Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity II: Deadfire

HellHound

Öne çıkan mesajlar

fenris said:

şimdi ben psyblade, eder ftr tank. maia yı aldım düz ranger olarak.
xoti düz priest. aloth mu yoksa su shark druid i mi alsam diyorum caster olarak. yada xoti yi sallayıp ikisini de mi alsam?

shark druid aloth tan daha çok iş yapıyor bende. Ben ravager oynuyorum main damage dealer olarak.

Ekibim eder-ben(ravager)-xoti-shark druid-maia

Maia sharpshooter gibi muazzam iş yapıyor.Ishiza da ha keza tanklıyor falan gayet yeterli. Eder yerine pallegina düşündüm ama tanklık yapabilecek gibi değil o da. Sarafen'i dışarıda tuttuğum için üzülüyorum ama bu ekibe girebilecek özelliklerde değiil.

Xoti yi mecbur alıyoz healer yok başka NPC olarak. YOksa sevemdim xoti yi.
Sosyal ağlarda paylaş

potd'de de sart degil. bir iki yerde can sikmasi kacinilmaz tabii ki ama consumable+arcana ile halledilmeyecek sey degildir.

healing olmadan idare etmek ilk oyundan daha rahat. athletics daha rahat. daha fazla heal item var. daha fazla self-buff itemi var. defansif pasifleri daha rahat toplayabiliyorsun. multiclass, subclass ile daha tanky olabiliyorsun.

tabii healer olmadiginda sadece healing kaybetmiyorsun. basta buffing olmak uzere, debuffing, cleanse, summoning. oyle dusunmek lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

veteranda damager single class paladin oynuyorum. fantazi yapayım dedim ama baya güzel oldu. eder xoti aluth mavi cipher piç bi de adamım. normalde ağır sıçarım micro manage'da ama bu oyun kolay sanırım biraz. potd da oynarmışım. şuan üçlü kırmızı uyarılı gemilere partiyle girebiliyorum en fazla moderate healing pot içtiriyor.

yalnız geçen bi 150k fln param oldu bi anda. gittim junk gemisi aldım upgradeledim fln. hala gemiyle patlatamıyorum ya. gemi işini çok beceremedim. zaten yanaşıp dalmak daha zevkli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Gemi isi zor ya, yani farkli canonlar olacak her mesafeye gore, uzun suruyo. Once yelkenlerini parcala, hareket edemesin sonra hull cakarsin ya da crew dmg, ama batirma, batirinca bi cacik kalmiyo geriye

Batırmadıktan sonra crew veya hull hasarı vermenin bir anlamı yok. Bordaladığın zaman karşına çıkan adamların sayısı ve hitpointleri önceden verdiğin zarardan etkilenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Gemi isi zor ya, yani farkli canonlar olacak her mesafeye gore, uzun suruyo. Once yelkenlerini parcala, hareket edemesin sonra hull cakarsin ya da crew dmg, ama batirma, batirinca bi cacik kalmiyo geriye

Junk sanırım en büyük gemiyi alıyorsun hocam, 5 er tane Imperial Long Cannon mu neyse ondan diziyorsun iki yana, cannoneerları levelliyorsun sonra özellikle küçük gemiler bir broadside ya da iki (1 + jibe) yattara
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Keske bunu da pirates gibi combat yaptirsalarmis. Bence olurmus ama igrasmayip yaziyla halletmeleri eksi yazdiyaziyo

abi onun yerine ozleyen gidip korsancilik oyunu oynasa, biz de fantasy oyunumuza donsek?

ilk oyundaki stronghold'dan kotu bu oyundaki gemicilik gimmickleri. 100% angarya. stronghold'da en azindan kendi inn'in oluyordu, stash'e consumable geliyordu. bunda her sey eksi yazip duruyor. hic ugrasmasan daha karli cikiyorsun.

tyranny cok temiz cozmustu o isi. uzerine poe2 downgrade olmus.

yaziyla halletmek eforun yetmedigi yerlerle sinirli kalmaliydi. mesela narrows veya roparu varoslarinda mekan tasarlamak yerine o sekilde halletmek herkesin yararina.

fakat elde boyle bir sistem var diye narrows'a dungeon crawler minigame hesabi exploration yapmak, acik denizde landmarki tanri isaretine yorma eventi spamlemek gibi seyler iyi gitmemis. generic yikintida trap disarm edip minor magical tesellisi yasamayi tercih ederim.

her seyin daha bir sandbox olmasi iyi yonde bir adim. ama oynadikca pirates of eternity'nin alemi yokmus diye dusunduruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

moral dusuklugunun kayda deger bir etkisi yok. ac susuz birakabilirsiniz. arada bir aclik eventi cikar. eger kisilikler uyumsuzsa arada bir cinayet mumkun fakat potansiyel kurbani hasta kogusuna koyarsaniz o ihtimal de ortadan kalkiyor.

bunlari mutiny achivement almaya calisirken kesfettim. mutiny olma ihtimali cok dusuk bu arada. haftalardir 1 morale'deyim. hala gerceklesmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

moral dusuklugunun kayda deger bir etkisi yok. ac susuz birakabilirsiniz. arada bir aclik eventi cikar. eger kisilikler uyumsuzsa arada bir cinayet mumkun fakat potansiyel kurbani hasta kogusuna koyarsaniz o ihtimal de ortadan kalkiyor.

bunlari mutiny achivement almaya calisirken kesfettim. mutiny olma ihtimali cok dusuk bu arada. haftalardir 1 morale'deyim. hala gerceklesmedi.

Yemeği suyu tamamen kaldır, ajlıktan kesin mutiny çıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...