Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Uzun bir süre boyunca yaptığım incemeler sonucunda bu çevirileri yaptım. Silah ve Ekipmanlar: Sis (a.k.a. Flashbang): Round başında önünüze atıp takım arkadaşlarınızın kör olmasını sağlamak ve zevkten köşe olmak için kullanılır. Boncuk Silahı (a.k.a. Steyr TMP): Hasar vermeyen, oyunu bilmeyenlerin aldığı dandik silah. Dandik Pompalı (a.k.a. m3): Oyunun en dandik silahlarından. Bunla öldüğünüz zaman karşınızdakine küfür etmelisiniz. Taramalı Pompalı (a.k.a. xm): Süper silah, aynı zamanda awp'li takım arkadaşlarınızın kafasına sıkıp aim bozmakta kullanılır. Sahte Kanas (a.k.a. Steyr Scout): Kuş tüfeği, su tüfeği olarak da bilinir. İğrençtir. Kötüdür, alınmaz. Arada alınıp bunla bile adam öldürüyorum diye hava atmak içindir. Kanas (a.k.a Awm/p): Tekli yada tekatar olarak da bilinir. Süperdir, base'e yatıp gelenleri avlamak içindir. Taramalı Kanas (a.k.a. g3 vs): Kanas'ın biraz güçsüzü ve hızlısıdır. Su tabancası (a.k.a. glock18): Dandiktir, hemen el başında desert eagle alınmalıdır. Bu silahla ölürseniz küfür edin, ve karşınızdakini bal deyin. CT Tüfee (a.k.a. Colt m4a1): Süperdir, tek yapmanız gereken cross'u adamın yanına götürüp basılı tutmaktır. Keleş (a.k.a. Ak47): Colt'tan kötüdür. Basarak kolay adam öldüremezsiniz. Basarken de aşağı indirmeniz gerekir. Colt varken ne işe yarar ki şimdi bu? Çözücü (a.k.a. Defuse Kit): Oyunu iyi bildiğini sananların hava atmak için aldığı zımbırtı. Hakaretler: Şifreci (a.k.a. Hileci): 2 headshot yediğinizde yada düşmanı görmeden öldüğünüzde yazılası ilk kelime. Küfürle birlikte kullanırsanız daha etkili olduğuna dair söylentiler var. Eziq, Salaq vs (a.k.a. Küfür): Yazdığınız kişiyi yerin dibine batıran, sizi yücelten kelimeler, kelime grupları. Bebe (a.k.a. Bebek): Yaşınızın büyük olduğunu anlatırken, karşınızdaki kişinin ise küçük olduğunu iddia etmek için kullanılası. Terimler: L@g (a.k.a. Lag): Öldüğünüzde kullanabileceğiniz bahanelerden biridir, çok fazla kullandıysanız mouse bozuldu, kedi ısırdı falan da diyebilirsiniz). B@b (a.k.a. Baba): Karşınızdakine kendini iyi hissetmesini sağlayan karizmatik bir sözcük. K3nk (a.k.a Kanka): "Napper k3nk3@" "k3nk3i" gibi kullanımları da vardır. Amaç server'dakilere konuştuğu kişiyle yakın olduğunu hissettirirken karizma yapmak, popüler olmaktır. Pls, plz (a.k.a. Please, lütfen): Her kelimenin arkasına gelebilir. Kelimenin anlamını arttırır ve sizi yüceltir. Slm all (a.k.a. herkeze selamlar): Türkçe ve ingilizce 2 sözcüğü yanyana kullanarak çok ince bir espri yapmış olursunuz, aynı zamanda zamandan tasarruf da yapmış olursunuz. Deli sevilir bunu yapanlar. Sel@m OLL, selamın cs gibi kullanımları da vardır. --- Benden bu kadar, daha eklenecek çok şey var ama hepsinin de zamanı var. İyi eğlenceler.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Böyle bir şeyi şimdi yazdığına göre(eski bir sey olduğu icin) harbi araştırmışsın :D :lol:[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 b@b the k3nk![hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 ho$[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 said: Mirage, 17 Ağustos 2002 20:46 tarihinde demiş ki: Dandik Pompalı (a.k.a. m3): Oyunun en dandik silahlarından. Bunla öldüğünüz zaman karşınızdakine küfür etmelisiniz. m3 e laf yok :) awp'den sonra en baba silahtır. üstüste 5 kişiden fazlasını almanızı sağlar.(2 yıllık sürekli kullanımdan sonra)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Keşke "Bilgisayar Oyunları" bölümüne açsaydın...[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 HLL n' LoL[hline]DİKKAT !!! I seek deer sazanlar için özel giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 =LosAngelesLamers= claninin kurucusu olarak bu belgeyi tanimiorum :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, a little respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 çok iyi yazmışın bab ark kank cipi pilis 5m asl pls[hline]Garajında tırları Sayılır hatırları Her akşam çıtırları Götüüüüüüüür Bülent Ersoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Ahh ahh eskiden deli gibi ne oynardık ya. QAOS'u nasıl bulduk hiç bilemiyorum. HL yükleyebilsem, bari tf oynuyum. Ama patch'i de yüklemek sorun[hline]Micro-piglets stalk your dungeon. Beware! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 4r3 j00 l33t d00d?[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama. Bunu CS bölümüne taşısanız da orda örnek belge olarak kalsa. Bu forum açıldığında yoktu da CS bölümü falan.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bunlar benim düşüncem değil tabii ki Silth. Bir daha oku istersen yazıyı.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bence senin düşüncen zaten senin düşüncen olması daha mantıklı :) M3 ve Strey kral silahlardır ,csden bezen adamın silahıdır :) Mp5:Memur Silahı[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Scout süper silah. Vurması zor olsada hızı ve tepme oranını düşüklüğü ile açığı kapatıyor.Birde bu sözlüğün genişletilmeye ihtiyacı var hrh[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 m3 te kesinlikle rakip tanımıyorum.. :) tek bir insan wardı yakuzadan Morpheus ustamdı zamanında. sora klanına çaırdı fake olarak oynadım falan bi süre. sora o bıraktı. ben çoook çalıştım yıllardır. we aştım artık kısaca. yani övünmekle alakası yok gerçekçi bir insanım :) m3 oyundaki en güzel silah bana kalırsa. m3,keleş,mp5,awp(çok ii olmasamda) we uziler en zevkli we en ii silahlardır. colt aug falan bunlar kolaya kaçmak oluo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bir zamanlar çok oynardık ama artık hiç oynamıyorum. en son 6.1 de oynamıştım :)[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Sly-One, 26 May 2003 22:03 tarihinde demiş ki: m3 te kesinlikle rakip tanımıyorum.. :) tek bir insan wardı yakuzadan Morpheus ustamdı zamanında. sora klanına çaırdı fake olarak oynadım falan bi süre. sora o bıraktı. ben çoook çalıştım yıllardır. we aştım artık kısaca. yani övünmekle alakası yok gerçekçi bir insanım :) m3 oyundaki en güzel silah bana kalırsa. m3,keleş,mp5,awp(çok ii olmasamda) we uziler en zevkli we en ii silahlardır. colt aug falan bunlar kolaya kaçmak oluo.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Yakuza klanında mıydı? Ben de hatırlıyorum öyleyse. Onu görene kadar çok iyi m3 kullandığımı zannederdim.[hline][i]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 şimdi ben ondan çok daha iyiyim.. :) ama her zaman ustamdır o ayrı büyük saygım wardır ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Sahte Kanas (a.k.a. Steyr Scout): buna ben şakşuka ismini takmıştım bayada kapılmıştı ortamda o silaha şakşuka dioduk:)[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 kelesh hakkında yaptığın yorumları beğenmedim iyi bir kelesh kullanan biri m4 kullananı her açıdan tokatlar[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hehe bizde tuftuf dioruz. Super zevkli bi silahdir scout Aztec asma kopru karsilasmalarinda once varirsin. karsidan adam full aksesuar awmyle karsina oturur direk head :D o cigliklari hic biseye degismem :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hala yaptığın yorumları diyorsunuz yahu. Onlar benim düşüncelerim değil. Benim en sevdiğim silahlar m3 ve ak47'dir hatta tam aksine.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 eskiden oynadığım kafelerde flm o pompalıların birinci silahına damşıkşık diyorlardı(m3tü galiba bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Pufpuf ve cofcof duymuştum da damşıkşık'ı ilk defa duyuyorum. Güzelmiş. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar