Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hukuki soru

masa

Öne çıkan mesajlar

adam tamamen kendi çıkardığı dergi üzerinden yürüyor. okula bağlı değilmiş. bu nedenle adamın okulda arş. görevlisi olmasından bağımsız şekilde gerçekleşmiş oluyor.

kız arkadaşın itü'de mi okuyor ? okulda vs görüştüğü bir adam mı mesela ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır itüde okumuyor. Ayrıca az önce baktım araştırma görevlileri arasında adamın adı yok. Belki eklememişler de olabilir ya da adam araştırma görevlisi de değil.

:))@ kız arkadaşımla tartışma mevzusu olmadı.

Evet dergi şuan adama ait ama önceden bir özel üninin kulüp dergisiymiş. Dergi çıkarmayı bırakınca adam edergi olarak devam ettirmiş. Gene de derginin üniyi referans göstermesi bir şekilde üniyle bağlantısını kurmama neden oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

masa said:

adama mesaj attım ilk önce bir daha iletişime geçersen dövmeye gelicem diye. Ayrıca bir daha mesaj atmasan bile perşembe okula gelip dekkanlıkla görüşücem diye belirttim.

Adamın akademik kariyerini niye savunuyorsunuz abi, anlamadım.

patiye topic açana kadar şunu yapsan bitmişti bence olay hayırdır bilae diye. çok bilendiysen git konuş dekanla geç git.

he adam da sana bilenirse başka
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

masa said:

adama mesaj attım ilk önce bir daha iletişime geçersen dövmeye gelicem diye. Ayrıca bir daha mesaj atmasan bile perşembe okula gelip dekkanlıkla görüşücem diye belirttim.

Adamın akademik kariyerini niye savunuyorsunuz abi, anlamadım.

patiye topic açana kadar şunu yapsan bitmişti bence olay hayırdır bilae diye. çok bilendiysen git konuş dekanla geç git.

he adam da sana bilenirse başka

abi haksızken suclu duruma düştün şimdi bravo.

adamı dövücem diyip mail mi atılır sdfgsd

gidip döversin ki herif korksun amk şimdi kozu adama verdin
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka bir yana açıkçası ben böyle bir durum ile karşılaşsam sevgilime söylemem ve durumu kendim idare edebilirdim.

Eğer bir erkeğin bana sarkıntılık yaptığını hissediyor ve bundan rahatsızlık duyuyorsam (ki karşılık veriyorsam bu zaten flörte girer) bunu dieek olarak engelleyebilirim.

Çok saçma bence sevgiliye bu tarz durumları gelip söylemek, şikayet etmek.

Ha çok ileri bir boyuta taşınırsa durum , adam laftan anlamaz biri çıkarda işi sapıklık derecesine götürürse artık o zaman başka tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

Şaka bir yana açıkçası ben böyle bir durum ile karşılaşsam sevgilime söylemem ve durumu kendim idare edebilirdim.

Eğer bir erkeğin bana sarkıntılık yaptığını hissediyor ve bundan rahatsızlık duyuyorsam (ki karşılık veriyorsam bu zaten flörte girer) bunu dieek olarak engelleyebilirim.

Çok saçma bence sevgiliye bu tarz durumları gelip söylemek, şikayet etmek.

Ha çok ileri bir boyuta taşınırsa durum , adam laftan anlamaz biri çıkarda işi sapıklık derecesine götürürse artık o zaman başka tabi.
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...