Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Uzun bir süre boyunca yaptığım incemeler sonucunda bu çevirileri yaptım. Silah ve Ekipmanlar: Sis (a.k.a. Flashbang): Round başında önünüze atıp takım arkadaşlarınızın kör olmasını sağlamak ve zevkten köşe olmak için kullanılır. Boncuk Silahı (a.k.a. Steyr TMP): Hasar vermeyen, oyunu bilmeyenlerin aldığı dandik silah. Dandik Pompalı (a.k.a. m3): Oyunun en dandik silahlarından. Bunla öldüğünüz zaman karşınızdakine küfür etmelisiniz. Taramalı Pompalı (a.k.a. xm): Süper silah, aynı zamanda awp'li takım arkadaşlarınızın kafasına sıkıp aim bozmakta kullanılır. Sahte Kanas (a.k.a. Steyr Scout): Kuş tüfeği, su tüfeği olarak da bilinir. İğrençtir. Kötüdür, alınmaz. Arada alınıp bunla bile adam öldürüyorum diye hava atmak içindir. Kanas (a.k.a Awm/p): Tekli yada tekatar olarak da bilinir. Süperdir, base'e yatıp gelenleri avlamak içindir. Taramalı Kanas (a.k.a. g3 vs): Kanas'ın biraz güçsüzü ve hızlısıdır. Su tabancası (a.k.a. glock18): Dandiktir, hemen el başında desert eagle alınmalıdır. Bu silahla ölürseniz küfür edin, ve karşınızdakini bal deyin. CT Tüfee (a.k.a. Colt m4a1): Süperdir, tek yapmanız gereken cross'u adamın yanına götürüp basılı tutmaktır. Keleş (a.k.a. Ak47): Colt'tan kötüdür. Basarak kolay adam öldüremezsiniz. Basarken de aşağı indirmeniz gerekir. Colt varken ne işe yarar ki şimdi bu? Çözücü (a.k.a. Defuse Kit): Oyunu iyi bildiğini sananların hava atmak için aldığı zımbırtı. Hakaretler: Şifreci (a.k.a. Hileci): 2 headshot yediğinizde yada düşmanı görmeden öldüğünüzde yazılası ilk kelime. Küfürle birlikte kullanırsanız daha etkili olduğuna dair söylentiler var. Eziq, Salaq vs (a.k.a. Küfür): Yazdığınız kişiyi yerin dibine batıran, sizi yücelten kelimeler, kelime grupları. Bebe (a.k.a. Bebek): Yaşınızın büyük olduğunu anlatırken, karşınızdaki kişinin ise küçük olduğunu iddia etmek için kullanılası. Terimler: L@g (a.k.a. Lag): Öldüğünüzde kullanabileceğiniz bahanelerden biridir, çok fazla kullandıysanız mouse bozuldu, kedi ısırdı falan da diyebilirsiniz). B@b (a.k.a. Baba): Karşınızdakine kendini iyi hissetmesini sağlayan karizmatik bir sözcük. K3nk (a.k.a Kanka): "Napper k3nk3@" "k3nk3i" gibi kullanımları da vardır. Amaç server'dakilere konuştuğu kişiyle yakın olduğunu hissettirirken karizma yapmak, popüler olmaktır. Pls, plz (a.k.a. Please, lütfen): Her kelimenin arkasına gelebilir. Kelimenin anlamını arttırır ve sizi yüceltir. Slm all (a.k.a. herkeze selamlar): Türkçe ve ingilizce 2 sözcüğü yanyana kullanarak çok ince bir espri yapmış olursunuz, aynı zamanda zamandan tasarruf da yapmış olursunuz. Deli sevilir bunu yapanlar. Sel@m OLL, selamın cs gibi kullanımları da vardır. --- Benden bu kadar, daha eklenecek çok şey var ama hepsinin de zamanı var. İyi eğlenceler.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu!
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Böyle bir şeyi şimdi yazdığına göre(eski bir sey olduğu icin) harbi araştırmışsın :D :lol:[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans
Laroux Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 b@b the k3nk![hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 ho$[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence)
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 said: Mirage, 17 Ağustos 2002 20:46 tarihinde demiş ki: Dandik Pompalı (a.k.a. m3): Oyunun en dandik silahlarından. Bunla öldüğünüz zaman karşınızdakine küfür etmelisiniz. m3 e laf yok :) awp'den sonra en baba silahtır. üstüste 5 kişiden fazlasını almanızı sağlar.(2 yıllık sürekli kullanımdan sonra)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Keşke "Bilgisayar Oyunları" bölümüne açsaydın...[hline]I don't want to be tied To anyone's strings I'm carefully trying to steer clear Of those things But when I'm asleep I want somebody Who will put their arms around me
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2002 HLL n' LoL[hline]DİKKAT !!! I seek deer sazanlar için özel giriş
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 =LosAngelesLamers= claninin kurucusu olarak bu belgeyi tanimiorum :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, a little respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya)
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 çok iyi yazmışın bab ark kank cipi pilis 5m asl pls[hline]Garajında tırları Sayılır hatırları Her akşam çıtırları Götüüüüüüüür Bülent Ersoy
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Ahh ahh eskiden deli gibi ne oynardık ya. QAOS'u nasıl bulduk hiç bilemiyorum. HL yükleyebilsem, bari tf oynuyum. Ama patch'i de yüklemek sorun[hline]Micro-piglets stalk your dungeon. Beware!
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2002 4r3 j00 l33t d00d?[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama. Bunu CS bölümüne taşısanız da orda örnek belge olarak kalsa. Bu forum açıldığında yoktu da CS bölümü falan.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bunlar benim düşüncem değil tabii ki Silth. Bir daha oku istersen yazıyı.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bence senin düşüncen zaten senin düşüncen olması daha mantıklı :) M3 ve Strey kral silahlardır ,csden bezen adamın silahıdır :) Mp5:Memur Silahı[hline]I ma sucka for love.....
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Scout süper silah. Vurması zor olsada hızı ve tepme oranını düşüklüğü ile açığı kapatıyor.Birde bu sözlüğün genişletilmeye ihtiyacı var hrh[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 m3 te kesinlikle rakip tanımıyorum.. :) tek bir insan wardı yakuzadan Morpheus ustamdı zamanında. sora klanına çaırdı fake olarak oynadım falan bi süre. sora o bıraktı. ben çoook çalıştım yıllardır. we aştım artık kısaca. yani övünmekle alakası yok gerçekçi bir insanım :) m3 oyundaki en güzel silah bana kalırsa. m3,keleş,mp5,awp(çok ii olmasamda) we uziler en zevkli we en ii silahlardır. colt aug falan bunlar kolaya kaçmak oluo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bir zamanlar çok oynardık ama artık hiç oynamıyorum. en son 6.1 de oynamıştım :)[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords]
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Sly-One, 26 May 2003 22:03 tarihinde demiş ki: m3 te kesinlikle rakip tanımıyorum.. :) tek bir insan wardı yakuzadan Morpheus ustamdı zamanında. sora klanına çaırdı fake olarak oynadım falan bi süre. sora o bıraktı. ben çoook çalıştım yıllardır. we aştım artık kısaca. yani övünmekle alakası yok gerçekçi bir insanım :) m3 oyundaki en güzel silah bana kalırsa. m3,keleş,mp5,awp(çok ii olmasamda) we uziler en zevkli we en ii silahlardır. colt aug falan bunlar kolaya kaçmak oluo.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Yakuza klanında mıydı? Ben de hatırlıyorum öyleyse. Onu görene kadar çok iyi m3 kullandığımı zannederdim.[hline][i]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 şimdi ben ondan çok daha iyiyim.. :) ama her zaman ustamdır o ayrı büyük saygım wardır ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Sahte Kanas (a.k.a. Steyr Scout): buna ben şakşuka ismini takmıştım bayada kapılmıştı ortamda o silaha şakşuka dioduk:)[hline]Once I had a mind And thoughts was given But nowadays, in this evil age All my sense is somewhere else Once I had a soul I was one with my god But now I am abandoned Banished from these lies www.hayalkent.net/freestyle
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 kelesh hakkında yaptığın yorumları beğenmedim iyi bir kelesh kullanan biri m4 kullananı her açıdan tokatlar[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hehe bizde tuftuf dioruz. Super zevkli bi silahdir scout Aztec asma kopru karsilasmalarinda once varirsin. karsidan adam full aksesuar awmyle karsina oturur direk head :D o cigliklari hic biseye degismem :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hala yaptığın yorumları diyorsunuz yahu. Onlar benim düşüncelerim değil. Benim en sevdiğim silahlar m3 ve ak47'dir hatta tam aksine.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 eskiden oynadığım kafelerde flm o pompalıların birinci silahına damşıkşık diyorlardı(m3tü galiba bu)
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Pufpuf ve cofcof duymuştum da damşıkşık'ı ilk defa duyuyorum. Güzelmiş. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Öne çıkan mesajlar