Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 PC yoruyo artık şöyle koltukta yatakta keyif alayım istiyorum. Görüntü aksın gittin oyunda kafam rahat olsun, maceradan maceraya dalayım. Güncel güzel uzun soluklu oyunlar da olsun 2 kol olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 öm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Rasmon said: PC yoruyo artık şöyle koltukta yatakta keyif alayım istiyorum. Görüntü aksın gittin oyunda kafam rahat olsun, maceradan maceraya dalayım. Güncel güzel uzun soluklu oyunlar da olsun 2 kol olursa iyi olur. co-op pek oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 oha ps4 de co-op oyun mu yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 ps4'de tek diablo oynasanız co-op yeter lan.. nasıl yok?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 zibilyon tane iyi coop oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 amazondan 500 e ps4 slim almıştım 1000 e bırakırım bu fırsat kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar