Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Dynun said: Chemical said: ben senelerce kimya okiyim ben lan diye dolastim sora chemical diye nick aldim. Sora gittim makina falan yaptim. Bole olunca ozume donmus gibi hissettim. Gittim ilk gun "bu nikel tanki bu da krom 6, elleme" diye anlattilar sevindim aha lan diye. Kimya ile bisey yapmiyorum ama, makina ve sistemleri tasarliyorum. hayırlı olsun. plating tesisi galiba? electroforming ama plating gibi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 öeh cr6 yasaklı kimyasal değilmiydi yaw. Her müşteri souryo bu coating de cr6 var mı diye. Neyse tebrikler sağlığına dikkat et. Düzenli kontrol şart o sektörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Kasma abi ölüyoz bi şekilde zaten gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Chem uzaya robot mobot gönderiyordun en son iyiydi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 axedice said: Chem uzaya robot mobot gönderiyordun en son iyiydi o ya. ahah evet iyiydi o ama permanent contract istiyordum buradan daha kolay buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 gz babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Jaegerjaquez said: http://i.imgur.com/CEC5sIp.jpg ahahah guldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Chemical said: axedice said: Chem uzaya robot mobot gönderiyordun en son iyiydi o ya. ahah evet iyiydi o ama permanent contract istiyordum buradan daha kolay buldum. ben en son catapult yaptığı kısımda kalmışım :) tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 dasaa neden uçmuş yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 kalitesiz trollük olayında çığır açtığı için. dhde evrimi savunanlara maymun diyen çomarlardan daha kalitesiz öyle kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar