Aceace Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Şimdii. Bizim eve 2. bir it geldi. Pinçır'la Şivava arası bir şey. Ufak yani. 1 yaşından da küçük. Henüz eğitimi falan hak getire. Çocuğu barınağa bırakmışlar. Biz de dayanamadık onu da sahiplendik. Yalnız bizim bir sorunumuz var. İt oğlu it tam bir çomar. Eve ped aldık onunla alıştıralım yavaştan tuvalet alışkanlığı edinsin diye. Sanırım eski sahibi fayans olan bir yere yaptırıyormuş. Hayvan %90 banyoya sıçıyor. Pede sıçtığını göremedik. İkinci olarak ise... Eşşeolu eşşek pede işemeyi sorunsuz öğrendi sandık ama... eşşek pedi ıskalıyor. Çişin yarısı yerde yarısı pedde. Yok yani bana mısın demiyor. Tam bir anadolu çomarı. Çıldırtcak bizi! Pedin ortasına işetmemiz için bi fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 2 ped koymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Ahah. 2 ped koymayı da denedik tabii :D Gitti yine kenarına işedi.. Pedin küçük olmasıyla alakalı değil yani sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2017 Olur arada Bazen ben de iskaliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysorindik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2022 Bende benzer bir sorunla karşılaştım ve bu ped yöntemiyle çözebildim,teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 ağlatacaksın aceyi. ne demeye upladın ki.. ne o evde oturuyor ne o hayatı var artık. gittigidiyordan bisiklet stalklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2022 benimkisi de böyleydi her yere ped yap, olmadı alanı çitle çevir veya kafes eğitimi ver aslında kafes en güzel yol başta. sonra pedleri gün gün azalt tek ped kalıyor. 6-7 aylığı geçtiyse birkaç günde dışarıya da alıştırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar