Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raspberry Pi 3

Xaero

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Cok sey var yapilacak. Kodi diyorsan bunu yukle gec ama: http://openelec.tv (Pi2 sayfasinda Pi3 seyleri de var).

Wireless VPN router yaptim ben, bu yolla portable media server olarak da kullaniyorum bir powerbank ve harici HDD ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolasın GERGE araştırdım dediklerini Openelec ana geliştirici sanırım. Ama reddit falan çoğu yerde Libreelec kullanımı daha fazla gibi. Daha sık güncelleme ve geliştirme alıyormuş.. Birde OSMC var oda debian üstünde geliştirilmiş falan linuxten ziyade biraz biraz daha ios kafasında diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu raspberry pi3 dalgası için neler almak gerekiyor? Ne kadar yazılım vs. bilgisi lazım?

Babamlara hala tv'den netflix vs. izleyebilecekleri bir alternatif arıyorum. Ucuz yollu apple tv falan bulamadım.

Sıfırdan toplasam etsem parçalarını kaça mal olur bana bir babanın kullanabileceği raspberry pi 3?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Netflix'e gelmez bu, Plex ve Kodi kullanmak lazim onun icin. Amac Netflix ise baska seylere bakacaksin.

Bilgi gerekmiyor pek. Genel bir rehber yazarim router, vpn, adblocker, plex, usenet filan gibi seyleri anlatan. Zaten gecen rpi3.tips diye bir url aldim, oraya yazip koyacagim raspberry pi 3 odakli rehberleri.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Abi şu raspberry pi3 dalgası için neler almak gerekiyor? Ne kadar yazılım vs. bilgisi lazım?

Babamlara hala tv'den netflix vs. izleyebilecekleri bir alternatif arıyorum. Ucuz yollu apple tv falan bulamadım.

Sıfırdan toplasam etsem parçalarını kaça mal olur bana bir babanın kullanabileceği raspberry pi 3?

https://seo-michael.co.uk/how-to-install-stream-hub-kodi-jarvis-krypton/

Şu olay bayağı bi netflix tadında..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...