Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bu heralde http://www.nhs.uk/conditions/gastroenteritis/Pages/Introduction.aspx
µh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 sen baya şımarıksın yalnız gıda zehirlenmesi olsaydı şimdi klozetin başında suphanekeyi tersten okuyordun
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben doktora gitmem kafasını yaşarım diyorsan bol sıvı almayı unutma. hastanelik olursun.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben 2 kere geçirdim gıda zehirlenmesi. öle her gıda zehirlenmesi hastanelik olmak zorunda değil gençler. kimisinda kusuyorsun 4 saat yatıyorsun geçiyor, kimisinde 3-4 gün çorbadan başka bişi yiyemeyecek kadar bitik oluyorsun, kimisinde kusmana bile gerek kalmadan 3-4 saat yatıyorsun. baya baya bozulmuş et yersen muhtemelen çok daha kötü oluyordur meyveden diye düşünüyorum. zaten bozulmuş et kokusunun iğrenç ötesi gelmesinin bir sebebi de bu, yemeyelim diye işlenmiş DNA'mıza :D
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 aynen üstten alttan bırakıyosun paso. mide suyun gelene kadar öğürttüyo tüm kaslar artık iptal. yatıyosun 1 gün full iptalsin zaten yatakta. sonra tamam he hızlı çözüm hastanede serum tabi. serumla yarım saat bi saat uyu ayaktasın
Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 biraz daha iyiyim şuanda. kramplar azaldı. ne lanet şeymiş.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Marty said: durduk yere sokmamistir. bi tartisma yasanmistir mutlaka sgfsdfkhfj (tu)(tu)
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 o kustuktan sonra. karın ağrısı varken ne yicen
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Hiçbişi yemezsin ya belirli bir süre, zaten yiyesin gelmez ki. Serum oluyor işte tek opsiyon o noktada.
Öne çıkan mesajlar