Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

altyazı bulmak

Khiran

Öne çıkan mesajlar

ya belki hemen cevap alırım diye garbage'e açtım. filmin adı manchester by the sea duyanınız olmuştur elbet. 720p indirdim şimdilerde izleyecektim ama hiçbir yerde altyazısı yok.

işin ilginç yanı ekşi'de ilk sayfada altyazıların sitelerde telif hakkı dolayısıyla kaldırıldığı yazıyor. subscene turkcealtyazi opensubtitles vs. neresi varsa baktım her şey var türkçe yok. film sitelerine baktım orada çevrilmiş hali var ama kalite düşük malesef. 720p indirdim bekliyor öylece.

bu konuda yardımcı olacak var mı elbet izleyen olmuştur patide. olmuştur yani inşallah :(
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi bulamadım. filmin dandik halleri aslında geçen ay çıkmıştı 720p 1080p bluray sürümleri yeni çıktı. sitelerde türkçe hariç bütün dillerin altyazısı var ama sanırım cidden türkiyedeki yayıncısı telif hakkından kaldırtmış altyazıları. baya ilginç.

bsplayera baktım, opensubtitles, subscene, turkcealtyazi.org gibi sitelere baktım yok. anca online film izleme sitesi buldum bir tane onda da gömülü var ve kalitesiz. çaresizliğime gömülcem artık :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...