MeSh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Çıkıyormuş, amerikada gösterim tarihi 18 şubat.. Jim carrey oynamıyor. Jim Carrey'siz maske olmaz olsun bence.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Son of the Mask[signature][hline]alkolik pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya öok gzl filmdi yaa bisi sorcam o filmi bulabiliecegim bi yer war mi acaba...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 3. sınıf aile komedisi olucak gibime geliyor. yapmacık bir dolu efekt kullanılcak şirin şirin rengarenk bir dünya şirin şirin bebekler, komik kötü adamlar bol bol atmasyon al sana the mask 2. stanley ipkiss yok bir kere. jim carrey yok. yönetmen farklı, writing credits farklı... garfield, the cat in the hat özentisi kokuyor. bilmem çocuğunu veya kardeşini götürmek isteyen götürsün de, fazla birşey beklemesin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 jim carrey yok? e ne anladım?:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 hollywood çöküyor NİHAAHAHHA[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Haydaaaaaaa Jim Carrey yokmu ? Ee kim oynuyacak ? Ben Affleckmi ? lol...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 jim carrey'siz mask çekmeyi kim akıl etmişse, kim buna sermaye sağlamışsa cidden akıl yok herhalde bunlarda. adam sandler'i filan oynatır bu şebelekler kesin..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 jim carrey'siz mask :tdown:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ya ağbi bu film saçma sapan atv de öğlen çıkan filmlerden biri olur ancak[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Aynı şeyleri yazacaktım da maşallah herkes söylemiş, ama dayanamadım bir de ben söyleyeceğim. Jim abisiz Mask'ı alın gö.....zünüze sokun bre holivud.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bence film çıkmadan yorum yapmak iyi bir fikir değil ama Jim'siz mask olmaz ve hakkaten yukarda verilen linkten anladığım harbiden çocuk filmi olacak gibi bu. :([signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Parental Guidance Suggested Some Material May Not Be Suitable for Children LoL[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Holywooda birşey olmaz.Bu dünyalar savaşı gelsinde ozaman goruruz bakalım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Sam, 07 Şubat 2005 19:01 tarihinde demiş ki: adam sandler'i filan oynatır bu şebelekler kesin.. Son of the Mask The Mask yok abi ona da razıyım Jamie Kennedy diye birisini oynatıyorlar. Fragmanda da pek tutmadım adamı filmi de tutmadım aslen. The Mask ve Jurassic Park, çıktıklarında özel efekt konusunda devrim yapmış filmlerdi, çok sevmiştik. Ancak ne yazık ki bu film TV'lerdeki cumartesi sabahı oynayan çocuk veya aile filmi kuşağı filmleri gibi olacak...[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 07 Şubat 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 jim carrey yi oynatmıyacaklarsa ntv de hava durumunu sunan amcayı koysunlar :D[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 İçimde kalacak söylemezsem, Jimsiz Mask olmaaaz..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. | Spidee FM John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arnold Schwarzenegger oynayacakmış... LOL![signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar