barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ben pek anlamam da 1.0 motor yani bisikletten hallice bir araba mı 101k? hem de ford yani? Ulan ölmüşüz toprak atanımız yok. ben de 12 kurabiye ve ufak kek nasıl 40 lira lan diye söyleniyordum geçen gün. Ciddi ciddi ben fakir kesimim artık. ona göre davranayım. gidip kredi çekip iphone 7plus alayım bari.
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ferit, bana göndersene aracın bilgilerini=)
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi vazgeçtiler valla. ama fordluk bi durum olursa aklımdasın
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 CthuLhu said: abi vazgeçtiler valla. ama fordluk bi durum olursa aklımdasın noldu şimdi bu araçta? neye karar verildi? benim takip edebileceğim bir durum varsa söyle konuşayım
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Holy said: Bu arada bayi böyle bir takasa giriyorsa ve sıfır yeni aldıysanız, bayi buyback yaptığı araçlardan biri ile takaslıyor olabilir. Buyback sebebini bilemezsiniz tabi ama risk sonuçta. Bence direkt ayıplı mal kategorisinde yenisiyle değiştirsinler arabayı. Davayı açsanız direkt kazanırsınız zaten de uğraşmayıp ikna etmeye kastırmak daha mantıklı. gelen araç sıfır oluyor bu arada sdf
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 cavanagh said: CthuLhu said: abi vazgeçtiler valla. ama fordluk bi durum olursa aklımdasın noldu şimdi bu araçta? neye karar verildi? benim takip edebileceğim bir durum varsa söyle konuşayım valla abim geçen hafta arabayı geri almış çünkü araba lazımdı artık. bugün de müşteri hizmetleri arayıp arızanız giderilmiş yok size hiçbir şey demiş. öyle kaldı durum saçma bi şekilde.
Öne çıkan mesajlar