arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 buffbotlugu ve item grade druid haduketini gecersek :P prayer ve adragan olmadan hos olmuyor. standart wizard'dan pek hazetmememe ragmen kolaya kacmak icin yedek klubesinden soktugumu hatirliyorum. game changerdan kasit epiklikse 9th circle'in bile muadili yok level cap dolayisiyla. concelhaut'un malum item epik gibiydi yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ben de oynuyorum bu oyunların hepsini, poe 1'i de bitirdim, peki neden topiğin son iki sayfasından hiç birşey anlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 https://i.makeagif.com/media/8-07-2015/0K7gYd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Black-ice said: ben de oynuyorum bu oyunların hepsini, poe 1'i de bitirdim, peki neden topiğin son iki sayfasından hiç birşey anlamıyorum? ax'ın build post'larını direk geçiyorum ben artık ya. hani okçuları arkaya koy (ama yakında cc'li biri olsun da flank yemesinler), önden tanklar gitsin falan demesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 cc ve flankin anlamını da bilmiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 crowd control :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Karabuz videoların altına "güzel ama ingiliççe" yazan ergenlerden misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bilmemek ayip mi abi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 yok olm özeniyorum ya. casual mıyım neyim. hayır oynamadığım rpg yoktur haybeye oynuyoruz heralde. poe1'in son bossunu 15 denemede falan kesebilmiştim zaten. ağzıma sıçmıştı. biraz daha detaylı bilmek istiyorum şu dalgaları. difficultyi artırıp oynayayım diyorum deadfire'ı. belki sıkışınca öğrenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Josh said: 1) all of your wildest dreams are coming true: might is being replaced with strength. strength affects the damage of any equipped weapons + fortitude. resolve affects healing, spell damage, deflection, and will. we're making the change to make resolve-based characters more appealing for a wider variety of characters. strength will still be important for casters who summon/use equipped weapons. and no, we will not be subdividing the damage bonuses further 2) all 1st level martial abilities are being reduced in cost to 1 point (exception: monk abilities that rely on wounds). the upgraded versions of those abilities will have increased costs but will be broken out as separate abilities. e.g. escape (1) > shadowing beyond (2). this change is being made to prevent martialcharacters from having a single resource point left with nothing to spend it on. Tıvıtırda yazmış josh. Mightın gidip strenghtin geri gelmesi ilginç baya, çok savunmuşlardı onu 1. oyunda. https://www.youtube.com/watch?v=a4BoXTaTlqA Bu elemanın da oyun mekanikleri vidyoları hep iyi oluyor, daha izleyemedim baya incelemiş. Sanırım 2handerlar yeni pen. mekaniğinden dolayı dualwielda göre baya güçsüz kalmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 anliyorum nesini savundugunu zira gameplay olarak faydasi oldu. her statin her puanindan yeterince ama abartili olmadan verim alabildigin, nispeten az dump iceren guzel bir sistem vardi ama karsiliginda super zeka barbarlar, mighty mageler hos olmadi. baska bir sorun sunger tank disinda her karaktere might basmak, sadece sunger tanka resolve almakti. bu degisiklikler o eksikleri gidermek namina guzel adimlar. ne degisiklikler yapmislar henuz bakmaya vakit olmadi. kisisel sikayetim recovery sistemi backline casterlarda ters tepiyor. artik guzel itemla mi, backline'a yardiran moblarla mi, mob pullingi kaldirarak mi hallederler bilmiyorum ama ciplak priest gibi konseptler olmasin diye, concentration check gerceklessin diye bir tesvik lazim ve bunu casterlari kuvvet olarak daha da az cekici hale getirmeden halletmeleri lazim. edit: o adamin buildleri/build videolari cok kral oluyor. tam bir emektar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 hmm martta cikmasi muhtemel bir oyunun major parcalarindan birinin henuz oturmamis bir sistem olmasi garip, ilk oyundaki gibi tek bir patchle beta tester misali herseyin hepten degismesi olasi demekki gene ciktiktan sonra bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=36oY8b3lkt0 recovery degisiklikleri buyuk. oynamadan kestiremiyorum. behavior ayarlari <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 pre-order, editionlar vs acilmis: http://store.steampowered.com/app/560130/Pillars_of_Eternity_II_Deadfire/ nisanda cikiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 nays. bam bam gum gum geliyor oyunlar. gecen senenin pasini atacagiz. ne kotuydu 2017. GOTY adaylarindan. bana ilk oyunu begenmeyip de bunu begenen olacak gibi geliyor. iyi henuz arallanmamisiz. taketwo ile anlasmislar cunku. bir sonraki oyunda arallayabilirler. dlc'ler midgame olmaz umarim. bu aralarin en kotu, en tembel modasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Yabıştırdım Obsidian Edition, season pass dahil 113 TL çogüzel fiyat, herkese örnek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 arcane said: nays. bam bam gum gum geliyor oyunlar. gecen senenin pasini atacagiz. ne kotuydu 2017. 2017 kötüydü derken? indie'si ayrı, aaa'i ayrı iyiydi yahu. hani bi deniyim diye yazıyorum iyi oyunları. cuphead, dead cells, hollow knight, divinity reis, nier, total warhammer, pyre, pubg, tekken, absolver, wolfenstein, dlc ama kallavi xcom2 war of the chosen falan. konsolları da katarsak persona 5, horizon zero dawn, zelda şeysi var aklıma gelen. ilgilenmediğim için haberim olmayan türlerde de iyi bişeyler vardır heralde yarıştı, korkunçluydu, adventure'dı, craft'lı sandbox'tı falan... tamam bi viçer3 yok ama divinity var, BANNERLORD yok (:() ama ne kötüydü demek haksızlık bence. 2017'nin kötülüğü çıkan oyunların iyi olmaması değil, mal publisher'ların şerefsiz uygulamalarıydı bence. microtranshit'tir lootbox'tır bilmemne. onlar da yedi tokadı zaten. yine nabarız da yediririz diye düşünüyorlardır gerçi ellerini ovuşturarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 oylama basliginda tartisilmisti. inkarciligin alemi yok. yanlis fikrini desteklemek icin "konsolda da soyleydi" yazmak zorunda kalman, kimse bu hallere dusmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 su bestiary gifleri icinde kodlar var bir takim: https://twitter.com/WorldofEternity/status/956228949008302080 https://twitter.com/WorldofEternity/status/953749003010637824 arcane said: dlc'ler midgame olmaz umarim. bunada sey demisler: "We are aware that players didn't like the White March story being in the middle when it was released so long after Pillars I came out. We're taking that into account for our DLC plan for Pillars II. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 arcane said: oylama basliginda tartisilmisti. inkarciligin alemi yok. yanlis fikrini desteklemek icin "konsolda da soyleydi" yazmak zorunda kalman, kimse bu hallere dusmesin :( oylama başlığında pubg'cileri örseleyip "hayır abi diviniti" dendiğini hatırlıyorum sadece. bakarım bi ara. neyse ben beğendim yani bu sene çıkan çoğu oyunu. andromeda, bf2, shadow of war almadık çok şükür :P ha bi de zorunda kalmak değil o, yazdığım 3 oyunu da oynayasım var, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 1'i korsanladim simdi, onu bitireyim bu cikana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Olm bu gerizekalı Steam TL bastığımızda Euro ya falan çevirip sonra geri TL ye mi çeviriyo? 113 TL ye aldım oyunu karta 115,33 TL yansımış. Nasıl gerzeklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 oo yoksa online alisverise vergi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2018 öyle %1.8'lik vergi mi olur, vergi dediğin şöyle bi %16-17 olacak ki glory'yi hissedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 77 lira. gayet gral. josh ile stream yapmislar gemili kisimlari. pirates of eternity https://www.twitch.tv/videos/229121722 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar