masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 itü de bir araştırma görevlisi var. kendi başına çıkardığı bir e-dergi var (önceden okula bağlıymış) Adam bir süre önce kız arkadaşıma dergide yazı yazma amacıyla iletişime geçti ve sarkıntılık yaptı. Bende dergi de yazı yazmış herkesin mail adresine durumu anlatan bir mail gönderdim. Maili dün gece gönderdim bugün 2 tane kadın geri döndü. Bana da aynı şekilde yaklaşıp sarkıntılık yaptı, dergiyi bu amaç için kullanıyor diye. Şimdi adamin bağlı olduğu yüksek lisans programındaki tüm hocalara mail atsam. Bu adam e-dergide yazı yazdırma bahanesiyle kızlarla iletişime geçip sarkıntılık yapıyor. Bu durumu onaylayacak birkaç tane de kadın var deyip maaillerini kopyalasam. Bu suç mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 gidip dovelim mi istersen, daha temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 sarkıntılıktan kasıt nedır abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Adam sevişmek istiyor, niye anormal geldi ki bu. Bizim bölümde de vardı böyle bir öğretim görevlisi, 40 yaşında 18 yaşındakilere sarkıyordu, baya makarası dönmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 toplanıp döveceksin o suç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 bck said: sarkıntılıktan kasıt nedır abi ? Abi şimdi normalde bu tür dergi çıkarma işlemlerinin faaliyetleri okulda yürütülür, toplu halde. Bu adam ilk görüşmeyi dışarıda akşam yemeğine çağırdı, orada kıllandık zaten. Görüşme içeriğinin dergiyle ilgili kısmı 2 paragraf maille anlatabileceği birşey. Sonra ikinci görüşme için tekrar çağırdı akşam yemeğine. Arkadaşım, başka bir kız arkadaşını da yanında getireceğini söyleyince adam görüşmeyi iptal etti. Ben yalnız görüşmeyi tercih ederim dediği mesajın ss'ide var. Messenger veya whatsap screen shotuda eklesem maile özel hayatın gizliğini ihlal mi etmiş olurum. Ayrıca 1-2 seferde gece 12den sonra mesaj vs attı, selam nasılsın diye. 1-2 gün daha bekliyim, başka mağdurlar da çıkacak gibi. Ayrıca ben yalnız görüşmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 atacaksan öyle bi mail fake isimle at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 buluşmaya gidip selamın aleykum demek yerine niye mail falan kasıyorsun. hani adam gece 12'de kız arkadaşına mesaj atıyor, yalnız yemeğe davet ediyor. dergi kız arkadaşın için çok mu önemli. adama niye siktir çekmiyor? adam meriçlik yapmaya çalışmış. yaptığı şeylerde suç göremedim ben. yemeğe davet etmek vs birine yürümek ne zamandan beri suç oldu. siktir çekersin yoluna devam eder adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 selam nasılsın boş olarak mı atıyor yoksa sordugu birşey var mı veya dergi ile ilgili birşey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Tamamdır. Öyle yapacağım. Fakültede 80 civarı akademisyen var, biraz dikkat çeker diye tahmin ediyorum. Ayrıca başka önerisi olan var mı? Derginin face sayfası şu: https://www.facebook.com/okyanusmagazine/?fref=ts Dergi aslında kapanmış olan bir dergi ama adam tekeline alıp e-dergi olarak devam ettirmiş. Sanırım adam sırf kız düşürürüm diye e-dergi yürütüyor. Cidden makineciler bu kadar kötü durumda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 afrikada var görünüyor. isim de okyanus. çok tehlikeli. 4 harfli örgütten aldırabilirsin içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Red said: buluşmaya gidip selamın aleykum demek yerine niye mail falan kasıyorsun. hani adam gece 12'de kız arkadaşına mesaj atıyor, yalnız yemeğe davet ediyor. dergi kız arkadaşın için çok mu önemli. adama niye siktir çekmiyor? adam meriçlik yapmaya çalışmış. yaptığı şeylerde suç göremedim ben. yemeğe davet etmek vs birine yürümek ne zamandan beri suç oldu. siktir çekersin yoluna devam eder adam. Abi zaten adam özellikle yalnız görüşmek isteyince kız arkadaşım engelledi numarasını, faceden sildi vs. sonra adam tekrar mesaj atıyor selam nasılsın diye. İstanbulda olmadığımdan görüşmeye gitmiyorum. Ayrıca olay adamın birine asılmaya çalışması değil. Akademisyen kimliğini ve dergiyi kullanarak sarkıntılık yapması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 abi sen kaç yaşındasın öğrenci misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 abi bu tarz durumlarda yapacağını o an yapacaksın. öğrendiğin an adamı arayıp sen konuşacaksın. baktın devam ediyor ondan sonra mail vs devam edersin. dergi adamın değil mi. adamın. adamın kimliği önemsiz. bir kadına yürüyen bir erkek sadece. bu yolla bir sürü düşürmüştür kaldı ki sana bize de yürüdü diyen kadınlara da çok güvenme derim. adamla sevişmedikleri ne malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 adamin tipi coskunun yandan yemisi yalniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 bence adam yürüyor orası kesin ama tadında yürüyor, öğrenci insan pek bişi yapamaz buna, mezun vs adam gidip azına sıçabilir rahatlıkla o açığı vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 senin kizina yapsalar iyi mi den yuru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 adamın araştırma görevlisi olması birine yürümesine engel değil adamın akademik kariyerine niye taktın onu anlamadım. üniversitelerde arş. görevlileriyle asistanlarlarla proflarla takılan öğrenciler yeni bir şey değil. adam blocktan sonra devam ederek bokunu çıkarmış. bi dayağı haketmiş. senin adamla iletişime geçmemiş olman adamın cesaretini kırmamış olan bu. adam şuan hala devam ediyor mu yazmaya. bi daha yazarsa arıyorsun gerekeni yapıyorsun. daha da ararsa bitirirsin adamın kariyerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 hukuki soru başlığıyla garbage a açıcağna keşke kişisele açsaydın kız arkadaşıma mesaj atan var başlığıyla biraz popcorn yapardık Yemeğe çıkma konusunda kız arkadaşla tartışılmış belli.haklılığını kanıtlamak için diğer yazarlara mail atılmış gibi geldi.bilmiyorum ama yapman gereken olayı salmak.kız arkadaşın zaten engellemiş reddetmiş öfkeni adamdan çıkarmaya pek gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 adama mesaj attım ilk önce bir daha iletişime geçersen dövmeye gelicem diye. Ayrıca bir daha mesaj atmasan bile perşembe okula gelip dekkanlıkla görüşücem diye belirttim. Adamın akademik kariyerini niye savunuyorsunuz abi, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 oo cok sert. yakisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Hakkaten adam akademik kariyerini milletin sevgilisine yazmak için kullandıysa, bunun açığa çıkarılmasına neden karşısınız ki? Arkandanım kardeşim acıma bence de. Blocktan sonra gelen mesajla adam kendini bitirmiş, böylesine acımadan vurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 o günden sonra yazdı mı adam peki ? tam anlatman lazım ki hikayeye hakim olalım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar