-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 selamlar, yeni başladığım ofiste kullanmak için laptop aldım geçtiğimiz hafta. asus'un x550vx modeli. tahminen çözünürlük ile ilgili olduğunu düşündüğüm bir sorun yaşıyorum. normalde desktop kullanıcısı olduğum için sorunu çözemedim. bir ekran görüntüsü ile anlatayım, örneğin evernote'da en tepedeki barda evernote yazısı clear bir şekilde gözükürken, uygulamanın kendi içerisindeki evernote, yardım gibi kısımlar hafif bulanık gözüküyor. lan bana mı öyle geliyor acaba diye dibine kadar girip birkaç defa baktım, ama kesin bi antin kuntinlik var. aynı şekilde mesela sağdaki steam friends penceresine de bakarsanız, orada da genel olarak karakterlerde bir bulanıklık olduğu görülebiliyor. (evet steam vs. yükleyebiliyoruz ofis laptop'ına, in before troll) bunu nasıl çözebilirim? intel hd graphics - nvidia ekran kartı arasında bir sıkıntı falan mı oluyordur? driver'ları da güncelledim, biraz şu clear type hedesiyle oynadım ama düzelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 O ofis batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 win10 optionsta clear fontla alakalı olabilir mi acaba? bir de ingilizce evernote a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 çözünürlük panelini aç, native neymiş ona bak sonra scaling 100% mü ona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 marksman said: O ofis batar hahah ince görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 önerilen çözünürlükte mi kullanıyosun? yoksa değiştirdin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 marksman said: O ofis batar B)- yakında yeni az kullanılmış Laptop ilanı verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 hangi uygulama olduğu önemli değil, steam'de de var screenshot'daki gibi, başka bir uygulamada'da. ama microsoft ürünlerinde ya da windows'un kendi uygulamalarında yok, misal office gibi. ekran ayarlarında boyut %125 (önerilen) olarak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 hmmm, onu %100'e çektiğimde sorun düzeldi, fakat bu sefer de haliyle küçüldü her şey epey. önerilen ayarlarda tutup, o sıkıntıyı gidermenin bir yolu yok mudur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Benim bildiğim yok, çünkü sen windows'a %125 yap diyince o diğer programların ucundan çekiştirip büyütüyor ayılama. 3rd party software böyle bir ayarı destekleyecek bir şey yapmamış (steam vs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 100 yap, çözünürlük de önerilen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 cleartype ile bi nebze azaltabilirsin o bulanıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 yok, ilk mesajda da belirttiğim gibi clear type ile çözülmedi. neyse bu haline alışırım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Küsüratlı bir boyut ayarla , % 108 veya %109 veya %120 gibi bozulmayacak bir boyut filan yap. Fontlar bozulmadan , gözü en azından bir miktar rahatlatan bir büyüklüğe erişinceye kadar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar