Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bu heralde http://www.nhs.uk/conditions/gastroenteritis/Pages/Introduction.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 sen baya şımarıksın yalnız gıda zehirlenmesi olsaydı şimdi klozetin başında suphanekeyi tersten okuyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben doktora gitmem kafasını yaşarım diyorsan bol sıvı almayı unutma. hastanelik olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ben 2 kere geçirdim gıda zehirlenmesi. öle her gıda zehirlenmesi hastanelik olmak zorunda değil gençler. kimisinda kusuyorsun 4 saat yatıyorsun geçiyor, kimisinde 3-4 gün çorbadan başka bişi yiyemeyecek kadar bitik oluyorsun, kimisinde kusmana bile gerek kalmadan 3-4 saat yatıyorsun. baya baya bozulmuş et yersen muhtemelen çok daha kötü oluyordur meyveden diye düşünüyorum. zaten bozulmuş et kokusunun iğrenç ötesi gelmesinin bir sebebi de bu, yemeyelim diye işlenmiş DNA'mıza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 aynen üstten alttan bırakıyosun paso. mide suyun gelene kadar öğürttüyo tüm kaslar artık iptal. yatıyosun 1 gün full iptalsin zaten yatakta. sonra tamam he hızlı çözüm hastanede serum tabi. serumla yarım saat bi saat uyu ayaktasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 biraz daha iyiyim şuanda. kramplar azaldı. ne lanet şeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Marty said: durduk yere sokmamistir. bi tartisma yasanmistir mutlaka sgfsdfkhfj (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Haşlanmış patates, yağsız makarna falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 o kustuktan sonra. karın ağrısı varken ne yicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Hiçbişi yemezsin ya belirli bir süre, zaten yiyesin gelmez ki. Serum oluyor işte tek opsiyon o noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Oral rehidratasyon sıvısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar