mokoko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 olm barbekü sos ne lan kokoreçe. HARDAL NE YA??? paça çorbasına ketçap sıkıyo musunuz abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 http://stream1.gifsoup.com/view1/1191217/hold-my-ears-back-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Litminov said: Geçen çağdaş'tan dondurulmuş kokoreç aldım. Şu ana kadar yediğim kokoreçlerden hiçbir farkı yok. Aynı tat. Hatta üzerine barbekü sos ve hardal döküyorum çok da lezzetli oluyor tavsiye ederim. Şimdi anlatınca canım çekti ben bi kokoreç hazırlayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 hahah adam dayaklık ya resmen. farkı yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 abi kömürde pişenle tavada pişen arasında dağlar kadar fark var, gitmiş dondurulmuşa aynı demiş sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Hardal ve isli goudayla guzel gidebilir yalniz. Ama ismi kokorec olmaz ondan sonra Ben izmir kokorecini her zaman el ustunde tutarim ya, bostancida heryer kokorecciydi bi donem, hicbiri hakiki sarma kokorecin yerini tutmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 feverfeverray said: pascalnouman said: kokorec seyyardan yenir sampiyon fln fasofiso atatürk orman çiftliği nope. ovecler 4 caddenin orda hidayet dayi vardi sayko bi tipi vardi kamuflaj pantolun giyerdi onun gibi kimse yapamiyor baskentte kesfettikten sonra her hafta yerdim ceyregini baya cix musterileri de vardi vosvosun onune gelen lüks arabalari gormeniz lazimdi ulan gene canım cekti be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Llama said: pascalnouman said: kokorec seyyardan yenir sampiyon fln fasofiso he ya böyle kağıdı alırken parmağını yalıcak sonra ekmeği tutucak soğuksa arada elini sildiği havluya burnunu silecek ki tadı tam olsun tabe la :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Ulusta kokoreççi hacıya gidin. Anıttepede şubesi de var ama ulustaki daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 kokoreçe hardal mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 kokoreçe domates koyanlarda vardır kesin aranızda.. tam dayaklıksınız yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 itfaiye meydanındaki dayıyı mi diyon? balgat yurtun orda var o da guzel ismini unuttum kokorecci dedigin biberi kekigi domatesi vb basmicak aga etin tadini alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 bunlar ne anlar kuzum, kokoreç angara işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 totemic said: kokoreçe domates koyanlarda vardır kesin aranızda.. tam dayaklıksınız yemin ediyorum. şunuda dicektim de hadi dedim istanbullular gaza gelip saldırmasın diye ses etmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Abi domateste sikinti yok bence. Kimisi cok kuru yapiyo, lezzetli domates girince araya mukemmel oluyo tadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 https://irs3.4sqi.net/img/general/width960/58027380_pSghor6-rnbNVWzWiQf968jpOzOnC6pJB917OmAPwQ8.jpg aha bura itfaiye meydanında evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Atatürk, coğrafi konumundan dolayı başkent yapmasa Yozgat'dan farkı olmayacak bir yerden bahsederken fazla böbürlenmeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 masakari critlemis. basligi kapatabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 kokoreç ile ilgili izmir ve çevresi dışından kimse laf etmesin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 naptı angaralılar sana söyle hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 izmirde 10 sene kaldım her yediğim kokoreç baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 totemic said: kokoreçe domates koyanlarda vardır kesin aranızda.. tam dayaklıksınız yemin ediyorum. kokoreç uzmanı mısın kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 https://irs1.4sqi.net/img/general/width960/201189787_FK2saC1gzKaKWioPKrG_5wJr9IzfkVkDXQaFAxv_Eus.jpg oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Luriel said: izmirde 10 sene kaldım her yediğim kokoreç baya kötüydü. manisa sanayi kofteci alide once bi porsiyon kofte ardindan 2 porsiyon kokorec yiyip yasadigin 10 yila lanet edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 izmire gelin de kokorece gidelim ya, gece gece mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar