=)) Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 uyurken yatağına kesik at başı koymayı dene işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 sarkıntılık değil de belki adamın mizacı oyledir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 adam tamamen kendi çıkardığı dergi üzerinden yürüyor. okula bağlı değilmiş. bu nedenle adamın okulda arş. görevlisi olmasından bağımsız şekilde gerçekleşmiş oluyor. kız arkadaşın itü'de mi okuyor ? okulda vs görüştüğü bir adam mı mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 adamı araştırdım sabancı mezunuymuş, orda sazan ları avlamış belliki burdan devam etmeye çalışıyor, dergi itü ye ait olsa okuldan atılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Ne guzel dovulur bu tip,alicaksin eline kizilcigi,bir aksam temizce doveceksin.Sonrada bir daha israrla sarkmayacaksin diyeceksin.Sikayet falanda edemez korkusundan. Normal insan moduna donersek: git adamin kursusundeki hocalarla konus,mesajlari goster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 abi fanzin basıp liseliye kaymak modaydı 2000 lerde kadıköyde ama hla aynı ekol devam ediyor olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 adam ekmeğini yiyor belliki sdfds. sistemini kurmuş. lakin skindirik bir dergi için kız arkadaşını yemeğe göndermen hoş değil. sana puanım 1 adnan ziyagil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Hayır itüde okumuyor. Ayrıca az önce baktım araştırma görevlileri arasında adamın adı yok. Belki eklememişler de olabilir ya da adam araştırma görevlisi de değil. :))@ kız arkadaşımla tartışma mevzusu olmadı. Evet dergi şuan adama ait ama önceden bir özel üninin kulüp dergisiymiş. Dergi çıkarmayı bırakınca adam edergi olarak devam ettirmiş. Gene de derginin üniyi referans göstermesi bir şekilde üniyle bağlantısını kurmama neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 masa said: adama mesaj attım ilk önce bir daha iletişime geçersen dövmeye gelicem diye. Ayrıca bir daha mesaj atmasan bile perşembe okula gelip dekkanlıkla görüşücem diye belirttim. Adamın akademik kariyerini niye savunuyorsunuz abi, anlamadım. patiye topic açana kadar şunu yapsan bitmişti bence olay hayırdır bilae diye. çok bilendiysen git konuş dekanla geç git. he adam da sana bilenirse başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 tip tam dayaklıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 [email protected] şurayı trollesek ya makara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 tanıdığım kızlardan biri beğenmiş sayfayı. çok tehlikeli asd tüm madurları topla bait bi arkadaşını ayarla görüşsün adamla yemeğe çıksınlar tüm madurlarla bas mekanı, kameraya al vs bidaha yaparsan qq çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Killer said: masa said: adama mesaj attım ilk önce bir daha iletişime geçersen dövmeye gelicem diye. Ayrıca bir daha mesaj atmasan bile perşembe okula gelip dekkanlıkla görüşücem diye belirttim. Adamın akademik kariyerini niye savunuyorsunuz abi, anlamadım. patiye topic açana kadar şunu yapsan bitmişti bence olay hayırdır bilae diye. çok bilendiysen git konuş dekanla geç git. he adam da sana bilenirse başka abi haksızken suclu duruma düştün şimdi bravo. adamı dövücem diyip mail mi atılır sdfgsd gidip döversin ki herif korksun amk şimdi kozu adama verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Demek sevgilin var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Adamın başına bir iş gelse ilk masa'yı içeri alırlar attığı mesaj yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 mesaj atmak yanlış ayrıca. eminim attığın mesaj. merhaba ben x'in sevgilisiyim rahatsız etmezsen sevinirim kıvamındadır. direkt arayıp napıyorsun ulan sen oç diye giriceksin. başka türlü laftan anlamaz bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 bence bu işin sonunda dayak yiyen kesin masa olucak abi adsfsd. sana bişi vericem diye yere bakarak kapıyı çalan adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 abov ben onu unuttum lan tamamen façsödmça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Şaka bir yana açıkçası ben böyle bir durum ile karşılaşsam sevgilime söylemem ve durumu kendim idare edebilirdim. Eğer bir erkeğin bana sarkıntılık yaptığını hissediyor ve bundan rahatsızlık duyuyorsam (ki karşılık veriyorsam bu zaten flörte girer) bunu dieek olarak engelleyebilirim. Çok saçma bence sevgiliye bu tarz durumları gelip söylemek, şikayet etmek. Ha çok ileri bir boyuta taşınırsa durum , adam laftan anlamaz biri çıkarda işi sapıklık derecesine götürürse artık o zaman başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 kadın gibi kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 kız arkadaşının hesabından buluşma ayarlayıp sen gitseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 recelci olan masamiydi,annesinin yolladigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 yazıldıysa kusura bakmayın,en fazla yönetim adamı istifaya zorlar.Hukuki olarak da max olarak tazminat alırsınız(3-4 yıl içinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Bende, eski sevgilili versiyonu oldu. Arıyordu rahatsız ediyodu falan. Bişey konuşçam falan diyordu çocuk. Git konuş hallet dedim benimkine. Gitti konuştu. Sonra çocuk aramaya devam etti. Bu sefer gel konuşalım dedim çocuğa. Konuştuk, bidaha aramadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 dylanN said: Şaka bir yana açıkçası ben böyle bir durum ile karşılaşsam sevgilime söylemem ve durumu kendim idare edebilirdim. Eğer bir erkeğin bana sarkıntılık yaptığını hissediyor ve bundan rahatsızlık duyuyorsam (ki karşılık veriyorsam bu zaten flörte girer) bunu dieek olarak engelleyebilirim. Çok saçma bence sevgiliye bu tarz durumları gelip söylemek, şikayet etmek. Ha çok ileri bir boyuta taşınırsa durum , adam laftan anlamaz biri çıkarda işi sapıklık derecesine götürürse artık o zaman başka tabi.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar