Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Masticore said: Laurelin sakın okumasın bu başlıgı abi, gider 2 tane big mac menü gömer. Yok be o kadar diil artik :D ayda yilda bir yiyordum mcdonaldstan ama saskinbakkal subesini kapattilar :( sembol olmus bir mekandi ya, zamanlama manidar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 her bir pislik vardır bunlarda ya bizim bir arkadaşın babası bk'da yetkili çalışanmış çocuk biz asla yemeyiz diyor artık babası neler anlattıysa... zaten etlerinde de kemik var ağzıma sürekli beyaz beyaz sert cisimler takılıyor dişimi kıracak bir gün. danaları direk öğütücüye mi atıyorlar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Jamie oliver mcdonalds ın hamburgerlerinde et olmadığı ile ilgili davasını kazanmış. Bundan önce de başka davalar kazanmıştı onlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 hmm ben de duydum öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 mcdonalds olayını duyduğum hafta iki kere mcdonalds söyledim eve ama ikisini de beğenmedim. söylemicem bi daha :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Litminov said: her bir pislik vardır bunlarda ya bizim bir arkadaşın babası bk'da yetkili çalışanmış çocuk biz asla yemeyiz diyor artık babası neler anlattıysa... zaten etlerinde de kemik var ağzıma sürekli beyaz beyaz sert cisimler takılıyor dişimi kıracak bir gün. danaları direk öğütücüye mi atıyorlar nedir. bizim arkadaşlar da çalıştılar bir süre. lisedeydik o dönem, aradan 15 yıl geçti hala yemiyor hiçbirisi fasdas mcdonalds bu arada bk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Saeros said: mcdonalds olayını duyduğum hafta iki kere mcdonalds söyledim eve ama ikisini de beğenmedim. söylemicem bi daha :c ben de yıllardır yemiyorum haberi duyunca hemen yedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 double quarter pounder olacaktı şimdi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar