Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Günlüğü rüyalar log'u gibi kullanıyordum da diğer patilerin de ilginç rüyalarını paylaşabilecekleri . İncelebileceğimiz bir yer olsun istedim. Bugün rüyamda bir uzun saçlı top sakallı dev'e raid yapıyorduk elimizde light saber'lar vardı.. Hatta bende iki tane vardı da adama işlemiyordu... İki saber'ı da geçirdikten sonra baktı gözlerime ve dedi ki : "Seni öldüreceğim... seni çok güzel öldüreceğim " O esnada light saberlarımın enerjisi emildi resmen " İki adım geri attım " Seni seviyorum ve seni güzel öldüreceğim" diyerek tekrar etti. O esnada telefonum çaldı yan odadaydı ona kalktım uyandım da.. yalan oldu rüya . Edit : Jung'dan bir alıntı koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Bugünkü eski sevgilimle güzel sohbet ediyorduk. Herşey yeniden güzel olacak gibi isterken beni götürdüğü evde farklı yaşlarda insanlarla bir evde Battle Royale mücadelesinde buldum kendimi.. Ne ölmek ne de öldürülmek istiyordum fakat bir adet pompalı tüfek , bir zıpkın ve bir de insan paketleme aleti gibi birini plastikle kaplamaya yarayan bir silah bulmuştum. Bir ara pencereden dışarı baktığımda öndeki bahçede üstü kar tutmuş yavru köpekler ve çocuklar dipdibe girmiş ısınmaya çalışıyordular. Köpeklerden birini sevip üzerindeki buz tutmuş tabakayı farkedince "buraya biraz sıcak su torbaları getireceğim" dedim. Çocuklardan biri "sıcak su torbası getir abi" diyerek kaşlarını kaldırdı.. Mutfağa doğru gittim. Açık bir mutfaktı ve oradan lise arkadaşlarımdan Saffet üzerime bir sopa ile koştururken aramızdaki mesafenin açıklığına güvenerek pompalı tüfekle ateş ettim ve saçmalardan birisi bacağına geldi ve korkarak durdu. Zarar vermek istemediğimi ve benden uzak durmasını söyledim. Sonra bir odada tanıdığım seksi bir nü modeli gördüm elinde bir kadeh ve kucağında laptop birileriyle yazışıyordu. Bu ne rahatlık ya diye şaşırdım. Birazcık da rahatlığında huzur bulup yanına oturdum fakat pek iletişim kuramadık aşırı meşgul idi önündekiyle.. Sonra uyandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 tutmamış bu başlık sen başka bişi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 çok hatırlamam ben de geçen gördüm: polonya'ya taşınıyordum iş için. kocaman polonya haritasında işe yakın yerleşim bölgesi arıyordum. bi de "oho tek metro kurtarmıyo hacı" dediğimi hatırlıyorum. adamın gördüğü rüyaya bak benim memur rüyama bak arkadaş. bi de hatırladığım bu yani. nası günlük hayat görüyosam diğer geceler bu ekstrem gelmiş beynime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Abi siz yine iyiymişiniz rüya konusunda. Ben sabaha kadar türlü action çeviriyorum rüyamda uyandığımda unutup gece ne gördüm rüyamda ben diye sorgulamaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Ben görmüyorum rüya falan... rüya görüyorum diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=w7LWFq8UtOA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 mokoko said: tutmamış bu başlık sen başka bişi dene Tutsun tutmasın çok da mokoko . Rüya topiği işte patilerin rüyalarını dökmesi öyle incelenmesi falan. Bir konunun tutması 1 saat içinde 20 sayfa seviyesizlik , hakaret , didnt read lol mesajlarıyla böylesi daha iyi. Mutluyum artık buralarda gereksiz sataşmalar olmuyor. Topikler içinde insanlar biribirine saydırıyor ediyor bakıyorum öyle daha rahat hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Laraken said: çok hatırlamam ben de geçen gördüm: polonya'ya taşınıyordum iş için. kocaman polonya haritasında işe yakın yerleşim bölgesi arıyordum. bi de "oho tek metro kurtarmıyo hacı" dediğimi hatırlıyorum. adamın gördüğü rüyaya bak benim memur rüyama bak arkadaş. bi de hatırladığım bu yani. nası günlük hayat görüyosam diğer geceler bu ekstrem gelmiş beynime. Metroda uçan kaplumbağa görsen iyiydi. sinera said: Abi siz yine iyiymişiniz rüya konusunda. Ben sabaha kadar türlü action çeviriyorum rüyamda uyandığımda unutup gece ne gördüm rüyamda ben diye sorgulamaya başlıyorum. Akşam yemeğinde pilav falan yemek baya çoşturuyor rüya ortamını ve hatırlamanı da kolaylaştırıyor. yumy said: Ben görmüyorum rüya falan... rüya görüyorum diyeniniz de tatava Hayatın rüya gibi olsun.. ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Uykuda boşalmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 smyrnas said: Uykuda boşalmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 sağ ol aruzyoncum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Bayadır rüya görmüyorum ya. Çok üzülüyorum. En son ne zaman rüya gördüğümü bile hatırlamıyorum hatta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ben de uzun yillardir gormuyorum ve hic sorun degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bişeyi hatırlamıyorsanız görüp görmediğinizden nasıl emin olabiliyosunuz? pencereyi açık bırakıp totoyu üşütmenin hatırlamaya faydası var, test edip onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ben de 3-4 gün önce bir sürü insanlar oturdum sohbet ettim rüyamda. kimisi gerçekten tanıdığım ve arkadaşım olan tiplerdi, kimisi ise hayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 hastalanip ateslip ruya gormek saylanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 dasaaa said: ben de uzun yillardir gormuyorum ve hic sorun degil bu. kaç paraya sattın bütün düşlerini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 razzRaziel said: bişeyi hatırlamıyorsanız görüp görmediğinizden nasıl emin olabiliyosunuz? pencereyi açık bırakıp totoyu üşütmenin hatırlamaya faydası var, test edip onaylandı. çok su içerek çişinin gelmesinin de hatırlamaya faydası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 evet, sonuç olarak rahatsız bi uyku geçiriyosan hatırlaman kolaylaşıyor. uykunun daha derin olamamasından olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Aruzyon said: dasaaa said: ben de uzun yillardir gormuyorum ve hic sorun degil bu. kaç paraya sattın bütün düşlerini ? 5!!! ruya alinip satilabilen bir meta degil ve hayal kurmak vs tamamen farkli seyler yine de yatinca huzurlu bir karanlik icinde uyumayi seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Son iki haftadir ruyalarin en onemli yerinde uyaniyorum, ya alarm caliyor, ya bir gurultu oluyor, zink diye gozlerim aciliyor. Ornegin, siraya giriyoruz, saatlerce bekliyoruz, tam sira bana gelince uyaniyorum. Dalis kursuna gidiyoruz(ki hayatta denemisligim yok), tam ben ekipmani giyecek oluyorum uyaniyorum. Yeter arkadas, 1-2 tamamda 5 kere aynisi oldu, ataricide sira bekleyen veletler gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Rüyada işlerin tamamlanamaması, erken boşalma sorunlarına delalettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 dasaaa said: Aruzyon said: dasaaa said: ben de uzun yillardir gormuyorum ve hic sorun degil bu. kaç paraya sattın bütün düşlerini ? 5!!! ruya alinip satilabilen bir meta degil ve hayal kurmak vs tamamen farkli seyler yine de yatinca huzurlu bir karanlik icinde uyumayi seviyorum ben. https://www.youtube.com/watch?v=oM2Gv0ZsyiU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Bugün çok sıkı bir rüya serisi gördüm. Bir kasabada bir psy-trance festivali başlamak üzere gitmiştim. Ormanlık bir arazideydi ve çadır falan kurmakla uğraşıren jandarmalar gelip herkesi. tutuklamaya başlayınca ağaçların arasına karışıp yakalanmadan bir kasabaya vardım. Acıkmıştım ve yorgundum birbirine bitişik olan müstakil evlerden birisinin kapısı açıktı ve içeri girdim. Büyük bir buzdolabı gördüm ve onu açarken "ne yapıyorsun burada ?" diye türkçeyi sonradan öğrendiği çok belli olan genç bir kadın sordu. Dedim "festival geldim ama jandarmala bastı tüm eşyalarımı bırakıp kaçtım ve burayı buldum" . Ona çok benzeyen genç bir kadın daha geldi ve yiyecek birşeyler hazırladılar. Masaya oturup beraberce yedik ve sohbet etmeye başladık. Sohbetin konusu doğa ve temizlikti.. Arka bahçelerini temizlemek istiyorlardı ama salyangozların zarar görmeden bunu hangi temizlik malzemesi ile yapılacağına emin olamıyorduk. Sonra bir sevişmeye başladık ama saatlerce... O kadar saatlerce ki ilk 8:30da uyanmıştım sonra 15:09 da uyandım uyanmak istemedim ama 15:00'da bir LvL-Up randevum vardı çok gecikmeyim diye. Saatlerce sevişe sevişe sevgili olduk üçümüz. Çok iyi geldi. İyiki rüyalar var ya resmen second life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar