Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Kapatılan iç mimarlık bürosuna ait laptoplar satılığa çıkarılmıştır. Ölü fiyatına bırakıyoruz. Monster - MS17631 (Upgraded) 17" Full Hd Mat ekran i7-4700mq 32 GB RAM GTX 970M Ekran kartı 128 GB SSD 750 GB HDD (Belgeleri ile 4.500 TL faturası duruyor ki bu fatura cihazın 770M lik, 16GB ve SSD'siz versiyonu imiş) Sadece o masraflar dahi 2000 TL civarı bir meblağa mal olmuş Fiyat= 3.750 TL ---------------------------------- Asus ROG GL502VT 15.6" Full HD Ips ekran i7-6700hq 16 GB DDR4 Ram GTX 970M 1 TB HDD (22 ay garantisi var 4200 veya 4300 civarı bir ücretle temin edilmiş, kutusu dahi çiziksiz belgeleriyle duruyor) Fiyat=3800 TL ---------------------------------- Bonus Razer Ouroboros Elite Ambidextrous Kablolu/Kablosuz Oyun Mouse Çok kullanılmadı temiz sorunsuz Fiyatı= 275 TL ================================== Bu fiyatlara bu temizlikteki ürünleri bulmak mümkün değil. TOPTAN SATIŞ FİYATI = 7250 (Pazarlıksız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mimarlik burosu acip oynadiniz ve battiniz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 AHSDFHGASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mimarlik burosu aciyorum diye internet kafe acmis da olabilirler. isin espirisi bi yana fiyatlar fena degil. yalniz tek sikinti 1060li seriler bunlarla ayni performansi yari fiyata verebilir. bi bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Hayır mimarlık bürosu benim değil üstteki Monster laptop sahibinin. Kadıköyde bir mimarlık Bürosudur. Batmadı büro bu arada sadece bu laptoplar satılık. Ayrıca oyun oynanmıyor mimarlık bürolarında. Cevap yazarken biraz daha saygılı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Baştakine benden 3k çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 abi sen ofisin adini boyle gonul rahatligiyla veriyosan bi sabah geldiginde icerideki mali patlatmis olurlarsa sasirma. bi de hepsi notebooksa bi ikea posetine 8 laptop koyup patlatirlar bak. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Sanmıyorum öyle bir şey olacağını ama yine de güvenlik nedeniyle kaldırmak daha doğru olacaktır. Bu nedenle büro ismini kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ooo triggered op dostum oynamis batmis iste daha ne savunuyosun adami ayrica yeni ekran karti serileri ciktigindan beri 970li laptop ilanlarini sallamiyorum (artizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mimarlik burosu nasil batar ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Arkadaş batmadı kim battı diyor ya okumanız mı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 KONU KAPATILSIN. Ürün satışı iptal edildi. Bende suç gelip burada konu açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mimarlik burosu battigi icin suclu, sen degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 özel mesajdan battı dediler bana battıysa kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 şakaya vur geç arkadaşım ne bu kadar büyüttün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 zaten ülkede ekonomi kötü, döviz arttı. bu tip küçük mimarlık bürolarının batmasından daha doğal birşey yok. çok geçmiş olsun, umarım daha iyi iş olanakları karşınıza çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 monster laptop alırsan tabi batar mimarlık ofisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 koca büro batmış nasıl büyütmesin. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Hatalarınızdan ders alıp daha güçlü bir şekilde tekrar piyasaya girersiniz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Abi bu mimarlar zaten neden gaming laptop aliyor anlamiyorum. Rendermis peh. Alirsan gaming laptop herkes dota atarken ofisin batisini izlersin boyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bornleader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Çiğköftecilik sektörü düşünülüyor. Adıyamanlılarla iletişim halindeyiz. O da olmazsa midye tezgahı daima iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 mardinli değilsen saplayabilirler midye tezgahı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Cig kofteci acip batti gecen arkadas, gerci gene iyidir mimarliktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 iç mimarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 3 gun sonra midye tezgahimizi zabita aldi satilik monster laptop diye baslik acmayin da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar