benjani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bir an önce almak mı lazım, bekleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ben cuzdana sıgdırmak istedigim icin alıcam sanırım beklemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 niye bekleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 3 gun sonra degisir ehliyetle bilmem ne ile butunlestirirler vs vs..gittigi yere kadar beklemeli..zate tc kimlik numarani bildigin zaman her isini hallediyorsun kimse baska kimlik sormuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 randevu alamadım ben tarihleri ve bana yakın yerleri denedim ama boş yer bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 zorunlu ihtiyac olana kadar almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 ehliyette tc no yazmadıgı icin artık bıktım usandım herkese tc sıralamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 toggie said: ehliyette tc no yazmadıgı icin artık bıktım usandım herkese tc sıralamaktan. senin ehliyet kaç yıllık yahu nasıl yazmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Geçen hafta baba oldum. Perşembe ve Cuma elektrik kesintileri nedeniyle bebeğin nüfus kağıdını çıkaramadım. 2 Ocak Pazartesi sabah 9'da ilçe nüfus müdürlüğüne gittim. Eski cüzdanları artık vermiyorlar, yeni kimlik kartı için de randevu almanız lazım fakat ne websitesi çalışıyor ne de telefon numarası. Randevusuz gelince de bekliyorsun. 1 saatte 5-6 kişi ile ancak ilgilenebiliyorlar çünkü yurdum insanına avuç içi okutma, pin bilgisi verme gibi konular uzadıkça uzuyor. Neyse, 1 buçuk saat sonra oğlana TCKN alabildim. Kimlik kartı da 15 gün içinde adresinize gelir dediler. Bu yoğunlukta ya gelmez ya da yanlış gelir diye düşünüyorum. Kendim almak için acele etmeyeceğim. İlerleyen aylar/yıllarda randevulu gidip başvuruyu yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 allah analı babalı büyütsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Randevu bulabilirsek alıp çıkarmak lazım aradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 caco..kutlariz efendim..allah anali babali buyutsun..bu arada yeni dogmus bebege avuc ici okutma vs yapmiyorlardir sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 tebrikler caco, eğer erkek çocuksa doğum tarihini düzgün yazdır da bedelli falan çıkarsa yararlansın çocukçağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 surda faq var: https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr/Pages/SSS.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Teşekkür ederim arkadaşlar. Yok yok biyometrik herhangi bir işlem yapılmıyor. O yüzden kısa sürdü :) 2017 Ocak sonunda bekliyorduk aslında. Erken geldi kerata, okulda falan yıl kaybı olacak. Askerlik için şimdiden hesap açıp üç-beş kenara atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Llama said: toggie said: ehliyette tc no yazmadıgı icin artık bıktım usandım herkese tc sıralamaktan. senin ehliyet kaç yıllık yahu nasıl yazmıyor ? 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 toggie said: ben cuzdana sıgdırmak istedigim icin alıcam sanırım beklemeden. Eski kimliği bir süre daha saklamak gerekiyor çünkü; Yeni kimlikte aile sıra no tarzı no bilgileri bulunmuyor. Bu bilgilerin ilerde yeni kimlikteki çiplere yükleneceği söyleniyor ama kesin bir tarih yok. O yüzden belki lazım olur diye ya o numaraları kaydedeceksin bir yere, yada kimliği üzerinde taşıman gerekecek. Bulunduğum il pilot bölge kapsamında olduğu için 2 ay önce yeni kimliği almıştım. Tamda üstte anlattığım durumu 3 gün önce yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 cacodemon said: Geçen hafta baba oldum. Perşembe ve Cuma elektrik kesintileri nedeniyle bebeğin nüfus kağıdını çıkaramadım. 2 Ocak Pazartesi sabah 9'da ilçe nüfus müdürlüğüne gittim. Eski cüzdanları artık vermiyorlar, yeni kimlik kartı için de randevu almanız lazım fakat ne websitesi çalışıyor ne de telefon numarası. Randevusuz gelince de bekliyorsun. 1 saatte 5-6 kişi ile ancak ilgilenebiliyorlar çünkü yurdum insanına avuç içi okutma, pin bilgisi verme gibi konular uzadıkça uzuyor. Neyse, 1 buçuk saat sonra oğlana TCKN alabildim. Kimlik kartı da 15 gün içinde adresinize gelir dediler. Bu yoğunlukta ya gelmez ya da yanlış gelir diye düşünüyorum. Kendim almak için acele etmeyeceğim. İlerleyen aylar/yıllarda randevulu gidip başvuruyu yaparım. benim yeni ehliyet 4. günde gelmişti, 2-3 günde çıkarıp kargoyla yolluyolar. yeterki çıksın gerisi sıkıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Martta yurtdışına çıkıcam orada araba kiralarken işi kolaylaştırıyo diye biri üfürdü, ona inandım baktım randevuya Ankara için Haziran-Temmuz diyor, en yakın randevuyu KONYA CİHANBEYLİ de buldum haftaya Cuma oraya gidiyorum. Saat 12:15 randevusu, Cuma namazı vaktinde adamı oyaladığım için sıkmazlar umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 cacodemon said: Teşekkür ederim arkadaşlar. Yok yok biyometrik herhangi bir işlem yapılmıyor. O yüzden kısa sürdü :) 2017 Ocak sonunda bekliyorduk aslında. Erken geldi kerata, okulda falan yıl kaybı olacak. Askerlik için şimdiden hesap açıp üç-beş kenara atmak lazım. son bedelli 1 ocak 1988 mi neydi o yüzden dedim :) 2 ocak falan olmasın da belki denk gelir öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Yurtdışında eski ehliyetle kiraladım ben problem olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 quixef said: Martta yurtdışına çıkıcam orada araba kiralarken işi kolaylaştırıyo diye biri üfürdü, ona inandım baktım randevuya Ankara için Haziran-Temmuz diyor, en yakın randevuyu KONYA CİHANBEYLİ de buldum haftaya Cuma oraya gidiyorum. Saat 12:15 randevusu, Cuma namazı vaktinde adamı oyaladığım için sıkmazlar umuyorum. en az bi yarım saat önce git sen. öğlen arasına çıktı abi arkadaşlar bekleycen bi buçuk saat demesinler sonra. Benim randevu da öğleden sonraki ilk randevuydu 2.30 gibi gelmişti paşalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 toggie said: Llama said: toggie said: ehliyette tc no yazmadıgı icin artık bıktım usandım herkese tc sıralamaktan. senin ehliyet kaç yıllık yahu nasıl yazmıyor ? 2006 ben 2005'te aldım. tc var benimkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bende de TC yok. 2005'de aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar