Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity II: Deadfire

HellHound

Öne çıkan mesajlar

karsi tarafin leveli, gemisi vs onemli, adalar arasinda aggrolu korsanlar falan dolasiyor pesine takiliyor vs, baslarda kacmak gerek, bayraksiz merchant gemileri var onlarla pratik yapilabilir.

sonrasinda kolay genelde toplarin range'i, dondukten sonra 1 turn bekleme vsye dikkat edince.

morali maxlayinca ucuzundan +1 ve -1 veren yemek ve su ideal.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tam anlamadım serafenin gruba katıldığı gemiden mi bahsediyorsun yoksa fort deadlightın orda karşına çıkan bi gemiden mi, ama deadlightın orasıysa yaklaşmak için 3 seçeneğin var işte ya sneak ya pirate flag ya da gemi combatı yapma. İlk dandik gemiyle o combat zordur heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Valla tam anlamadım serafenin gruba katıldığı gemiden mi bahsediyorsun yoksa fort deadlightın orda karşına çıkan bi gemiden mi, ama deadlightın orasıysa yaklaşmak için 3 seçeneğin var işte ya sneak ya pirate flag ya da gemi combatı yapma. İlk dandik gemiyle o combat zordur heralde.

fort deadlight in orayı diyorum abi. Ulan bordalayayım dedim, herifler çok güçlü ve kalabalık, inmiyor.

Gemi savaşı yapıyım dedim, indiremiyom adamları.Çok gerildim
Sosyal ağlarda paylaş

Gece git arkadan bi yerden yaklaşmaya çalış, seçeneklerden biri o. Ya da önce nekatakaya gidip pirate faction questlerini tamamlayıp onlardan bayrak al (çalabiliyorsun da) , onunla barışçıl bi şekilde yaklaş.

Daha oyunun başında ne adam gibi gemin var ne doğru düzgün mürettebatın var lvlın düşük falan nereye gemi combatı.
Sosyal ağlarda paylaş

Diyalog pathinglerinde hatalar var, npcler bazi seyleri soylemeye onceden hazirlar ve olmamis olaylardan bahsedip soylenmemis seylere cevap veriyorlar bazen. Diyalogda bir asamaya geldiysen geride biraktigin seceneklerdeki sozleri soyledigini farzediyor bazen.

Bir npc benden hoslandigini soylediginde cevaplardaki seceneklerden biri "sen Eder'i seviyosun saniyodum" idi, halbuki Eder ile hic tanismadilar, taa ilk sahilde atmistim partiden.

Queen Onekaza'nin ittifak kurayim diye gonderdigi bi kabile reisi ben Onekaza'dan bahsetmedigim halde sanki ittifak teklifinde bulunmusum gibi cevap verdi. Cunku diyalog pathinde onu soyleyebilecegim linei geride birakmistim ve oyun onu soylenmis kabul etti.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna yeni başladım sayılır. Hangi karakterleri ekipte demirbaş olarak tutacağıma karar veremedim. Xoti'ye hiç ısınamadım, ilk onu eledim. Aloth da pek ilginç gelmiyor. Geriye kalanlardan kimi çıkarsam karar veremedim. Spoiler vermeden şunun diyalogları vs. iyi veya kötü diyebileceğiniz bir companion var mı? Class dengesi önemli değil; zorluk ilk oyundaki gibiyse sıkıştığım bir iki yerde Aloth'u ekibe alırım. Bir tek Eder'i mechanics skillini yüksek tuttuğum için sürekli yanımda istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Serafen best, Maiayı hep bi övüyorlar royal deadfire questlerine başladığımda direk onu deneyeceğim, Tekehuya da OP olduğu için katlanmıştım başta ama coming of age konsepti o kadar da kötü değilmiş, hiperseksüel balıkadam selfinsertleri hariç çekilebilir bi npc.

Palleginanın parladığı bi iki valian questi var böyle gunboat diplomacyle milletin gözünü korkutuyor falan ilerde aynı performansla devam eder mi bilmiyorum, tank olarak en iyi npc ama. Yine de pallegina işte meh bi karakter.
Sosyal ağlarda paylaş

Sarafen maia ve tekehu yu hangi class olarak level atlatıyorsunuz?

Bir de partynin kompozisyonu sizin karakterden geçiyor.

Benim karakterde hala oturtamadığım şeyler var :) Black jacket/cipher oynuyorum ama sıkıldım sanırım. Bir türlü güzel bir karakter yaratımı yapamadım, karar veremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Maia düz ranger de olur ranger/rogue da. Serafen in barbarını hiç denemedim direk cipher gittim o yüzden bilmiyorum ama saçma sapan bi attribute spreadi var cipher daha mantıklı gibi.

Tekehu druid OP. Chanter classının getirdiği pek bişey yok, anca grubunda chanter istiyorsan alırsın ama düz druid olunca subclass spelleri (ki bi tanesi chillfog) foe-only oluyor. Oyundaki net en güçlü subclass abilitysi.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Sarafen maia ve tekehu yu hangi class olarak level atlatıyorsunuz?

Bir de partynin kompozisyonu sizin karakterden geçiyor.

Benim karakterde hala oturtamadığım şeyler var :) Black jacket/cipher oynuyorum ama sıkıldım sanırım. Bir türlü güzel bir karakter yaratımı yapamadım, karar veremedim.

İkinci playthrough da gördüm dediğin gemiyi, Deadlight a gelmeden hemen önce duruyor orada pusuda. Ama kaçılabiliyor ilk gemiyle bile ya, gideceğin yeri zorlama geldiği yerin tam tersine bas, kısa sürede bırakıyo zaten peşini sonra Deadlight a yürürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Maia düz ranger de olur ranger/rogue da. Serafen in barbarını hiç denemedim direk cipher gittim o yüzden bilmiyorum ama saçma sapan bi attribute spreadi var cipher daha mantıklı gibi.

Tekehu druid OP. Chanter classının getirdiği pek bişey yok, anca grubunda chanter istiyorsan alırsın ama düz druid olunca subclass spelleri (ki bi tanesi chillfog) foe-only oluyor. Oyundaki net en güçlü subclass abilitysi.

Sağol sexdice. Maia tekehu kesin grupta olacak o zaman.Tekehu'yu healer mı kullanıyorsun damage dealer mı?

Ya var mı zevki bir class oyunda oynayalım?Tavsiyeler nelerdir.Kendime uygun bişey bulamadım sanki.

Party e göre bişey yapmaya çalışsam:

Eder
Maia
Tekehu

Geri kalan 1 companion kim olabilir?Sarafen mi? Pallegina mı?Aloth mu?Resmen araftayım.

Companionları belirledikten sonra bu party kendim ne olarak katılabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

Tekehu damage dealer, aoe spellerin sadece düşmanlara vurması ÇOK büyük artı. Druidlerin zaten targeted healı yok, zorlu combatlarda aoe heal açılabilir.

Ederi main tankın yap (fighter rogue riposte build), sen de git chanter (skald) / monk (shattered pillar) ol, chanterda aoe stun ve monk un critledikçe critleyen swift flurrysini al.

Geri kalan son companion da xoti olsun düz priest, hem 3 meleeni bufflar hem de heal atar falan. Priest yine klasik OP buffları nedeniyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...