Khiran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ya belki hemen cevap alırım diye garbage'e açtım. filmin adı manchester by the sea duyanınız olmuştur elbet. 720p indirdim şimdilerde izleyecektim ama hiçbir yerde altyazısı yok. işin ilginç yanı ekşi'de ilk sayfada altyazıların sitelerde telif hakkı dolayısıyla kaldırıldığı yazıyor. subscene turkcealtyazi opensubtitles vs. neresi varsa baktım her şey var türkçe yok. film sitelerine baktım orada çevrilmiş hali var ama kalite düşük malesef. 720p indirdim bekliyor öylece. bu konuda yardımcı olacak var mı elbet izleyen olmuştur patide. olmuştur yani inşallah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Aramaya inanmak Yoksa yoktur daha hic cevrilmemistir yani. Az daha bekle duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 olm direk girişim fırsatı doğdu lan. hemen kuralım bi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 abi varsa atıverin üstüme aradım o kadar yok cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 100 bölüm dizi yerine 100 saat ingilizce öğrenseniz dizilerin yarısını alt yazısız anlardınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 720p ile dublajlıyı aynı anda aç öyle izle. 720pnin sesini kapatıcan öbürünü de arkaya atıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 BS player PRO nun kendi bulamadığı altyazıya hiç denk gelmedim, divxplanet konusuna da bu konuya da garip garip bakıyorum valla. çok aşırı sanatsal, zor bulunan şeyler izlemiyorum ondandır beki gerçi sgadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 uzun zamandir film sitelerinde 480p izlemeye alistim, onlarin kendi fantastik altyazilarina alistim adam twelve'i de 20 diye ceviriyor twentyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 yok abi bulamadım. filmin dandik halleri aslında geçen ay çıkmıştı 720p 1080p bluray sürümleri yeni çıktı. sitelerde türkçe hariç bütün dillerin altyazısı var ama sanırım cidden türkiyedeki yayıncısı telif hakkından kaldırtmış altyazıları. baya ilginç. bsplayera baktım, opensubtitles, subscene, turkcealtyazi.org gibi sitelere baktım yok. anca online film izleme sitesi buldum bir tane onda da gömülü var ve kalitesiz. çaresizliğime gömülcem artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ingilizce altyazı indir onu yapıştır hem bahaneyle ingilizce öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar