dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ha bir de tekirdağ da çok yobaz =/= tekirdağ'da da yobazlar var. yok demiyoruz tabi ki var ama erzurumdaki yobazlık oranının yanında tekirdağınkinin esamesi okunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 olm erzurum o kadar yobaz değil lan sdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ata sporu rakı olan bir yer yobaz olamaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 ulan erzurum yobaz değilse neresi yobaz muğla mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ayrıl gitme çalışma diyenleri anlamaya çalışıyorum ama anlamayamıyorum. Olumlu yorum yapan herkese de teşekkür ederim moral oldu. Konu iş içindi maraşta gezilecek yerlere döndü.Nişanlım öğretmen özel okulda bikaç yıl sözleşmesi var ve maraşta kalmamız lazım. Ki ığdır dese ordada yaşardım çünkü seviyorum.Şimdi bunun üzerine aşk sevgi geçici 3-5 yıl sonra görürüm ben seni demeyin bana saçma geliyor. Şimdi Antalyada yaşıyorum bütün yaz toplasan 5 kere denize gittim en son gece klubüne ne zaman gittim hatırlamıyorum.Yıllar önce en büyük hayalim olan Amerikayı görmek için work&travell la New york a gittim 3.5 ay kaldım.Bazen öyle anlar yaşadım ki niye geldim diye sordum kendime hemde hiçbir olumsuz sebep yokken. O yüzden yanınızda yakınınızda sevdiğiniz insanlar yoksa dünyanın en güzel yerine gitseniz anlamı yok bence.Bende şuan maraşı yaşanılır bir hale getirmek hemde verimsiz geçiceğini düşündüğünüz bir yeri fırsata çevirmek için iş arıyorum. Burası olmaz başka iş olur bilemem.Maraştada kaldım Antalyada da yobaz var ordada benim için çok değişen bişey yok. Genel olarak bence bu ülke yaşanacak gibi değil inşallah maraştan yurtdışına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 hayaller ny gerçekler maraş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 13si13 said: O yüzden yanınızda yakınınızda sevdiğiniz insanlar yoksa dünyanın en güzel yerine gitseniz anlamı yok bence. no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Liebe said: hayatında hiç tekirdağa gitmemişsin belli ki. izmirde bile daha çok yobaz vardır tekirdağdakinden. not:tekirdağlıyım. işte bu yaptığın yobazlık :) var işte yobaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Liebe said: ha bir de tekirdağ da çok yobaz =/= tekirdağ'da da yobazlar var. yok demiyoruz tabi ki var ama erzurumdaki yobazlık oranının yanında tekirdağınkinin esamesi okunmaz. iyide başından beri onu diyorum zaten sorun, o yüzden terkirdağ dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 tekirdağ ve yobazlık ile biraz sayfa yaptık gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Cidden ha. 10 sayfa olmicak yinede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 olur olur iki sayfa kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 maraş güzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Feamer said: Liebe said: ha bir de tekirdağ da çok yobaz =/= tekirdağ'da da yobazlar var. yok demiyoruz tabi ki var ama erzurumdaki yobazlık oranının yanında tekirdağınkinin esamesi okunmaz. iyide başından beri onu diyorum zaten sorun, o yüzden terkirdağ dedim bence yazdığını tekrar bir oku bakalım ne demişsin; Feamer said: yobazlık ise mesela tekirdağ da çok yobaz... tekirdağ yobaz demişsin, tekirdağ'da da yobazlar var dememişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Çok rica ediyorum 😂 Aranızda abdi ibrahim mülakatı hakkında bilgisi olan var mı? Yada maraşta bana iş bulabilcrk olan:) boşverin tekirdağı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 marşata özel okul olduğunu bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Liebe said: Feamer said: Liebe said: ha bir de tekirdağ da çok yobaz =/= tekirdağ'da da yobazlar var. yok demiyoruz tabi ki var ama erzurumdaki yobazlık oranının yanında tekirdağınkinin esamesi okunmaz. iyide başından beri onu diyorum zaten sorun, o yüzden terkirdağ dedim bence yazdığını tekrar bir oku bakalım ne demişsin; Feamer said: yobazlık ise mesela tekirdağ da çok yobaz... tekirdağ yobaz demişsin, tekirdağ'da da yobazlar var dememişsin? "ise mesele" ile vermek istemiştim ama onuda yanlış yazmışım zaten :( , bu bu bakımdan hatamı kabul ediyorum ama demek istediğim oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 goldbären said: marşata özel okul olduğunu bilmiyordum. Yazmiyim 10 sayfa olmasın diye tutuyorum kendimi ama sonra böyle bir post görünce dayanamıyorum. Ya abi maraşta özel okul niye olmasın? Ayrıca maraş doğu değil. Akdeniz bölgesi.. Cahil cahil konuşmayın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 goldbären said: marşata özel okul olduğunu bilmiyordum. benim bildiğim ilk misyoner(?) okullarını oralarda açıyorlar http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=86939&start=10 said: THE GRADUATES OF MARASH GIRLS' COLLEGE 1906 1906 yılı Maras Amerikan Kız Koleji Mezunları http://wowturkey.com/tr626/k_Vural_Demir_61467_679828765395484_1403750807_n.jpg o kadar laf ediyorsunuz maraşa, adamların amarikan koleji var, bu gün bir tekirdağd a var mı amerikan koleji? :) hemen tarihi bir bilgide copyliyelim kusur kalmasın :) (XIX. Yüzyılın İkinci Yarısı ve XX.Yüzyılın Başlarında) Tablo 1. 1317/1901 Yılında Maraş’ta Faaliyet Gösteren “Mekâtib-İ Ecnebiyye”19 (+) 1908 Yılında Maraş Kazası’nda Nüfusun Dînî Açıdan Dağılımı (1) Müslüman 46636 %68 (2) Hıristiyan 21174 %31 (3) Yahudi 213 %1 Toplam 68023 %100 http://www.sosyalbil.selcuk.edu.tr/sos_mak/makale ...%C5%9F.pdf Tablo 1. Maraş Alman Kız Rüşdiye ve İdadisinin Haftalık Ders Programı (+) Tablo 2. Maraş Alman Kız ve Erkek İptidai Okulu Ders Kitapları (+) Tarihi olarak dost gördüğümüz Almanya’nın Osmanlı Devleti bünyesinde yer alan okullarının faaliyetleri pek fazla bilinmemektedir. Oysa Osmanlı Devleti’ndeki Alman okulları, sayıca diğer yabancı ülke okullarından az olsalar da, Osmanlı topraklarında yaşayan Gayri Müslim tebayı kendi yanlarına çekebilmek için, diğer yabancı okullar gibi, faaliyetlerde bulunmuşlardır. Bu çalışmada Osmanlı topraklarında ruhsatlı veya ruhsatsız olarak faaliyette bulunan ve çoğunun açılış tarihi dahi belli olmayan Alman okullarının, Ermeni çocukları üzerindeki faaliyetleri hakkında bilgi verilmektedir. http://www.eraren.org/index.php?Lisan=tr&Page ...erikNo=399 Tarihi Alman Lisesi şu an Turizm Lisesi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 dylanN said: goldbären said: marşata özel okul olduğunu bilmiyordum. Yazmiyim 10 sayfa olmasın diye tutuyorum kendimi ama sonra böyle bir post görünce dayanamıyorum. Ya abi maraşta özel okul niye olmasın? Ayrıca maraş doğu değil. Akdeniz bölgesi.. Cahil cahil konuşmayın sdfs akdenizin doğusu işte, gerçi sivasla aynı meridyen üzerinde galiba, doğru doğu sayılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Az kaldı 10'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 sene 2017 ny görmüş insanın,aşk için antalya'dan maraşa gitmesi istemesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 İşi alırsan aldığının muhtemelen en geç ikinci günü lanet edeceksin. Kesin olarak bunu söyleyebilirim. İmkanın varsa başka bir işe bak, bu sektörden uzak dur. Bak kasiyerlik yap mümessil olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar