monoscope Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ben kendi işimi yapmadığım sürece mutlu olacağıma inanmıyorum. rat race olayından sıkıldım, iş görüşmesine gidiyon insanlara kendini ispatlamak zorunda kalıyosun falan anlamsız şeyler geliyor. birşeyler için uğraşacaksam en azından kendi işimi yapıp kendim kazanır ya da kaybederim daha iyi olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Giovanni said: -avukatlık dünyaca meşhur zorlu bir meslek zaten- sanki bana labortuvarda atom kırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 oha lan adam audit yaparak mutlu oluyor, bir de önceki işine lanet ediyor.::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Prawler kayıp ya, o kadar içtik ettik, okul arkadaşım bi de üniden. Arazi oldu tamamen. Ben işimden mutluyum, eve yakın, insanlar iyi. İllaki gereksiz tipler, sinir bozucu durumlar yaşanıyor ama an itibariyle mutluyum. Zaten parayla çok işim olmadığı için hayatımı idame ettirecek kadarı yetiyor. Mobility olayı da var, çocuk az büyüsün 2-3 yıl sonrasında yapabilirsem Almanya, Hollanda, Singapur ve birkaç ülkeye daha expat olarak kaçma şansım var. Göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Benim anladığım mutlu olmak için 3 kriter kesin olmalı. İş stresi olmayacak, çalıştığın insanlara gıcık olmayacaksın, mayış iyi olacak. Bunlar şart. Bunlara sahip olup da hala mutsuzum diyen de aranıyodur hakikaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Yalniz polis olsam milletin kafasinda jop kirsam, ne bakiyon lan yapraam diyerek gaz siksam bayaa mutlu olurum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 üçünün aynı anda olması lazım ama ya. iş arkdaşları mal bide lokasyonum kötü başka şikayetim yok iş bakıyorum ama şimdi baydım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 -iş geliştirmeciyim, işi seviyorum sürekli yeni bişiler bulmaya çalışıyorum fdsf -çalışma arkadaşlarım hem işlerinde uzman hem de kafa insanlar baya eğlenceli geçiyo mesai, direktörüm hayatımda çalıştığım en iyi yönetici, yakın zamanda çok yükselecek belli -maaşım da iyi, burdakilere göre düşük kaçar beli ama standartlardan yüksek fdsf Ve mutlu değilim. Çünkü mutsuzluğum işle alakalı değil. Kısa vadede mutlu oluyorum ama uzun vadede hep bi mutsuzluğum var. TRden ve özellikle melihland den acaip bıktım sanırım tek sıkıntı o gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 mutluluktan çıldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Fin said: üçünün aynı anda olması lazım ama ya. iş arkdaşları mal bide lokasyonum kötü başka şikayetim yok iş bakıyorum ama şimdi baydım :P PASINLER WARRIOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 aktiftablet said: Benim anladığım mutlu olmak için 3 kriter kesin olmalı. İş stresi olmayacak, çalıştığın insanlara gıcık olmayacaksın, mayış iyi olacak. Bunlar şart. Bunlara sahip olup da hala mutsuzum diyen de aranıyodur hakikaten :p Bunlar aslında çalışmayı katlanabilir kılmanın temeli. Çalışıyorken mutlu olmak apayrı bir şey, yani en azından benim mutluluk tanımıma göre. Mutluluk ve çalışma zorunluluğu bence de aynı cümlede zor kullanılası kavramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 çalışırken mutlu olman için ürettiğin işi beğenmen lazım. e hepimizin ürettikleri de özünde sike sürülür olamyan, sistemin gerekliliği sanal soyut işler. ne bileyim walter white gibi pişirsek tadına doyamazdık herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 öncelikle ülkeden kaçın. olmuyorsa naçizane tavsiyelerim şunlardır; iş ortamında çalışan odaklı mutsuzluğun sebebi sizsiniz. bu insanlar her yerde. her yerde var olacaklar. ülke değiştirme şansınız yoksa alışmanız lazım bu tiplere. kamu, özel, aile şirketi, kurumsal holding vs farketmiyor. iş yerinde insanlarla muhattap olmayın, çok da uzak olmayın. selamlaşın, ayak üstü hal hatır sorun geçin. iş dışında eğer çok kafa bir insan değilse ve sizin gibi iş saatleri dışında iş ve diğer çalışanlar hakkında sohbet etmiyorsa 1-2 kişi dışında kimseyle görüşmeyin. iş dışında görüşüp patron, çalışan muhabbeti yapan o kadar çok adam varki. yapmayın. mesai biter bitmez kapıdan çıkında beynin işle ilgili kısmını da orada bırakın. ruhsal ve psikolojik yenilenmenize yeterli vakit ayırın. çalışma saati sonunda size kalan vakti hobi, spor, sanat, müzik vesaire ile verimli kullanmaya bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 @goldübarünüyo Aynen, gerçekten bir şeyler üretiyor olmak, kendinden de bir şeyler kattığını hissetmek, tüm bu süreçte sürekli geliştiğinin farkında olabilmek... Bunlar maaşsız da yaptırır zaten o işi, hobin olur asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bLackcha0s said: oha lan o napıyo cidden adam hayatımda tanıdığım en depresif tipti MBA'i bitirdi şimdi çalışıyor. Ne yaptı etti gitti kalmayı başardı. 2 yıl önce verdiği GMAT gazına kanıp keşke peşinden bende gitseymişim demiyor değilim hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ekmek yediginiz yere laf etmeyin aldiginiz paradan hayir gormezsiniz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Çalışma hayatım ya..ak gibi affedersiniz. Çok yoğun ve saçma. Bilumum at penisleriyle uğraşıyorum. Çalışan olsun, müşteri olsun vs. Ama mutsuzum diyemiyorum. Tek mutsuzluk kaynağım ülkenin içinde bulunduğu durum ve benim aslında çocuklarımı burada büyütmek istememem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 çalışmak iyi bişey olsaydı üste para vermezlerdi ne mutluluğu ya anca kendini kandırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yumy said: @goldübarünüyo Aynen, gerçekten bir şeyler üretiyor olmak, kendinden de bir şeyler kattığını hissetmek, tüm bu süreçte sürekli geliştiğinin farkında olabilmek... Bunlar maaşsız da yaptırır zaten o işi, hobin olur asdf Yaptırmaz işte abi. Maaşsız nasıl yaşayacaksın. Yağmurda durakta beklerken arabasıyla işe gidenleri görüceksin, marketten makarna alırken et alanları görüceksin, o zaman sana para kazandırmayan işe küfür etmeye başlaycaksın. Maaş en önemli motivasyon, maaş için çalışıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Yahu tabii ki maaşsız prof. iş yapılmaz, onu demek istemedim. Maaş ilk kıstasın olmaz öyle bir motivasyonda sadece. Veya parasız bir dünyada uğraşacağın şey o tarz bir iş olurdu gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Fistan said: çalışmak iyi bişey olsaydı üste para vermezlerdi ne mutluluğu ya anca kendini kandırırsın ben mutluyum valla. elimde cayla milleti trolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Ben işimi seviyorum da yapmaktan zevk almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Remus said: Ben işimi seviyorum da yapmaktan zevk almıyorum. meslek olarak yapınca genel durum bu oluyo zaten. Sabah küfür ederek kalkmıyosan yeterli ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 sabah 6da kalkılan her iş istirap abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 sabah kalkmak bence çok kötü abi. dünyada en dayanamadığım şey sabah kalkmak. en büyük mutsuzluğum. iş falan hep geçici şeyler, uyuyamadıktan sonra yaşamanın bi anlamı yok. ben bi de 8,30'da falan kalkıyorum. gece 12'de yatıyorum ama yine de sabah 8.30'da kalkarken intihar etsem de işe gitmesem mi diye düşünüyorum her sabah. aggroyu attım şimdi sabah 5.30'da kalkan zavallı istanbullular ağlamasın hemen. benim bünyede var bi acaiplik zaten. uyku yetmemesi değil de, dış etmenle kalkmaya dayanamıyorum ben. bence dünyadaki en büyük zenginlik, her sabah vücudun kendi kendine uyanmasıdır bir etmen olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar