Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu katalog istanbul icin yazilmistir eskisehir sakarya hatta ankarada bile muhtemelen farklilik gosterebilir simdi kizlari 4 e ayiriyoruz alternatifler piyasalar enteller bide klasman dislari alternatif tavlamak icin: gitar calmali bir barda cikmali bogazicinde okupyp cimlerde piyasa yapmali (goz kirpar mmmortis) taksimin icini disini bilmeli converse+levis+taksim tshirt yapilabilir cok capul olmamakla beraber ortalama yerlere goturulebilirler bunlar tip, hukuk yada sosyoloji okurlar ekonomi yada muhend okuyan pek boyle tip yoktur piyasalar: bunnar once paraya bakar bunarin gozu havadadir bunlarin amaci piyasanin hasi istanbulun bir numarasi olmaktir kimseye baglanmazlar AlLLLLooo NAGhhBBeRRRR diye konusurlar hatta telefon acmaz sms cekerler bunnara zuppe giyinmek gerekir tommy den gardrop dizmek, pradadan ayakkabilari siralamak reinada loca kapatmak + oncesinde nisantasinda yemek yapmak gerekir araba falanda onemlidir ama dahacok en onemli sey bunlara ne kadar para harcadiginizdir yani toyota yarI$ marka arabasi var ama bagaji aciyor bagajda 2 tane escada torbasi? simdi bi cikmislar adam 200€ masraf etmis sen sasirirsin seni asarlar ve cok kasar gorunselerde devamli degismezler boyle kocda yeditepede okiyan cok kafasi calismayan ve parayi HARCIYAN insanlara bakarlar corvet korhan yada mustang mustafa bunnar icin iyi sevgili adayidir YONJA da bulunurlar anladiniz iste bide enteller vardir bunnari tavlamak zordur cunku 1uzun zamanda konusarak kapatabilirsin ki cogu erkek bir seviyesinde cuvallar 2bunnarin sevgilisi vardir ve 17 aydir beraberdir ve cocuk da adam gibidir bunnari bulsak biz kapatiriz :) o yuzden size kalmaz aytoz var burda o bunnardan goturdu bir ara neyse ben size yardimci oliyim dedim community feeling olayina katkim bulunsun dedim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye [Bu mesaj Infeqted tarafından 15 Ocak 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi rocker ve punkcıları unutmuşssun. 3 gün ile 2 hafta ömürlü ilişkilerdir. Tavlamak için sağlam vücut iyi bir tip ve iyi bir müzik bilgisi gerekir. Bunalım takılınılmalıdır.Psikopat olunmalıdır.Taksimin en kral barları bilinmelidir. Kanımca en zevkli ilişkiler bunlardır...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 % 60 piyasalar % 40 enteller[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 rocker ve punkci € (elemanidir) alternatif dedigim gibi gitar & icici olmak &taksim bilmek bknz tum bilgiler taksimci alternolarda verilmis[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 olm aquila sen sus gitmissin okyanusun karsisina kiz bulamiyoruz diyosun[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu piyasa kızları çok gzl oluyor :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ben güzele güzel demem,güzel benim olmayınca...[signature][hline]God is a Dj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 paralı bir erkeğe ama belli etmezler baktıklarını yazılanları okudum ama hikaye money talks[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 guzeli skm size bişey olmasın. ne guzeller gördüm içlerinde tanga var ne tangalar gördüm içlerinde güzel yok...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kafaya bakar... Akilli adam istedigi kizla olur. Akilli kiz da istedigi adamla olur gerci.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 önyargıların çok olduğu, sadece görmeden ibaret olan bir yazı olmuş ):[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 16 Ocak 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: -Wissy, 16 Ocak 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Kafaya bakar... Akilli adam istedigi kizla olur. Akilli kiz da istedigi adamla olur gerci. hahaha adam krall bitirmis artik bu arkadastan alicaksiniz butun taktikleri[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hanlış bi hipotez... her insan farklıdır... kendi içinde bir gruptur... Belki benzerlik gösterir ama asla bi taktik bi kişiye tek yönlü uygulanmaz... biri yer ikisi yer..[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 penise bakar abicim. sonra harbi boyuna bakar ve parana bakar . birazda agzin laf yapsin tamamdir.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Infeqted, 15 Ocak 2005 23:09 tarihinde demiş ki: bunnari bulsak biz kapatiriz ha di mi beykozda deniz manzaralı arsa kapatıyorsun..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Allah helal süt emmişe düşürsün hepinizi emi? :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sırf İstanbul'da diil dünyanın her yerinde kızlar buna bakar!!!:tdown:[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben de fiziksel yaklaştım.muhahahah...:utaniem:[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hem entel olup hem piyasa olanlarda var.En azından benim bildiğim bir kız var.Kızın konuşması davranışları son derece seviyeli ama oturduğu yer itibariyle gorünüşü ve tarzı tam bir piyasa.Onun içi kesin sınırlarla ayırmak biraz yanlış gibi geldi.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 su piyasa kızları cok guzel diyen tayfaları bogmak gerek bende kızım sen onları hic makyajsız gormuosun tabi tipleri zevklerini bilmiosun demek gerek onlara[signature][hline]ruzgarın yonunu degistiremedigin zaman yelkenlerini ruzgara gore ayarla;cunku dunya,karsılastıgın fırtınalarla degil, gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Birde mühendislere imalı maillar forward edenler vardır. Mühendislerin kızlar ile ilgilenmeyen odunlar olduğunu duyup benimsemişlerdir. Bütün acayip şeyleri gerçekmiş imasıyla forward ederler. Okulda güzel olmadığı için havası olmayanlar iyi bi sevgili veya tercihAn nişanlı sahibi olmayı gerek görürler. Bu nişanlı askerde veya çalışıyor olması ayrı bir statü dür. Birde kopuğum ben hieeyt kızları vardır bunlar aslında erkek delileridir ama bi erkek bunlara ilgi duyduğunda aristokrat moda girerler 1.45cm lik boylarına rağmen güzelim çocukları beğenmedim diye ellerinin tersiyle savuştururlar. Daha sonra baktılar böyle olmayacak ilk gördükleri kendilerine ilgi duyduğunu farkeden erkeğe yapışırlar. Birde ya kısmetimi kapatıyosunlar vardır. Bunlar çok iyi kızlardır biz erkekler olarak bunları severiz aramızda ayrım yoktur ama bu kızlar vasatın altında olmamalarına rağmen erkek arkadaş bulamazlar hakkaten kısmetlerini bloke ederiz.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yürürken yola bakar[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 +10000000000000000000000000000[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler, işte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Kuran 2/39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: BonePART, 16 Ocak 2005 19:05 tarihinde demiş ki: muhendisler kızlarla ilgilenmez mi o yannıs muhendisler kız gormez gorduklerinde gayet ilgilenirler Zaten biraz işini bilen bi kız kendini mühendisin de gözüne sokmayı bilir odunun da :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 oluyorum , yanlızım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar