xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Sabah bi uyandım, salondan şıpşıp sesler geliyor. Klima gece baya bir su akıtmış içeriye, altı göl olmuş. Neyse temizledim falan, kova koydum şimdilik ama anlam veremedim kapalı iç ünitenin durup dururken akıtmasına. Muhtemelen servis çağırmam gerekecek de soğuklardan veya bir yerlerde kar biriktiğinden olmuş olabilir mi? Servis çağırıyım mı hemen, biraz beklesem geçebilir mi? Hiç anlamıyorum klima işlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Klimanin su attigi yer dolup tasmis olabilir. Duvarin disindaki su atan borusunun oraya bak, suyu attigi yer dolduysa (kova, damacana, etc.) yapiyor dedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Klima çalışmıyorken de su atar mı? Servise yetişmem gerektiğinden çok hızlı ortalığı temizleyip çıktım. Çıkarken dış tarafta var mı bi anormallik diye baktım ama pek bir şey göremedim. Klima altyapısı sanırım apartman yapılırken yapılmış. Dış ünite çok farklı yerde ama su giderini göremedim hiç. Çok kar olduysa dediğin gibi doldurmuş olabilir orayı, bakıyım akşam.. Peki böyle durum varsa apartmandaki herkesi etkilemiş olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Borudaki su donmuş içini tıkamış o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Beklemekten başka yapcak bişey yok o zaman? Çalışmayan klimada niye atraksiyon oluyoki içinde? Bi süre akıp sonra durur mu ki, yoksa havaların ısınmasını mı beklicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 xaty said: Beklemekten başka yapcak bişey yok o zaman? Çalışmayan klimada niye atraksiyon oluyoki içinde? Bi süre akıp sonra durur mu ki, yoksa havaların ısınmasını mı beklicez Boru açıktaysa dışına izolasyon yapmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karbeyaz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Eğer donmuş boruya ulaşımınız varsa sıcak havlu ve saç kurutma makinası ile çözdürebilirsiniz. Sonra da en yüksek sıcaklık ve hızda sürekli çalıştırın. İşe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Su akmaya devam ederken klimayı çalıştırsak nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Darqainu said: Klimanin su attigi yer dolup tasmis olabilir. Duvarin disindaki su atan borusunun oraya bak, suyu attigi yer dolduysa (kova, damacana, etc.) yapiyor dedigini. dis, genelde öyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar