ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 eyvallah karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 iki günde bitti. biraz kafayı sıyırdığım şu dönemlerde izlediğimden Tarık'ın durumuna ekstradan üzüldüm. ikinci sezon gelecek mi acaba onu merak ediyorum. son kısımda haluk bilginerin ölmediğine vurgu yapılması yusuf'un da sürekli onu ziyarete gittiğini söylemesi falan bir şey olabilir sanki. gerçi konu buradan nereye gidecek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 dizi gayet iyiydi. bende şunu çözemedim ama; bilen varsa anlatsın. dreagloth said: Ben 5. bölümde abisinin, kızla sevgilisin gördüğü yere anlam veremedim. Bunların aile İzmit`te değil mi, şirket de mi İzmit`e götürmüş çalışanlarını, hadi şirket götürdü diyelim, kız kocasının ailesinin yaşadığı yerde nasıl öyle rahat. birde; birde tanerin rüya meselesini emele anlattığı kısmı tam anlamadım, evlenmeden önce bu tokmakçıdan haberdar olmuş kabul mu etmiş? rüyanın selahittenden ayrılmamasın nedeni ne peki? rüyayı ona bağlayan şey ne bu kadar dayak yemesine rağmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Bu dizi ile başladığım üyeliği irfan değirmenci olayı ile iptal ettim. İptal nedenine de yazdım. Etrafımdakilere de boykot çağrısı yapıyorum. Ufak ta olsa tepkimizi gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 maximum karttan 1 ay beleş üyelik gelmiş, bu aklımdaydı 2 günde bitirdim güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar