bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 ilk defa böyle bir şey görüyorum lan. babam aradı internet çalışmıyor, hiçbir şeye giremiyorum diye. baktım hiçbir şey yok. eğer arama çubuğuna bir adres yazarsan bağlantı redirection yiyip türk telekom sayfasına gidiyor "akıllı çubuk" adlı bir promosyona düşüyor. scam falan mı diye baktım, site legit, içerik legit. bildiğin türk telekom sayfası. (buranın promo sayfası : https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/servisler/sayfalar/turk-telekom-akilli-cubuk.aspx) normalde akk devreye girince bir kerelik bilgilendirme için redirection yapıyorlar ama hangi browserdan denediysem fark etmiyor her requesti redirect ediyor hahaha hiçbir şey browse edemiyorsun. var mı böyle bir durumla karşılaşan? nasıl çözeceğimi bilemedim. ttneti arattırdım ama o daltaraklar yardımcı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 dns kullanıyorsa kapasın ayrıca ipconfig /flushdns çeksin denesin bi bi ara banada hep akk sayfası geliyordu böyle çözmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar