır oynayan birisi p2w yaptılar diyordu. Belki abartıyordur)
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Saeros said: yıllar önce şu oyunu oynuyordum http://www.kongregate.com/games/ConArtists/the-last-stand-dead-zone sonra bıraktım geçenlerde tekrar başladım "lan ben bu oyunu niye bırakmıştım ki OHŞ" diye zira güzel oyun, göreve gidip adamları yerleştirip zombileri takır takır indirmelerini seyretmek çok hoş Aynen bir süre sonra çok İŞ olmuştu ilgilenecek çok şey vardı bıkmıştım acıkandan, susayandan, annesini özleyenden.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 abi onlar sorun değil de işte görevin ortasında bam diye takılınca çökünce oyun ben delirmeye başladım bi süre sonra bıraktım kafam rahat sdf ama özlemiyor da değilim
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 manapot gibi bir tane daha semi-idle text based rpg buldum. belediye çalışıyor. http://amar.bornofsnails.net/ said: The most professionally constructed of the games in this list. The game is around six and a half years old. Has a few hundred active players. Updates are relatively sparse but are fairly high in quality. Has a basic system of resource gathering skills such as woodcutting, mining, etc. And has the most complex combat system of the games in this list. Definitely my top recommendation if you are only looking to play one of these games. One of the easiest to get into as most veteran players are willing to help out any newcomers.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 http://www.syrnia.com var bi de o tarzda, ben bikaç aydır takılıyorum
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 bu da iyi gibiymiş (tu)
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 syrnia iyidir ya, bi de baya kemikleşmiş bi player base var mesela o güzel. bikaç yıl ara verdikten sonra döndüm hala aynı isimleri görüyorum
hadibea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Saeros said: fps vs tarzı bir şey istemiyorum bu arada. grubum olsun item lootlayayım onları geliştireyim giydireyim istiyorum. turn-based de değil bu arada istediğim tarz, real time. aradığın oyun direk: the war of mine. fakat grindfest değil stealth oriented.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 biliyorum onu fakat grind fest istiyorum işte ^^ o oyun baya sıkmıştı beni sıkmak derken sıkıcı anlamında değil, çok iç karartıcı bi oyun.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bu syrnia enteresan geldi. woodcut olayı mesela. bırak loopa günlerce kassın anasını satayım. veya fishing
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 e tabi, arkada farmlıyor işte güzel oluyor ^^ ama işte direk "akşam yatmadan açık bırakayım da sabaha kadar kassın" olmasın diye 10-15 dkda bir güvenlik şeysi soruyor, o da olmasa mükemmel olucak aslında.
hadibea Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 denmesin abi ya. para veren falan olur şimdi.
hadibea Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 syrnia ya da amaranthine' e başlayan oldumu?
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 sanssizsansli said: shakes and fidget dendi mi ? hadibea said: denmesin abi ya. para veren falan olur şimdi. Nasıl bir oyun bu? Para muhabbetini anlamadım.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Ya çizimler filan tatlı da gerçekten çok boş bi oyun onun dışında. bi kere bildiğim kadarıyla diğer oyuncular en ufak bir interaktivite yok. gerçi dandirik bi pvp sistemi vardı hatırladığım kadarıyla ama o kadar. karakterini questten queste yolluyorsun, gearlanıyosun falan o kadar yani.
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Dün yeni bir server açıldı rail nation Birkaç kere oynamıştım bu sefer de oyun bakarken yeni server denk geldi, çok zaman almıyor ve tarzı severseniz baya keyifli, devamlı da gelişiyor, oyun trenlerle şehirleri geliştirme üzerine kurulu, tavsiye ederim Şuraya referral bırakayım ama isterseniz normal üye olun farketmez :) benim nick: Alexstraza, firebox serverı kittsburg şehrindeyim. http://www.rail-nation.com/#action=register;referral=V9280107
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Seperate said: Dün yeni bir server açıldı rail nation Birkaç kere oynamıştım bu sefer de oyun bakarken yeni server denk geldi, çok zaman almıyor ve tarzı severseniz baya keyifli, devamlı da gelişiyor, oyun trenlerle şehirleri geliştirme üzerine kurulu, tavsiye ederim Şuraya referral bırakayım ama isterseniz normal üye olun farketmez :) benim nick: Alexstraza, firebox serverı kittsburg şehrindeyim. http://www.rail-nation.com/#action=register;referral=V9280107 abi oynuyosan hala sarayım bende tekrardan müptelasıydım bi ara
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Atla gel, lonkiln şehrindeyim, ilk 3te olan bir şehir, muhtemelen tepeye oynayacak. Kalabalık derse yan şehirlerden birinden açarsın buraya doğru, asso falan da ayarlarız, ben oynuyorum.
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Şu konuyu yine hortlatsam, var mı browser game önerisi ?
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 ah be swords and potions 2 ayarı bişey bulsak da oynasak, bana da lazım.
Öne çıkan mesajlar