Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 abi sağlık topicleri açılınca bazen delleniyorum. çok aşırı genel şeyler yazıyorsunuz. ben doktor değilim ama araştırmayı da seviyorum. az siz de araştırın. mesela şimdi her grip olunca antibiyotik içene otomatikman sallama modası var. evet piyasada otomatikman gribe antibiyotik yazan doktor çok kabul ediyorum ama bunu herkeste aynıymış gibi gribe antibiyotik mi yazılır yeea diye genellemek de çok saçma. grip olunca antibiyotik tabi ki kullanılmaz. grip virüs, antibiyotik bakteriye çalışır ama sen grip olunca ve vücudun bunu normalden uzun sürede yenemezse belası kertiliyor. hertürlü bok bulaşıyor. o yüzden gripte antibiyotik kullanılmaz diye genelleyemezsiniz. her yazan doktor da kötü doktor değildir. adam bakmıştır orana burana bakteriyel enfeksiyon görmüştür yazmıştır. diğeri de 27 gün antibiyotik içen adama neden salladığınızı anlamış değilim. vücudundaki enfeksiyon geçmediyse içmeye devam edersin. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Antibiyorik bi ise yaramiyo ama cidden. Ske ske kendi atlatacak onu vucudun. En falza bagisiklik sistemini guclendirmek icin vitamin falan alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Grip nezle olunca yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 abi tabi ki yaramaz. virüse etkisi yok ki. ama 2 hafta gribi yenemezsen boğazın enfeksiyon kapabilir sinüzit fln olabilirsin mesela. o da antibiyotiksiz geçmez. hani doktora o aşamada gitmiş olabilirsin. adam antibiyotik yazdı diye hemen bok atmayın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 rocko's modern life'ta harika bi sahne vardi. rocko hastalaninca doktor ilac yaziyor buna, devasa bi tablet. zarla zorla yutuyor. o sirada paketin ustundeki yaziyi goruyor "not for oral use" asdfasdfasdfafd https://www.youtube.com/watch?v=w4BCIJNLLpw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ben doktora gidiom ilac yazarken hocam diyorum biliyorsunuz bunun en iyi ilaci istirahat raporu cakiyo saolsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Esh said: Antibiyorik bi ise yaramiyo ama cidden. Ske ske kendi atlatacak onu vucudun. En falza bagisiklik sistemini guclendirmek icin vitamin falan alirsinfaranjit ol da bi antibiyotiksiz göreyim kaç günde iyileşebiiyorsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Geip nezle dedim abi Yesilay kitabindaki amipli dizanteri tarzi hastaliktan bahsetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 grip nezleye antibiyotik vermiyorlar ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Aynen bu sene herkeste oldu faranjit bronşit tarzı bir şeyler, kimse kuru kuru grip olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 pascalnouman said: ben doktora gidiom ilac yazarken hocam diyorum biliyorsunuz bunun en iyi ilaci istirahat raporu cakiyo saolsun hehe küçük beyaz yaka mutlulukları ashdahdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 fetoo den sonra rapor mapor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Esh said: Geip nezle dedim abi Yesilay kitabindaki amipli dizanteri tarzi hastaliktan bahsetmiyorumgrip nezle de geniz akıntısı varsa anca verirler antibiyotik yoksa sandoz a-ferin sonra git eve yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 herbokologluk ata sporumuz yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ablam uzman doktor ben napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bingildak said: herbokologluk ata sporumuz yemin ediyorum göremeyenlere dev hizmet bu fail kalsın burda düzeltmiyorum. 2 saat uyudum ama uzun yoldan geldim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 senede max 1 kere hasta oluyorum onda da max 3güne geçiyor, en son hasta olalı 1sene olacak nerdeyse. Doğal bitkiler ve bol alkol öneririm :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ben alkol ve sigarayı bıraktığımdan beri daha fazla hasta olmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Alkol mikrobu öldürür, sigara çakraları açar, ondandır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 DRaGoN_SLaYeR said: senede max 1 kere hasta oluyorum onda da max 3güne geçiyor, en son hasta olalı 1sene olacak nerdeyse. Doğal bitkiler ve bol alkol öneririm :)-D 2012'den beri ilk defa ateşlendim salı günü. Bugün kendimi toparladım. %100 çalışıyor, yayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Yaklasik 3 senedir sacimda ve sakallarimda cikan, bir turlu bitmek bilmeyen, tekrarlayan kil koku iltihabi icin verildi. 27 gun ulan. Stafine ilacin adi da. Temiz bas agrisi ve mide bulantisi yapiyor yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Yarın akşam Dr. Bishop olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar