Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Lamish / Lamerish (CS version 1.0)

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Uzun bir süre boyunca yaptığım incemeler sonucunda bu çevirileri yaptım.

Silah ve Ekipmanlar:

Sis (a.k.a. Flashbang): Round başında önünüze atıp takım arkadaşlarınızın kör olmasını sağlamak ve zevkten köşe olmak için kullanılır.

Boncuk Silahı (a.k.a. Steyr TMP): Hasar vermeyen, oyunu bilmeyenlerin aldığı dandik silah.

Dandik Pompalı (a.k.a. m3): Oyunun en dandik silahlarından. Bunla öldüğünüz zaman karşınızdakine küfür etmelisiniz.

Taramalı Pompalı (a.k.a. xm): Süper silah, aynı zamanda awp'li takım arkadaşlarınızın kafasına sıkıp aim bozmakta kullanılır.

Sahte Kanas (a.k.a. Steyr Scout): Kuş tüfeği, su tüfeği olarak da bilinir. İğrençtir. Kötüdür, alınmaz. Arada alınıp bunla bile adam öldürüyorum diye hava atmak içindir.

Kanas (a.k.a Awm/p): Tekli yada tekatar olarak da bilinir. Süperdir, base'e yatıp gelenleri avlamak içindir.

Taramalı Kanas (a.k.a. g3 vs): Kanas'ın biraz güçsüzü ve hızlısıdır.

Su tabancası (a.k.a. glock18): Dandiktir, hemen el başında desert eagle alınmalıdır. Bu silahla ölürseniz küfür edin, ve karşınızdakini bal deyin.

CT Tüfee (a.k.a. Colt m4a1): Süperdir, tek yapmanız gereken cross'u adamın yanına götürüp basılı tutmaktır.

Keleş (a.k.a. Ak47): Colt'tan kötüdür. Basarak kolay adam öldüremezsiniz. Basarken de aşağı indirmeniz gerekir. Colt varken ne işe yarar ki şimdi bu?

Çözücü (a.k.a. Defuse Kit): Oyunu iyi bildiğini sananların hava atmak için aldığı zımbırtı.

Hakaretler:

Şifreci (a.k.a. Hileci): 2 headshot yediğinizde yada düşmanı görmeden öldüğünüzde yazılası ilk kelime. Küfürle birlikte kullanırsanız daha etkili olduğuna dair söylentiler var.

Eziq, Salaq vs (a.k.a. Küfür): Yazdığınız kişiyi yerin dibine batıran, sizi yücelten kelimeler, kelime grupları.

Bebe (a.k.a. Bebek): Yaşınızın büyük olduğunu anlatırken, karşınızdaki kişinin ise küçük olduğunu iddia etmek için kullanılası.

Terimler:

L@g (a.k.a. Lag): Öldüğünüzde kullanabileceğiniz bahanelerden biridir, çok fazla kullandıysanız mouse bozuldu, kedi ısırdı falan da diyebilirsiniz).

B@b (a.k.a. Baba): Karşınızdakine kendini iyi hissetmesini sağlayan karizmatik bir sözcük.

K3nk (a.k.a Kanka): "Napper k3nk3@" "k3nk3i" gibi kullanımları da vardır. Amaç server'dakilere konuştuğu kişiyle yakın olduğunu hissettirirken karizma yapmak, popüler olmaktır.

Pls, plz (a.k.a. Please, lütfen): Her kelimenin arkasına gelebilir. Kelimenin anlamını arttırır ve sizi yüceltir.

Slm all (a.k.a. herkeze selamlar): Türkçe ve ingilizce 2 sözcüğü yanyana kullanarak çok ince bir espri yapmış olursunuz, aynı zamanda zamandan tasarruf da yapmış olursunuz. Deli sevilir bunu yapanlar. Sel@m OLL, selamın cs gibi kullanımları da vardır.

---

Benden bu kadar, daha eklenecek çok şey var ama hepsinin de zamanı var. İyi eğlenceler.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor.
- Ohahahahuahuamu!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 17 Ağustos 2002 20:46 tarihinde demiş ki:
Dandik Pompalı (a.k.a. m3): Oyunun en dandik silahlarından. Bunla öldüğünüz zaman karşınızdakine küfür etmelisiniz.

m3 e laf yok :)
awp'den sonra en baba silahtır. üstüste 5 kişiden fazlasını almanızı sağlar.(2 yıllık sürekli kullanımdan sonra)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Scout süper silah. Vurması zor olsada hızı ve tepme oranını düşüklüğü ile açığı kapatıyor.Birde bu sözlüğün genişletilmeye ihtiyacı var hrh[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Sosyal ağlarda paylaş

m3 te kesinlikle rakip tanımıyorum.. :)
tek bir insan wardı yakuzadan Morpheus ustamdı zamanında. sora klanına çaırdı fake olarak oynadım falan bi süre. sora o bıraktı. ben çoook çalıştım yıllardır. we aştım artık kısaca. yani övünmekle alakası yok gerçekçi bir insanım :)
m3 oyundaki en güzel silah bana kalırsa.
m3,keleş,mp5,awp(çok ii olmasamda) we uziler en zevkli we en ii silahlardır. colt aug falan bunlar kolaya kaçmak oluo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 26 May 2003 22:03 tarihinde demiş ki:
m3 te kesinlikle rakip tanımıyorum.. :)
tek bir insan wardı yakuzadan Morpheus ustamdı zamanında. sora klanına çaırdı fake olarak oynadım falan bi süre. sora o bıraktı. ben çoook çalıştım yıllardır. we aştım artık kısaca. yani övünmekle alakası yok gerçekçi bir insanım :)
m3 oyundaki en güzel silah bana kalırsa.
m3,keleş,mp5,awp(çok ii olmasamda) we uziler en zevkli we en ii silahlardır. colt aug falan bunlar kolaya kaçmak oluo.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Yakuza klanında mıydı? Ben de hatırlıyorum öyleyse. Onu görene kadar çok iyi m3 kullandığımı zannederdim.[hline][i]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

Sahte Kanas (a.k.a. Steyr Scout):

buna ben şakşuka ismini takmıştım bayada kapılmıştı ortamda o silaha şakşuka dioduk:)[hline]Once I had a mind
And thoughts was given

But nowadays, in this evil age
All my sense is somewhere else

Once I had a soul
I was one with my god

But now I am abandoned
Banished from these lies

www.hayalkent.net/freestyle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...