Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Lamish / Lamerish (CS version 1.0)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun bir süre boyunca yaptığım incemeler sonucunda bu çevirileri yaptım.

Silah ve Ekipmanlar:

Sis (a.k.a. Flashbang): Round başında önünüze atıp takım arkadaşlarınızın kör olmasını sağlamak ve zevkten köşe olmak için kullanılır.

Boncuk Silahı (a.k.a. Steyr TMP): Hasar vermeyen, oyunu bilmeyenlerin aldığı dandik silah.

Dandik Pompalı (a.k.a. m3): Oyunun en dandik silahlarından. Bunla öldüğünüz zaman karşınızdakine küfür etmelisiniz.

Taramalı Pompalı (a.k.a. xm): Süper silah, aynı zamanda awp'li takım arkadaşlarınızın kafasına sıkıp aim bozmakta kullanılır.

Sahte Kanas (a.k.a. Steyr Scout): Kuş tüfeği, su tüfeği olarak da bilinir. İğrençtir. Kötüdür, alınmaz. Arada alınıp bunla bile adam öldürüyorum diye hava atmak içindir.

Kanas (a.k.a Awm/p): Tekli yada tekatar olarak da bilinir. Süperdir, base'e yatıp gelenleri avlamak içindir.

Taramalı Kanas (a.k.a. g3 vs): Kanas'ın biraz güçsüzü ve hızlısıdır.

Su tabancası (a.k.a. glock18): Dandiktir, hemen el başında desert eagle alınmalıdır. Bu silahla ölürseniz küfür edin, ve karşınızdakini bal deyin.

CT Tüfee (a.k.a. Colt m4a1): Süperdir, tek yapmanız gereken cross'u adamın yanına götürüp basılı tutmaktır.

Keleş (a.k.a. Ak47): Colt'tan kötüdür. Basarak kolay adam öldüremezsiniz. Basarken de aşağı indirmeniz gerekir. Colt varken ne işe yarar ki şimdi bu?

Çözücü (a.k.a. Defuse Kit): Oyunu iyi bildiğini sananların hava atmak için aldığı zımbırtı.

Hakaretler:

Şifreci (a.k.a. Hileci): 2 headshot yediğinizde yada düşmanı görmeden öldüğünüzde yazılası ilk kelime. Küfürle birlikte kullanırsanız daha etkili olduğuna dair söylentiler var.

Eziq, Salaq vs (a.k.a. Küfür): Yazdığınız kişiyi yerin dibine batıran, sizi yücelten kelimeler, kelime grupları.

Bebe (a.k.a. Bebek): Yaşınızın büyük olduğunu anlatırken, karşınızdaki kişinin ise küçük olduğunu iddia etmek için kullanılası.

Terimler:

L@g (a.k.a. Lag): Öldüğünüzde kullanabileceğiniz bahanelerden biridir, çok fazla kullandıysanız mouse bozuldu, kedi ısırdı falan da diyebilirsiniz).

B@b (a.k.a. Baba): Karşınızdakine kendini iyi hissetmesini sağlayan karizmatik bir sözcük.

K3nk (a.k.a Kanka): "Napper k3nk3@" "k3nk3i" gibi kullanımları da vardır. Amaç server'dakilere konuştuğu kişiyle yakın olduğunu hissettirirken karizma yapmak, popüler olmaktır.

Pls, plz (a.k.a. Please, lütfen): Her kelimenin arkasına gelebilir. Kelimenin anlamını arttırır ve sizi yüceltir.

Slm all (a.k.a. herkeze selamlar): Türkçe ve ingilizce 2 sözcüğü yanyana kullanarak çok ince bir espri yapmış olursunuz, aynı zamanda zamandan tasarruf da yapmış olursunuz. Deli sevilir bunu yapanlar. Sel@m OLL, selamın cs gibi kullanımları da vardır.

---

Benden bu kadar, daha eklenecek çok şey var ama hepsinin de zamanı var. İyi eğlenceler.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor.
- Ohahahahuahuamu!
Mesaj tarihi:
ho$[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki:
Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P
(no offence)
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 17 Ağustos 2002 20:46 tarihinde demiş ki:
Dandik Pompalı (a.k.a. m3): Oyunun en dandik silahlarından. Bunla öldüğünüz zaman karşınızdakine küfür etmelisiniz.

m3 e laf yok :)
awp'den sonra en baba silahtır. üstüste 5 kişiden fazlasını almanızı sağlar.(2 yıllık sürekli kullanımdan sonra)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Keşke "Bilgisayar Oyunları" bölümüne açsaydın...[hline]I don't want to be tied
To anyone's strings
I'm carefully trying to steer clear
Of those things
But when I'm asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
Mesaj tarihi:
çok iyi yazmışın bab ark kank
cipi pilis 5m
asl pls[hline]Garajında tırları
Sayılır hatırları
Her akşam çıtırları
Götüüüüüüüür

Bülent Ersoy
Mesaj tarihi:
Ahh ahh eskiden deli gibi ne oynardık ya.
QAOS'u nasıl bulduk hiç bilemiyorum.

HL yükleyebilsem, bari tf oynuyum. Ama patch'i de yüklemek sorun[hline]Micro-piglets stalk your dungeon. Beware!
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama.

Bunu CS bölümüne taşısanız da orda örnek belge olarak kalsa. Bu forum açıldığında yoktu da CS bölümü falan.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Bunlar benim düşüncem değil tabii ki Silth. Bir daha oku istersen yazıyı.[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Scout süper silah. Vurması zor olsada hızı ve tepme oranını düşüklüğü ile açığı kapatıyor.Birde bu sözlüğün genişletilmeye ihtiyacı var hrh[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Mesaj tarihi:
m3 te kesinlikle rakip tanımıyorum.. :)
tek bir insan wardı yakuzadan Morpheus ustamdı zamanında. sora klanına çaırdı fake olarak oynadım falan bi süre. sora o bıraktı. ben çoook çalıştım yıllardır. we aştım artık kısaca. yani övünmekle alakası yok gerçekçi bir insanım :)
m3 oyundaki en güzel silah bana kalırsa.
m3,keleş,mp5,awp(çok ii olmasamda) we uziler en zevkli we en ii silahlardır. colt aug falan bunlar kolaya kaçmak oluo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 26 May 2003 22:03 tarihinde demiş ki:
m3 te kesinlikle rakip tanımıyorum.. :)
tek bir insan wardı yakuzadan Morpheus ustamdı zamanında. sora klanına çaırdı fake olarak oynadım falan bi süre. sora o bıraktı. ben çoook çalıştım yıllardır. we aştım artık kısaca. yani övünmekle alakası yok gerçekçi bir insanım :)
m3 oyundaki en güzel silah bana kalırsa.
m3,keleş,mp5,awp(çok ii olmasamda) we uziler en zevkli we en ii silahlardır. colt aug falan bunlar kolaya kaçmak oluo.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Yakuza klanında mıydı? Ben de hatırlıyorum öyleyse. Onu görene kadar çok iyi m3 kullandığımı zannederdim.[hline][i]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Sahte Kanas (a.k.a. Steyr Scout):

buna ben şakşuka ismini takmıştım bayada kapılmıştı ortamda o silaha şakşuka dioduk:)[hline]Once I had a mind
And thoughts was given

But nowadays, in this evil age
All my sense is somewhere else

Once I had a soul
I was one with my god

But now I am abandoned
Banished from these lies

www.hayalkent.net/freestyle

Mesaj tarihi:
Hala yaptığın yorumları diyorsunuz yahu. Onlar benim düşüncelerim değil.

Benim en sevdiğim silahlar m3 ve ak47'dir hatta tam aksine.[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
Pufpuf ve cofcof duymuştum da damşıkşık'ı ilk defa duyuyorum. Güzelmiş. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
  • Yeni Oluştur...