Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 İlk izlenim direkt ergen circlejerk king oyunu olacağı şeklinde. "UFFF UCUNA DA TARAMALI GİBİ BİŞİ TAKARIZ" zihniyetiyle üretilmiş gibi bi hali var. Pek ümit beslememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 tüm etkinliğin amacı yatırımcıların gözünü boyamak içindi ya. olabilen en düşük gameplayi gösterdiler. ucundan görebildiğimiz de fazlasıyla kötü zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 abi direk çok kötü edgelord aksiyon oynu işte azcık stealthli böle 1 sene sonra kimsenin hatırlamayacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 wolfteam diye bi oyun vardı ona benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Bu oyun ne zaman açıklandı hatırlamıyorum, neyse aşağıdaki röportajı gördüm,2017'de. Umarım oyun böyle olmaz dedim. Yıllar sonra çıkacak diye umdum hatta öyle olmaz diye. İlk izlenim direktman @Rewendor un tepkisi idi. https://www.gamereactor.eu/video/301883/Werewolf+The+Apocalypse+Martin+Ericsson+Interview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar