dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Az önce hayatımın en ilginç dialogunu yaşadım desem yeridir. Şöyle ki; Modacruz diye bir uygulama var, 2. el lüks eşyalarını satabiliyorsun vs.. Benim de yaklaşık 12-13 ürünümün satışta olduğu bir hesabım var. Kişisel bilgilerimde banka hesap numaram , tel, mail adresi gibi bilgilerim mevcut. Fotoğraf da bana ait değil anonim denilebilecek bir fotoğraf neyse, Az önce whatsabıma bir mesaj geldi tanıöadığım bir numara "dilan hanım?" yazmıs. Bu kim diye pp bakiyim dedim maskeli bir surat. Konuşmaları atıyorum aşağıya bi okuyun. Bu nasıl bi iş anlamadım , herifi zorladım kimliğini açıkladı ama doğru söylemez yani neden söylesin. Ayyıldız hacker timinde rütbeliyim gibi bişi zırvaladı ama anlamadım. 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 İki ihtimal var ya site çalışanı hacker rolü yapıyor. Ya da abazaliktan kendini acık eden bir aptal. Ben olsam hem siteye hem bilişim suçlarına bildiririm numarasını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Böyle bir olayın senin başına gelmesine tabiki hiç şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 redhack'miş bu diye şikayet et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yüz verme eziğe para aktardığı falan yoktur onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Bende bilmiyorum kim olduğumu B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Etme şikayet ettiğin yeride hackler belki sana takar belki evde kara büyü bile yapıyodur😂😂😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Fistan said: yüz verme eziğe para aktardığı falan yoktur onun Hesaptaki paraya hala dokunmamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 kardeş benim hatuna yazmışsın biz de redhack'teniz ip'ni buldum keleşlerle taramaya geliyoruz şimdi evini diye mesaj atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 editor olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Modacruz'a canlı destekten olayı aktardım. Konuşmaları mail olarak istediler attım. Üstüne bir de avukatımla konuştum , istersen modacruza dava açalım dedi asdfgd Simge'ye de katılıyorum. Anca böyle işler gelir beni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 modacruz'a dava aç. macera arayan bir çalışan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 herhangi bir yerde sitenin hacklendiğine dair bir haber falan geçmiyor. böyle bir şey varsa da bunu gizledilerse bu da etik değil. hack değil de çalışan puştluğuysa bu da büyük rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Yarın iyice kokusu çıkar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 dylanN said: Modacruz'a canlı destekten olayı aktardım. Konuşmaları mail olarak istediler attım. Üstüne bir de avukatımla konuştum , istersen modacruza dava açalım dedi asdfgd Simge'ye de katılıyorum. Anca böyle işler gelir beni buluraynen yapıştır davayı😂😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 senin hesabı hacklemiş olmasın sadece, tanıdığın birisi filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Hayır bana başka accoundların fotoğraflarını da attı. Bence kesinlikle şirket içerisinde canı sıkılan bir eleman . Hatta umarım öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 haxxed by morpheus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Geçmiş olsun. İsim soyisim olarak google da arattıysa "oo iyi hatun ben buna yürüyüm" demiş olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 dilan hanim? paticikte uye olan sizmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 guy fawkes maskesi takmış bide sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ana fikiri herkes atlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 söyle de gelsin üye olsun, bi o eksik forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar