Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Arkadaşlar selam, İş yükü ve stresi bazen boğucu bir hal alıyor -avukatlık dünyaca meşhur zorlu bir meslek zaten-. Eh insan da sorgulamaya başlıyor tabi bu durumu nasıl iyileştirebilirim diye. Sormak ve sohbetini açmak istiyorum, işi ile %80 ve üstü oranda mutlu ve huzurlu olanınız kimlerdir? Hangi mesleği yapıyorsunuz ve gerçekten bu mutluluk işin kendisiyle % kaç ilgili, sizin yaklaşım ve mantalitenizle % kaç ilgili sizce? Hatta sabahları alarm kurmadan uyanacak kadar mululukla ve heyecanla iş yaşamını sürdüreniniz var mıdır? Feyz alacağım da biraz :) Şimdiden çok teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 1-işi ile %80 ve üstü oranda mutlu ve huzurlu olanınız kimlerdir? ben 2-Hangi mesleği yapıyorsunuz audit 3-gerçekten bu mutluluk işin kendisiyle % kaç ilgili, sizin yaklaşım ve mantalitenizle % kaç ilgili sizce? c sikki hicbiri 4-Hatta sabahları alarm kurmadan uyanacak kadar mululukla ve heyecanla iş yaşamını sürdüreniniz var mıdır? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 sevdiğim işi yapınca mutlu olabiliyorum da sevdiğim işi yapmaktan çok çok uzağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Olm nası lan? Yoksa hatta ve hatta piii dabılyu sii gibi bir yerde ve nutlu musun :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 mutlu olamaz mı olm adam sdf herkes mutsuz olmak mı zorunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Spor ve sanat dışında uğraşı olan tüm mesleklerin mutluluk oranı parayla doğru orantılı, gerisi kişinin kendini ne derece kandırabildiği ile alakalı. Ben böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yumy said: Spor ve sanat dışında uğraşı olan tüm mesleklerin mutluluk oranı parayla doğru orantılı, gerisi kişinin kendini ne derece kandırabildiği ile alakalı. Ben böyle düşünüyorum. Hmm mantıklı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 insan memnun olmaz abi. hayatımın en rahat işindeyim yatarak para kazanıyorum desem yeridir.ofistekilerle de çok iyiyim çok kazanmıyorum ama istanbul da tek yaşıyabiliyorum rahatça ama inanılmaz mutsuzum nedenini bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 çünkü iyi bir dayak yememişsin şimdiye kadar. nedeni o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bazı insanlar yatınca mutsuz oluyor belki o gruptansındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Ben genel muhasebeci olarak çalışıyorum bir global firmada. İş ortamında mutluyum. Çok eğleniyorum, daha çok eğlendiriyorum etrafımdakileri. 6 ay oldu burda işe başlayalı ve şimdiden çok alıştım etrafımdakilere. Yaptığım iş öyle müthiş yetenek ve zeka isteyen bir iş değil tabiki ama inanılmaz sıkı prosedürleri olan bir amerikan firması olunca tonla sorun çıkıyor iş aralarında, o problemlerle boğuşup onları çözmek, insanlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor. Canımı sıkan da çok şey var tabi, genel yönetim giderlerimiz %17 civarında artık biraz dikkat etmemiz gerek deyip ofise şişe su almayı bırakma kararı alan yönetimin aynı anda kiralık audi a3-a4leri bırakarak gıcır gıcır mercedes c200e terfi etmeleri, her zaman el üstünde tutulan satış ekibindeki pejo 508 ve muadili araçların yerine hemen daha pahalı olan 2017 reno meganların sipariş edilmesi vs. insanın zoruna gidiyor. Biz eğitim isteyince bütçemiz kısıtlı adım atamıyoruz diyen sevgili müdürlerimizin böyle bir şey olunca çocuk gibi heyecanlanmaları koşturmaları zoruna gidiyor adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Bence is hayatındaki mutluluğun is yerinin oturduğun yere uzaklığıyla ve nasıl ulaştığınla çok alakasi var. Bu kötüyse çok iyi bir is yapsan bile sabahları soverek uyanıyorsun. Bir diğeri de çalışma arkadaşlarının kalitesi ve iyi insanlar olup olmaması. Basındaki tek bir yetersiz amir sana hayatı dar edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yumy said: Spor ve sanat dışında uğraşı olan tüm mesleklerin mutluluk oranı parayla doğru orantılı, gerisi kişinin kendini ne derece kandırabildiği ile alakalı. Ben böyle düşünüyorum. yanlis bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 finansal audit mi yapyırsun cicibebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Onceki isimde kazandigim para ortalama standartlarin cok uzerindeydi. Hakkaten sacma sapan bir maas vardi. Mutluluk oranim inanilmaz dusuktu, psikologa falan gidiyordum surekli mutsuz oldugum icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Calismak ve mutluluk birbiriyle zit kavramlar. Nasil ikisini ayni cumlede olumlu bir sekilde kullandiniz? Huzur tembellikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 senko said: bazı insanlar yatınca mutsuz oluyor belki o gruptansındır. çok çalıştığım başka bir iş olmuştu onda da mutsuzdum çok çalışıyorum diye. Esh'in dediği gibi dayak yesem iyi gelecek sanki. yani verimsiz hissediyorum kendimi şu hareketli yaşlarımızda böyle yatmak koyuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Esh said: çünkü iyi bir dayak yememişsin şimdiye kadar. nedeni o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 kabizlik vardir ..tuvalette biraz zaman gecirin duzelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yaptığın işin içeriği de önemli abi :) çok iş olarak copy-paste işi de yapabilrisin, oturup analiz de yapabilirsin. ikisnin verdiği haz aynı olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 aktif olsaydı sana günde iki tablet PRAWLER reçete ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Haha, kulakları çınlasın adam gitti Kanada'ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 o bile kanadaya gittiyse siz ölün abi şu başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 oha lan o napıyo cidden adam hayatımda tanıdığım en depresif tipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar